- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.301
Seninkilerde çikolata kistlerimi canım?
Öyle bir inanış var kulaktan dolma.
Bende Yasmin kullanıyorum.[/QUOTE
tugcecim bilmiyorumki. Çikolata kistini hiç duymadım valla canım:)
3 ay olmuştu başlayalı ve kullanmaya da devam etcem sağolunnnnnnnnnnnn kızlar içimi rahatlattınız :))
Yakalıyamadım seni canım. :)
Seni özledikk biz de...
Not: Yarın Reiki 2 eğitimim var.
düğünü ben kendi üstüme alınmıştım ama
ee canım ıkınızde evlenın
ıkınızınkınde de halay ceker gobek atarızzz
pek bana göre değil, göründüğü gibi kolay değil
aa ne güzel iş gereği mi tanıyosun canım :)) sen başka neler yaparsınnnnnnn
selamlar kızlar nasılsınız..
ya kızlar bekarken doğum kontrol hapı kullanmanın ilerde sakıncası olur mu..Doktorum 1 yıl kullanmamı söyledi ama ben kararsız kaldım...
aydebuz, zabıt katibi misiniz yoksa? bu arada ben de seninle aynı durumdayım, sabah geliyorum ki sayfalar dolmuş. zevkle okuyorum arkadaşlarımı...:) aslında zor degıl biliyormusun ben hukuk okumadıgım halde 5 tane avukatın defterini 600 arşivdeki dosyalarını ve stajyer avukatları ben yetiştiriyodum dava açıp kararlarınıda açıklıyordum müvekkıllere olar sadece davaya girip konuşmalarını yapıyorlar.onları bile ben hazırlıyorum sana bişey diyimmi benım ennnn saf arkadaşlarımın hepside avukat 15 'e yakındır .ve içlerinde inmıycaksın ama ennnnnn safıda hakim şuan da onlara öyle güleimki saflıklarında hala yıllar geçti alamıyorum bu işi nasıl yaptıklarını hahahah
aramıza hoş geldin. benim de otuza kadar bazı planlarım vardı. bazıları oldu bazıları olmadı. kısmet... eee, bahsetsene kendinden. çalışıyor musun? nelerden hoşlanırsın?31 yasında olacam kısmetse bu ay.gunler cok cabuk gecıyor helede 25ten sonra.cok hayallerım vardı suan ıse hayallerımın bır coguna uzagım ama yınede ayakta nefes alıyor olmak guzel.calısıyorum etrafımda az ama ozel ınsanlar kaldı onlarda umarım daha fazla azalmaz.kısmet olursa temmuzda evlenecem tabı aılemı ıkna edebılırsem.bunu cunku 5 yıldır beklıyorum.artık hayal kurmak degıl yasamak ıstıyorum
Ne düğünü yaa, dur daha onun için çok erken. Şimdilik, ban auygun bir sevgili olmayı öğreniyor arkadaş. Becerebilirse önce sevgilim olacak. Daha olmadı
Niye aramadın diye sormuyor. Çat kapı gelmek konusunda da anlaştık, bir daha yaparsa onu kapının önünde öylece bırakacağımı çok açık söyledim
Ben bir daha benimle görüşmez sanıyordum lakin, adam bundan hoşlanıyor gibi.. Ona da kafam karıştı valla.. Adamın biri benimle böyle konuşsa, bir daha asla aramazdım
"alıntı ile cevapla" nın yanında artı var ona bas, sonra da en sonunda "alıntı ile cevapla"ya bas.kızlarrrrrrrrr bişeyi merak ediyorum .böyle çoklu alıntıları nasıl yapıyorsunuz hani2.3.4 yorumu alıp altına iletinizi yazmayı :)
Ben özledim seni meleğimmmmm
Asıl reiki 2.aşamada başlıyor bak ,öyle güzel bir yolculuğa çıkıyorsun ki kendinden kendine...
Gelince eğitimin nasıl geçtiğini anlat mutlaka, bekliyorum
Geldim canım eğitimden.
Güzel geçti. Ama şuan herşey karışmış gibi geliyor fakat verdikleri kitapçıktan terkar ettim mi oturur hepsi.
21 günlük bir uygulamam var önce. Zihnimi temizlemek için.
Akşam üstünden geçicem hepsinin bir kez daha.
Bu arada senin Reiki hocanda ordaydı.QUOTE]
Bende 31 yasıma gırdım hala evlılık yok ne kadar sanslıyım dıye dusunuyorumburda sızlerı gormek guzel sohbetlerınız cok hos
Hoşgeldin canımm...
Aynı yaştayız seninle...
hosbuldumtskler tanıstıgımıza memnun oldum
hosbuldumtskler tanıstıgımıza memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?