30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam tuğçem haber vermek istedim şükürler olsun eşimin ameliyatı güzel geçti desteğin için çok teşekkür ederim

kullanım kılavuzun bırıne verılır elbette

ama kullanım modelını neden dusuruyoruz

hep taze ve dırı kal

kullanım kılavuzu ısteyen cok olur tatlım,onemlı olan tapu ısteyenı bulmak ;-) taze ve dırı kalmak ıcın aldım ya onca kremı.bı de watsonsta gul seklınde sıselerde kucuk kucuk dus jellerı vardı kızlar.50 kurus.5tane de onlardan aldım

O zaman hobi olarak yap canım. :)
Ama belki ileride ilerletirsin işi belli olmaz. :)

Öyle yapıyorum zaten canım
aranızda izmirli olan varsa çat diye hediye ederim valla söyleyeyeyim

Ben reiki yapmaya gidiyorum kızlarr...
1 saat sürer. Şimdi başlasam ancak biter. :)
Görüşürüz yarın

Azcık ağlamaklıyım ben de, bana da şöyle güzel bir enerji yollarsın inşallah bu yazdığımı hissedip

selam tuğçem haber vermek istedim şükürler olsun eşimin ameliyatı güzel geçti desteğin için çok teşekkür ederim

Ayy canım çok sevindimm. İyi olucağını biliyordum. Melekler de hep biliyorlarlardı Allah'ın izniyle ve bize yön gösterdiler. :)
Rica ederim canımm... Herşey iyi olucak inşallah.

Canım uzağa enerji yollamayı reiki 2 de öğrenicem yani önümüzdeki hafta. O zaman sana enerji yollarım. :)

Ayrıca aynı şehirde olduğumuza çok sevindim.

Evet ortak yönlerimiz konuştukça çıkıyor. :)

aynen canım evet baktım şimdi kitaba baya güzele benziyor.
yanlız bu reiki olayında çok güzel kaç ay ders alıcaksın bunun için benm bir arkadaşım gıtmişti yıllar önce banada uygulamıştı 1. hafta 10 gün acayip huzur dolu agrısız ,sızısız geçirdim hayatımı ( o dönemlerde çok hastaydım )

Canım ay sürmüyor.
Gidiyorsun mesela 4 saatte reiki 1 e uyumlanıp öğreniyorsun.
Sonr evde uygulamaya başlıyorsun. Kendini geliştiriyorsun.
1 AY SONRA REiki 2 yi alabiliyorsun.
Evet huzur veren, rahatlatıcı bir şey.

Bem hazırlanıyım yazlığa gidicem canım. Biraz doğaya dönmem gerekli. temiz hava şartt. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…