- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.401
Maç var canım 22.00 da onu izler bence seninki. :)
kımın macı var
senınkı de baya ılerı boyuttaymıs ama eskıden boyle degılsen yogunluktandır bencetşkler canım oturuyorum evde kurtlar vadisi varda bizimkıne bulaşmıyım dedim :)
unutamazmıyım herşeyı unutuyorum yüzleri,memleketleri,çalıştıgım zaman çok zor oluyor bir keresinde 15 binlik çeki adamları karıştırdıgım için başkasına vermiştim benzettim :) jeton düşünce adamı aradım abi getirsene parayı senın alıcagın 2000 bin tl dedim getirdi saolsun :) isimleri karıştırdım başkasına havele yapmıştım :) sevgilimi 3 gün görmessen sogurum hep o yüzden beraber oldugum kişiyi hergün görmek isterim kendine güvenen benle çıkıyo :)ayyyy vallamı ? neyı unttun merak ettim bak şimcik ?:
olmazz dr,ların çogu çapkın:)
oyle ama erkek mılletı gız,fırsatını buldu mu hepsı yapar,doktorların farkı,cok fazla hatun sırkulasyonu yasaniyo calısma ortamlarında.kadın hastalar da bayılıyo ya napsın adamlar
valla varya benım hafızayla ilgili anılarımı yazsam kitap olur yok satar:) ilaç saatimi bile alarma kurdu sevgılım onu bıl anında yapmassam ıkı dk sonra uçtu gitti benımle olmak çok zor çokkkk ama eskiden böyle degıldım ben .yıllar önce tarıhleri üstünde ne renk vardı,yolları arkdaşlarım otobanda kalınca benı ararlardı hangı yolda han gi tabela var hepsini bilirdim ben şuan tammmmmmmmm tersiyim
hımm ben pek anlamamda
Açıkçası bende pek anlamam canımm.
Maç var canım 22.00 da onu izler bence seninki. :)
hımmm oladabilir ama zaten ben 22.00 da evme gidiyorum neyı izlerse izlesin canım :)
senınkı de baya ılerı boyuttaymıs ama eskıden boyle degılsen yogunluktandır bence
oo erkek kısmını bu kadar rahat bırakmaya gelmemz
herşey izleyebilirr
hehehhehe interneti yokkiii vodemi götürüyorum eve ben :)
hehehhehe interneti yokkiii vodemi götürüyorum eve ben :)
kızlar iyi geceler hepinize yarın görüşmek üzere hoşçakalın ben evıme gidiyim artık:)
Vayy sen de az değilsin. :)
yani öleyim demi... :)aklım kalmasın o zaten kötü yerlere girmezde sevmez öle şeyleri benımkısı türün son örnegi biliyosun :)adamcagız facebook bil kullanmıyor ben kzıyorum diye:)
yani öleyim demi... :)aklım kalmasın o zaten kötü yerlere girmezde sevmez öle şeyleri benımkısı türün son örnegi biliyosun :)adamcagız facebook bil kullanmıyor ben kzıyorum diye:)
Sende az eli maşalı değilmişsin.
birini kandırmanın en iyi yolu onun güvenini kazanmaktır
ammada şeytanın avukatı oldum
Tamam canım görüşürüz hoşçakall...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?