30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Yakalıyamadım seni canım. :)
Seni özledikk biz de...
Not: Yarın Reiki 2 eğitimim var.

Ben özledim seni meleğimmmmm
Asıl reiki 2.aşamada başlıyor bak ,öyle güzel bir yolculuğa çıkıyorsun ki kendinden kendine...
Gelince eğitimin nasıl geçtiğini anlat mutlaka, bekliyorum

düğünü ben kendi üstüme alınmıştım ama

Al senin olsun tatlım, alın alınabildiğin kadar. Benim öyle bir niyetim yok henüz

ee canım ıkınızde evlenın

ıkınızınkınde de halay ceker gobek atarızzz

Kız sen de amma meraklıymışsın halaya düğüne.. Allah bilir kendi düğününde neler yaptın

31 yasında olacam kısmetse bu ay.gunler cok cabuk gecıyor helede 25ten sonra.cok hayallerım vardı suan ıse hayallerımın bır coguna uzagım ama yınede ayakta nefes alıyor olmak guzel.calısıyorum etrafımda az ama ozel ınsanlar kaldı onlarda umarım daha fazla azalmaz.kısmet olursa temmuzda evlenecem tabı aılemı ıkna edebılırsem.bunu cunku 5 yıldır beklıyorum.artık hayal kurmak degıl yasamak ıstıyorum

pek bana göre değil, göründüğü gibi kolay değil

:) aslında zor degıl biliyormusun ben hukuk okumadıgım halde 5 tane avukatın defterini 600 arşivdeki dosyalarını ve stajyer avukatları ben yetiştiriyodum dava açıp kararlarınıda açıklıyordum müvekkıllere olar sadece davaya girip konuşmalarını yapıyorlar.onları bile ben hazırlıyorum sana bişey diyimmi benım ennnn saf arkadaşlarımın hepside avukat 15 'e yakındır .ve içlerinde inmıycaksın ama ennnnnn safıda hakim şuan da onlara öyle güleimki saflıklarında hala yıllar geçti alamıyorum bu işi nasıl yaptıklarını hahahah

aa ne güzel iş gereği mi tanıyosun canım :)) sen başka neler yaparsınnnnnnn

evet canım oranın e büyük rado ve tv. çalışmıştım ordan tanırım. esnaflarında bir çogunu reklamlardan .
ben istabuldayım şuan ben çalışmıyorum dilenıyorum birazcık bu ay sonu ailem gelicek yazlıga belkı birkaç günlüne bende kaçarım onlarla tanışırız senınle gelırsem kısmetse caım

selamlar kızlar nasılsınız..

ya kızlar bekarken doğum kontrol hapı kullanmanın ilerde sakıncası olur mu..Doktorum 1 yıl kullanmamı söyledi ama ben kararsız kaldım...

selam canım asla sakıncası olmaz hapı bıraktıktan sonra birgün sonra bile hamile kalınabiliyor + hormanların düzene giriyor ben bu haplarla ilk 12 yaşımda tanışmıştım birde hangi hapı kullanıyosun özelde bana yaz sana bir hap tavsiye edicem.
ilaçlarn % 90 nını bilirim be hem çok ii hem hormonlarını düzenlerken hemde kıllanmayı azaltıyo doktorlarında ( proflarların ) ortalama 5 de 3'ü bu hapı tavsiye ediyorlar

ayyyyyyyyyyyyyyyy bir dün gelmedim kaç sayfa olmuş:) oku ,oku bitmez ben gündüz giriyorum millet akşam olmazki böyle ,olmazki :)) kızlar hey ,hey,heyyyyyyyyyy atışmayın herkez istedigini sölesin düşünce özgürlügü var.beyza sadece birazcık açık sözlü ablama benzettim seni canım o da senın gibi şen ,şakraktır,takılır herkeze ,şakalar yapar güldürür milleti .... ama bazı insanları yapıları gerigi daha ince düşünürler .hassas olabilirler normaldir aslında

aydebuz, zabıt katibi misiniz yoksa? bu arada ben de seninle aynı durumdayım, sabah geliyorum ki sayfalar dolmuş. zevkle okuyorum arkadaşlarımı...

aramıza hoş geldin. benim de otuza kadar bazı planlarım vardı. bazıları oldu bazıları olmadı. kısmet... eee, bahsetsene kendinden. çalışıyor musun? nelerden hoşlanırsın?

vaovvv amcam hırs yaptı desene :)

kızlarrrrrrrrr bişeyi merak ediyorum .böyle çoklu alıntıları nasıl yapıyorsunuz hani2.3.4 yorumu alıp altına iletinizi yazmayı :)

Bende 31 yasıma gırdım hala evlılık yok ne kadar sanslıyım dıye dusunuyorum burda sızlerı gormek guzel sohbetlerınız cok hos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…