- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.281
bakmak ve görmek meselesi biraz
biraz da işve tabiki
Slm kizlar, nasil gidiyor:) Tugce bir soru sormustum ama sanirim gormedin. Reiki kursuna basliycam ben bir ay sonra ama ondan once dersim var. Kafam karisik simdi acaba dersimi baska gune mi alsam. Reiki icin sakin kafa mi gerekiyor.
Canım tabi sakin kafa olsa daha iyi.
Çünkü baya bilgi aktarılıcak sana.
2,5 saat kadar anlatılır.
aslının da çakraları açacaksınız yanı
pekı ondan sonra hergun dujjja ıhtıyac duyacak mı
Teori derslerini sevmiyorum ya. Kafam kazan gibi. 3 saat 15 dk surecek. Ne yapicaz hic bilmiyorum. Bakalim anliycak miyim, anlamazsam ne yapicam:) Mumkunse dersimi baska zamana alayim o zaman. Zaten bahane ariyorum anlamamak icin:)
Canım ilgini çekicek konular anlatıyorlar.
Seversin bence.
Anlarsın anlaşılmıycak birşey yok canım.
Zaten kitapçıkta veriyorlar. Sonradanda okursun tekrar.
Ne zaman gidiceksin?
Ben kısmetse yarın Reiki 2 ye uyumlanıcam.
O uyumlama isini de bir anlasam, isinlanicam der gibi:) Kisa bir ozet gecsene. Bu konulara ilgim var ama reiki yi bir turlu anlamadim. Kimin enerjisini aliyoruz. Birilerininkini temizlerken bizimki negatiflenirse ne olacak. Nasil dengeliyoruz onu.
Ayy canım güldürdün beni.
Evrensel enerjiyi kullanıyoruz biz.
Evrenden alıp kullanıyoruz..
Senin enerjin negatiflenmez canım.
Uyumlanmada hocan gözlerini kapat diyor. Enerjiyi kullanabilmen için seni aktive ediyor.
Yani bir nevi elektirik şalterini kaldırıyorr.
Ya aslinda oyle tahmin ediyorum ama yine de dusunemiyorum. Sanirim gormeden de birsey anlamiycam cunku bir turlu hayal edemiyorum. Bu arada aciklaman guzeldi:)
Teşekkürler canım.
Sen ne zaman gidiceksin eğitime?
Bu arada sertifikanı da almayı unutma.
Ayrıca hocanın soyağacınıda sor.
Aslinda gecen aydi ertelendi , nisanin 20 sinde mi ne basliyor. Yurt disinda nasil isliyor bilmiyorum. Soyagacini sormama gerek kalmaz belki. Bir de yakisikli buldum mu tamamdir:)
Nerde bulcan yakışıklıyı kız? :)
Hocamı yakışıklı olcak.
Bilgisayar derslerine nerde inek tipler var onlar geliyor:) Umarim bunlar farkli olur. Yanarim yanarim kacirdiklarima yanarim:)
Şansına artık canım. :)
Ben kişisel alıyorum reiki eğitimimi. :)
Kisisel daha iyi bence sanslisin. Daha pahali oluyor o . Bir de guvenemiyorum. Bence ondan ertelendi, hayatimin askini ben orda bulucam:) Boyle derim butun sinif kiz cikar simdi:)
Genelde bayan olur gibime geliyor ama sen genede ümidini kaybetme. :)
soğan kürünü de soracagım canım doktora bu hafta, o genelde küçük boyutlu miyomlarda etkiliymiş diye duydum,benımkı 5 cm,ama denemekte fayda var tabi, doktora da danışarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?