- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.521
turkuaz geçmiş olsun. şimdi nasılsın? iş yerine gidebildin mi? yoksa evde misin?:2:İyi geceler çıtırlar
Ben yorgunum bitkinim hasta olcam vs vs vs
Geldim kaçıyom kendinize iyi bakın
Ben grip olacam galiba feci şekilde kafam çatlıyor boğazım yanıyor
yemeğini yaptıysan anlat bakalım maria neler oldu
yorumlarına bakılırsa olmayacak bu iş,hayırlısı olsun. zaten senin gönlün başkasına açık...
Sağol canım. Ne yapıyorsun?
Marianın maceralarına baktım ama yazmamış pek birşey. :)
İyi geceler çıtırlar
Ben yorgunum bitkinim hasta olcam vs vs vs
Geldim kaçıyom kendinize iyi bakın
Ben grip olacam galiba feci şekilde kafam çatlıyor boğazım yanıyor
herkese günaydın.turkuaz geçmiş olsun. şimdi nasılsın? iş yerine gidebildin mi? yoksa evde misin?:2:
iyiyimdim Maria'm, ama seni okuyunca kötü oldum. deme öyle yaaa. ben de bu işleri beceremiyorum galiba. sevemiyorum kimseyi.Günaydın fıstık , naber ?
iyiyimdim Maria'm, ama seni okuyunca kötü oldum. deme öyle yaaa. ben de bu işleri beceremiyorum galiba. sevemiyorum kimseyi.sen şimdi öyle yazınca üzüldüm ben, neden üzüldüğümü de bilmiyorum. hayat illa bir erkeğe bağlı olarak mutluluk demek değildir aslında... sanırım eskiye üzüldüm ben! çünkü hâlâ onunla barışmanı istiyorum.
kimse resim yüklememiş kendinide anlatmamış
maria'm, tam olarak içimdekileri yazmışsın gene...Canım benim, hayat elbette illa bir erkeğe bağlanmak değildir.. Zaten uzun zamandır tek başımayım ve bir sorunum da yok bu anlamda.Sadece, gelen teklifleri hemen reddetmiyorum çünkü aşk çok güzel bir şey.. Düzgün ve yolunda giden bir ilişki, her zaman insana tamamlanmışlık duygusu veriyor. Daha güvende, daha sevgi dolu ve daha huzurlu hissediyorsun.. Bu çok güzel bir şey. Tabii, hayatımda birisi olmadığında da güven ve sevgi dolu, huzurlu olabiliyorum. Ki, öyleyim de
Tatlım ben zaten yıllarca içimde eskiye dair bir umut barındırdığım için şu an hayatımda kimse yok... Yıllarca ayrıldığımızı içten içe kabullenemedim sanırım. Ama artık o nefret dolu bakışlarından sonra kabul ettim, o beni asla affetmeyecek. Bir araya gelsek bile hiç birşey eskisi gibi olmayacak. Yıllar insanı çok değiştiriyor. Ben de değiştim. Artık onun sevdiği, aşık olduğu kadın değilim ki... Barışsak bile (ki imkansız) artık birbirimize verecek birşeyimiz kalmadı onunla.. Üzülme o yüzden canım, ben üzülmüyorum. Onunla yaşadığım iyi-kötü herşeyi iyi ki yaşamışım diyorum. Ama artık yollarımız ayrıldı. Hayat devam ediyor.. Evet, sanırım ben bir daha hiç aşık olamayacağım, gidişat onu gösteriyor.. Ama, ne yapalım , hayat böyle de güzel
maria'm, tam olarak içimdekileri yazmışsın gene...
evet, hayat bir erkeğe bağlı değil illa. Ben de uzun yıllardır (9 - 10 yıl) yalnızım ve dediğin gibi ilk yıllarda ona dair umut barındırdığım için ( kendimin bile sonradan fark ettiği bir umut bu ) sonra da sevemediğim için falan bu günlere geldim. Onun yerine kimseyi koyamam sandığım için.
Şu anda tekrar sevsem kötü hissetmem, yani onun yerine koyamam durumu yok gibi ( tabii ki insan her şeyi unutamaz ama )
Fakat kimseyi sevemiyorum işte...
Bir de bende senden farklı olarak herkesi hemen reddetme var. Geçen gün bir tanıdık birisini söylemiş anneme, hemen YOK dedim. sevmiyorum bu şekilde iş görüşmesine gider gibi diye...
Bir de ara sıra ben de düşünüyorum biliyor musun?
O evlenmemiş olsa barışsak falan ( hani insan saçma sapan şeyler düşünür ya ) acaba ben artık onu ister miyim?
Artık 19 - 20 yaşında tıfıl kız değilim ki ben, çok şey kattım kendime ( çok şükür ) ben onu ister miyim acaba? hiç sanmıyorum -ki bunu sadece ben söylemiyorum halam da söylüyor- Ben sadece o saf sevgiyi seviyorum galiba ve tabii ki ne kadar affettim desem de yapılanları unutamıyorum sanırım.
Neyse önümüzdeki maçlara bakalım.
Ben inanıyorum Rabbim bize de AŞK'ı tekrardan nasip edecek inşallah.Hem de en güzel şekilde.
Haklısın canım, yıllarca içimizdeki o gizli umut nedeniyle kimseyi almadık hayatımıza.. Ben de eskiden direk reddediyordum ama, artık öyle yapmıyorum. Yine de sonuç ? Hala yalnızım
Aşk tekrar hayatımıza girer mi , bilmiyorum. Ama girse hiç fena olmaz
bencede olmalı girsin ,girsin :) aşksız olurmuki ya ? olmaz bence ben sıkılırım yanlız mesela bakımlıyımdır çok kendımı şımartırım ama genede bir erkek için süslenmek yeni alışverişler ,yapmak süprizler ,heyecanlar beraber eglenmek,film izlemek ,tavla oynamak ,bilardo oynamak ,beraber tatile gitmek ,güzel şeyler bence bunları normal arkidaşlarımızlada yapıyoruz ama sevgili bambaşka yanlızlık heç bana göre degil .kızlarrrrrrrr yanlız kalmayın bence
Hayırlısı olsun bakalım
Senin hayatında birisi var mıydı canım ?
:
Benim gönlüm herkese kapalı galiba Aslı.. Dedim ben size taaa en başta ben bu işleri beceremiyorum diye, inanmamıştınız
Yazdım tatlım. Macera bile denemez işte , yine denedim olmadı
Maria canım düşünce şeklinİ DEĞİŞTİRmelisin.
Ben bu işleri beceremiyorum dediğin zaman hep öyle ilişkikiler karşına çıkıcak ve hep bunu yaşıyacaksın.
Düşüncelerimi değiştirmeyi seçiyorum.
Eskiden yeniye kolaylıkla ve sevinçle geçiyorum.
Tüm ilişkilerim uyum içinde.
Aşk konusunda becerikliyim ve karşıma bana uyumlu insanlar çıkıyor.
Seviyorum ve seviliyorum.
Kalbimi sevgiyle açıyorum.
Herzaman talep ediliyorum ve istediğimi seçiyorum.
amin , amin var canım olmazmı onu görmeden geçmez günüm benim :)umarım een kısa zamannada senınde olur gönlüne göre birisi
Tuğçecanım, ben de bunu uygulayayım bari.:
Benim gönlüm herkese kapalı galiba Aslı.. Dedim ben size taaa en başta ben bu işleri beceremiyorum diye, inanmamıştınız
Ben bu işleri beceremiyorum dediğin zaman hep öyle ilişkikiler karşına çıkıcak ve hep bunu yaşıyacaksın.
Herzaman talep ediliyorum ve istediğimi seçiyorum.Kaç gün sürer bilemiyorum. Bir gün uygulasam arkası gelmez bende biliyorum. :)
Tuğçecanım, ben de bunu uygulayayım bari.Kaç gün sürer bilemiyorum. Bir gün uygulasam arkası gelmez bende biliyorum. :)
Hergün 10-20 kez tekrar et canım.
Bir süre sonra hayatında değişiklikler görmeye başlıyacaksın.
hEM DE kendini iyi hissediceksin.
Tünaydın Tuğçe Melek, ben bunu bugün desem yarın unuturum biliyorum.Hergün 10-20 kez tekrar et canım.
Bir süre sonra hayatında değişiklikler görmeye başlıyacaksın.
hEM DE kendini iyi hissediceksin.Eee, sen nasılsın? AYDINlıdan ne haber?
Umarım bir ömür gönlünüzce yaşar ve mutlu olursunuz birlikte tatlım. Çok sevindim senin adına
:
Herzaman talep ediliyorum ve istediğimi seçiyorum.
Haklısın canım..
Dur bakayım , 17 martta dişilik sanatı seminerine katılacağım. Orada kök korkularımı tespit ettikten sonra, senin olumlamalarıu da içeren bir nefes terapisi alıp reiki ile de destekleyim.. Bakalım ne değişecek
Gelişmeleri bildiririm canım. Çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?