30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızım bir ben el kaldırmışım, ona da böyle kusur buluyorsun işte
ben de uyukladım bugün hep

Yok cnm senin kaldrımanada gerek yoktu ki kıs ben çıtırlığını tescilledim

Ya nasıl uyumuşum sığsıcak battaniye aldında. Hiç uyuma huyum yoktur benim ama uyuyunca çok tatlı geliyor bu uykuuuuuu ohhhhh missss
Naptın bugün panpişşşşş?

ben de çok severim tembellik ve uykuyu
tez yazmaya çalıştım evdeydim hep

turkuaz yine bir kullanıcı peşinde,sıcak takip

Kıs kendi kullanıcı profilimde kalmışım gene kıs kimi takip etcem ayol sapıkmıyım ben

Bu arada tezden saçım dökülüyor demişin külliyen yalan gayet saçın var hemide güzel güzel
Ben dua okumaya gider grş cnm sonra
Gidemde bebiş olsun diye ark lara sen şu tezi bitir diye dua edim

ne bileyim ne zaman baksam oradasın
orada öyle çıkmıştır, bir de gerçekte gör
dualar için sağol canım, Allah kabul etsin inşallah.
iyi geceler

Son düzenleme:
ne bileyim ne zaman baksam oradasın
orada öyle çıkmıştır, bir de gerçekte gör
dualar için sağol canım, Allah kabul etsin inşallah.
iyi geceler

İşte kendimi çok seviyom ya ondan habire kendi kullanıcı profilime bakıyom

Amin cnm inş. Okudum ara verdim biraz bira daha okuyacağım inş.

Kıs saçların meleğimisss gibi uzun olmasada gene de güzel ben beğendim valla panpişşşş
Kıs doğru söyle benim saçlarım nasıl duymaya ihtiyacım var gene pişman oldum

Aslıcım, hafta sonunu bilahare müsait bir zamanda anlatacağım .Ancak bakabiliyorum PC'ye
Akşama grüşürüz, hepiniz öpüldünüz fıstıklar

selam kızçeler,
Ben yokken az yazışmışsınız teşekkür ederim. hep böyle olun! okumam kolay oldu. :)))
İyi tatiller canım. Dönünce diksiyon kursunun içeriğini bize anlatmayı unutma
pek bir şey olmadı şimdilik maria... tanışma faslı + bir iki kural ve kelime (nasıl telaffuz edeceğimizi) anlattı. karamel balyajı severim. güle güle kullan tukuazcanım, ben de isterim fotoğraf.
Aslıcım, hafta sonunu bilahare müsait bir zamanda anlatacağım .Ancak bakabiliyorum PC'ye
Akşama grüşürüz, hepiniz öpüldünüz fıstıklar
eee, anlatmamışsın maria'm,

aynen öyle canım her şeyiyle merkeze fark attı..Bende mezunum işte..Atanana kadar samsundayım..

buarada sevgiliyle barıştık..Bakalım bu seferki ne kadar sürecek..

selam cnm ne meunusun tıp mı ? sevgilin samsunda anladıgım kadarıyla ne iş yaapıyor orda belkı tanırım :) iyi yapmışsınya küsmek iyi bişey degil cızzzzzzzz :) ayrılmassın bir daha umarım

selamlarrrrrrr iyi akşamlar herkezze kızlar gene yoklar onlar geliyor ben yokum ,ben geldim onlar yoklar :) ben hepinizi çok merak ediyorum resim istiycem ben kendim resim yüklemesini bilmiyorum bilen yüklesin bilemeyen anlatsın boyu,kilosu,ve saçlarını ne renk, ne kadar uzun ben görmüş kadar olurum valla ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…