- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.921
Meleklerle Yaşamak El Kitabı birde bu var canım
Canım ay sürmüyor.
Gidiyorsun mesela 4 saatte reiki 1 e uyumlanıp öğreniyorsun.
Sonr evde uygulamaya başlıyorsun. Kendini geliştiriyorsun.
1 AY SONRA REiki 2 yi alabiliyorsun.
Evet huzur veren, rahatlatıcı bir şey.
Bem hazırlanıyım yazlığa gidicem canım. Biraz doğaya dönmem gerekli. temiz hava şartt. :)
Sen önce dediğimi al canım. El kitabındada aynı şeyler yazıyordur herhalde onu okumadım.
Meleklerle yaşamayı oku.
Sonra 2. sini önericem.
Ben de reiki ye basliycam, ben de 30 yas ustuyum. Ben de kendi capimda yetenegim beni de alin araniza:)
Canım uzağa enerji yollamayı reiki 2 de öğrenicem yani önümüzdeki hafta. O zaman sana enerji yollarım. :)
Ayrıca aynı şehirde olduğumuza çok sevindim.
Bem hazırlanıyım yazlığa gidicem canım. Biraz doğaya dönmem gerekli. temiz hava şartt. :)
Yazdığını yeni gördüm yav, yoksa gece muhabbetin belini kırardık:26:
Aksama gelicem beni bekleyin:))
Hoşgeldin canım aramızaa...
Bende reiki 1 e uyumlandım.
21 günlük arınma sürecim bu pazar bitiyor.
Reiki 2 ye geçicem kısmetse.
Hosbulduk canim:) Tugce benim sormak istedigim benim reiki kursu aksam 6 da basliyor. Ondan once 2.30 ta dersim var - 4.30 a kadar Ordan direk reiki kursuna geciyorum. Bu sorun olur mu kafam karisir mi ? Dersimi iptal mi etsem o gun. Cuma gunlerini bir tek reiki ye mi ayarsam. Ne onerirsin. Aksama geldigimde bekliyorum cevabini. Gorusuruz:)
Medcezir sende :)
naber turkuaz,baska topiklerde geziyorsun bakıyorum da
Kıs sen benle ilgilenmiyon hiççç
Bı srada maria nın sizlere çok selamı var. Dün grş tük ama bugün işlerim olduğu için görüşemedik.
Ama kendisi dün bayağı heyecanlıydı iş görüşmesinden dolayı kızcağaz çok hevesli iş için inş olur hayırlısı ile
Özele gel kısss panpişşşyogunum bılıyorsun
aleykumselam. haydı onun guzel hayırlı haberlerını beklıyoruz o zaman
Özele gel kısss panpişşş
yogunum bılıyorsun
aleykumselam. haydı onun guzel hayırlı haberlerını beklıyoruz o zaman
Dus almadim ya yorgunlugumu atamadim bugun. Teze yogunlastim canim. Beynimde tasiyorum o taslari... Telefondan giriyorum bu arada. Karakterleri goremiyorum.
özele gelsene pampiş ben sizin için geleyim
beni gönderin öle olsun bakalım
Allah yardımcın ossun
sen bır dus al rahatla
pampişin beni üzdü bugun
Kıs sen o saatte ordamıydın ki alınıyorsun. Senin horonlarında var bugünlerde bir değişiklik diyim
Sen ülkene dön bence psikolojin bozulmuş durduk yere her bişe alınıyon. Geçen seni bıraktığımda gene alıngandın şimdide ölesin ne oldu kız ordan kocayla kavga mı ettin?
İyi geceler herkese ben bu aralar pek bişi kaldıracak durumda olmadığımdan moralinizi bozmıyim diye pek yazmıyom girmiyom
Kendinize iyi bakın
Benide özleyin ki gelince sevgi pıtırcığı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?