30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

saol canım sevyorum yemek yapmayı :)bigün gelirsen buralara sanada yaparım valla.
evet karamsar kadınlar bile çekilmiyorken erkekler heç çekilmez canım:) annammm eski nişanlın öleymidi ? az kala evleniyodunya ,ALLAH kurtarmış ozaman bacım seniya öle erkege kaç gün dayanır bir canki ? biyerde yanında kala kala insan insana benziyor biliyosun.yaşlanırdın valla erkenden.unuttunmu peki onu canm ?
harita müh. meslegide güzelmiş sonunuz hayrolsun inşallah.
aynen öyle valla tamamen taş devrini yaşıyoruz biz haremlik selamlıgız anlıycagın :)
bugün zaten küstüm ona adam odun,odun kadınlar günümü tlf dan yabancı gibi kutladı biliyomusun ,insan tatlı şeyer duymak istiyo,arada şımartılıyım istiyorum bana güzel şeyler sölesin istiyorum odunsun dedim kapattım tlf:) ahanda karşımda oturuyo tık yok konuşmuyorumkı:)

Aman küstüğün şeye bak :)
Benimki kadınlar günümü de kutlamadı.
Ağır grip olduğu için sallamadım fazla. :)
Söylemiyormu hiç canım güzel sözler? İnsan ister tabi ya istemez mi hiçç.
Eski nişanlımla olsam kesin yaşlanırdım. Stresten hasta olurdum aman kurtardım kendimi şükür.
Adamın tüm hayatı sorundu.
Unuttum canım şükür.

hadiya senınki dahada odunmuş :) insan derki hayatımda iyki varsın ıykı benim kadınımsın,en şanslı erkek benım senı bulmuşum fean ,filan der.yok anam yok küserim tabe beklıyorumya :)
sölemi canım benı sevmıyormusun dıyorum,sevdigini biliyorum oysa diyoki biliyosun işte der.hayatta hayatımdı,aşkımdı kelimeler yok,aman sorunluysa boşver ruh hastalıgına yakalanıyo öleleri sonra :)
unutmana sevindim ne güzel

Kız valla dediğin şeyler baya güzel ama erkeklerin çoğu böyle şeyler demiyorlardır herhalde.
Bak şimdi bunalıma giricem. :)

Kız valla dediğin şeyler baya güzel ama erkeklerin çoğu böyle şeyler demiyorlardır herhalde.
Bak şimdi bunalıma giricem. :)

:) bende gircem valla, olurmu canımya ne erkekler var tatlı dilli gururunu okşuyan.göklere çıkaran sevdigini .bütün kadınlar böle şeyleri duymak ister bende ona kızınca ismiyle sesleniyorum napiim öle anlıyo kızdıgımı:)
ne hatunlar var kaba ,saba onlarında yanındaki adamlar romantk :)bu işler tersine galiba canım

Evet canım herzaman denk gelmiyor olabilir. :)
Neyse girmeyelim bunalıma boşverr.
Belki aşırı romantik olsalarda biz sıkılıcaktık. Allah dağına göre duman veriyor.

Evet canım herzaman denk gelmiyor olabilir. :)
Neyse girmeyelim bunalıma boşverr.
Belki aşırı romantik olsalarda biz sıkılıcaktık. Allah dağına göre duman veriyor.

evet şans işte neyseki daha evlenmedik hala bulmak için zamanımız var:)
şaka bi yanada evett çok romantık olsaydıda şüpelenecektik çapkınlıkmı yapar acaba diye şu adamların bir türlü ayarı yok valla:)
hem ben bundan iyisinimi bulcam .)eski zamandan kalma :)

Eski zaman erkeği. 1940 lardan kalma.
Arada yaparlar ya romantiklik herhalde. Hepten umudumuzu kesmeyelim.

neyse canım ben kaçar geç oldu evime gidiyim bari p.c yi burda bırakıyorum. yarın görüşmek üzere hoşçakalın
hepinize iyi akşamlar ballı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…