30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

aaaa ölemiii çok iyiymiş o zaman zamanınıda almıyor.fiyatları nasıl peki canım ?

Ben de reiki ye basliycam, ben de 30 yas ustuyum. Ben de kendi capimda yetenegim beni de alin araniza:)

Yazdığını yeni gördüm yav, yoksa gece muhabbetin belini kırardık:26:

Canım uzağa enerji yollamayı reiki 2 de öğrenicem yani önümüzdeki hafta. O zaman sana enerji yollarım. :)

Ayrıca aynı şehirde olduğumuza çok sevindim.

İzmirde misin
En yakın zamanda bir gün ayarlıyoruz, kahve içiyoruz o halde

Bem hazırlanıyım yazlığa gidicem canım. Biraz doğaya dönmem gerekli. temiz hava şartt. :)

Yazlık nerde canım?

Hoşgeldin canım aramızaa...
Bende reiki 1 e uyumlandım.
21 günlük arınma sürecim bu pazar bitiyor.
Reiki 2 ye geçicem kısmetse.

Hosbulduk canim:) Tugce benim sormak istedigim benim reiki kursu aksam 6 da basliyor. Ondan once 2.30 ta dersim var - 4.30 a kadar Ordan direk reiki kursuna geciyorum. Bu sorun olur mu kafam karisir mi ? Dersimi iptal mi etsem o gun. Cuma gunlerini bir tek reiki ye mi ayarsam. Ne onerirsin. Aksama geldigimde bekliyorum cevabini. Gorusuruz:)

Medcezir sende :)

Son düzenleme:

Hoop, yine azcık geç olmuş ama geldim yakaladım, ama ne bende anlamadım

Gece kuşları ancak gece toplaşabileceğiz galiba

naber turkuaz,baska topiklerde geziyorsun bakıyorum da

Kıs sen benle ilgilenmiyon hiççç
Bı srada maria nın sizlere çok selamı var. Dün grş tük ama bugün işlerim olduğu için görüşemedik.
Ama kendisi dün bayağı heyecanlıydı iş görüşmesinden dolayı kızcağaz çok hevesli iş için inş olur hayırlısı ile

yogunum bılıyorsun
aleykumselam. haydı onun guzel hayırlı haberlerını beklıyoruz o zaman

Dus almadim ya yorgunlugumu atamadim bugun. Teze yogunlastim canim. Beynimde tasiyorum o taslari... Telefondan giriyorum bu arada. Karakterleri goremiyorum.

özele gelsene pampiş ben sizin için geleyim

beni gönderin öle olsun bakalım

Allah yardımcın ossun

sen bır dus al rahatla

pampişin beni üzdü bugun

Kıs sen o saatte ordamıydın ki alınıyorsun. Senin horonlarında var bugünlerde bir değişiklik diyim
Sen ülkene dön bence psikolojin bozulmuş durduk yere her bişe alınıyon. Geçen seni bıraktığımda gene alıngandın şimdide ölesin ne oldu kız ordan kocayla kavga mı ettin?

İyi geceler herkese ben bu aralar pek bişi kaldıracak durumda olmadığımdan moralinizi bozmıyim diye pek yazmıyom girmiyom
Kendinize iyi bakın

Benide özleyin ki gelince sevgi pıtırcığı olun

hımm hormonlarım da yokda kocamla ufak bir şeyler var galiba

ben sana bır sey yapmadım kı sen ayrımcılık yapıyosun ozel fılen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…