- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.721
yatıp ne yapacaksın soğuk yataklarda tek başına
ben de yatıyorum şimdi, bizim ateşimiz bize yeter
iyi geceler
ii sende git
ısıtın kendinizi ateşli gacılarrr sizi
ateş kaynagımız sensinyarın görüşürüz
yuhhh
benle konusuyosun sonra duja gıdıyosun yanı
Allah davul etmesın senı
sen daha ateşli konuşmalar yapıyorsun anlamında demiştim,yarın banyo günüm,bugun yapmadım bak
neyse kaçtım ben,iyi geceler
ateş kaynagımız sensinyarın görüşürüz
ne 6 sı 5 gibi evde oluyo o saatten beride mutfaktaydım ahanda şimcik oturdum valla:)evet cnm banada hala ilginç geliyo hatta bazen diyorumki acaba beni sevmıyormu hiç bana yaklaşmıyo :)) bunun gibisini hayatta bulamam zaten ondan eminim:)
aa iyi bak sevındım nasıl biri aranız nasıl siz ne düşünüyosunuz ? hadi bakalım haayırlısı hakkında canım
yaklaşmıyo haahah
sakatlık olmasın dikkat et
Oo neler döktürdün yemek için bakıyım?
En azından sarılıp öpüyordur herhalde. :)
Canım şükür iyi gidiyor şimdilik.
Tanıma aşamasındayız birbirimizi.
Olumlu konuşması, işindeki sorunları fazlaca bana yansıtmaması benim için önemli.
Pozitif ve hayata umutla bakması güzel.
DÜN AKŞAM fırında makarna yaptım ,patatesten böle haşlıyosun soğanlı bahartlı kavuruyosun sonra onları yumak yapıp bohça gibi yapıyosun içine sarımsaklı yogurt döküyosun üstünede pulbüber güzel oluyor birde kandil simidi yaptım ,salata :)
kız anam yok,yok ne sarılıp öpmesi adam boğa burcu ne söler sevdigini ne sarılır ,ben sarılırsam sarılır,öpersem öper ,çekinir yoksa garip bişi bu türün son örnegi dicemde bi arkadaşımın eşi var arkdaşımda başak,eşide boğa aynı bizim gibi 2 yıllık evliler onlardada aynı sorun var :)
aa iyi güzel iyice tanı dicemde kendını ne kadar gösterirse o kadar tanırsın birde çok iyi niyetle çok fazla bakma kötü dşün yisi zaten olur iyi düşününce hayal kırıklıgı oluyor ilşkilerde ,hem bitsedee sen yıpranmamış oluyosun :)olumlu,pozitif olması güzelmiş,hayatındaki sorunları yansıtmamasıda bir yerde iyi ,hayata umutla bakmasıda güzelmiş umudu olan kişi başarılıdır herzaman ne iş yapıyo inştemiz bu arada :)
herkesin kadınlar günü kutlu olsun.
... ve herkese iyi hafta sonları.
Eline sağlık canım hamaratsın maşallah.
Canım kişisel gelişimde olumsuz düşünme yoktur :)
iYİ şeyler düşünüceksin ki hayatına iyi şeyler çekesin.
Önce işe kendini sevmekle başlıyorsun. Zaten kendini sevince işler değişiyor.
Sonuçta tabiki inceliyorum izliyorum .
Evet umutlu olması iyi. Karamsar, pes eden, sürekli yakınan, şükretmeyen insanlar beni yoruyor.( Not: Eski nişanlım)
Harita mühendisi canım.
Bu arada senin de sevgilinin sarılıp, öpmemesş, yanaşmaması ilginç. :) Eski erkekler gibi...
Merhaba canım...
işte bende o ilginç noktaya parmak basıyorum
naber nasılsın görüşemedik uzun zamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?