30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

senınkı de baya ılerı boyuttaymıs ama eskıden boyle degılsen yogunluktandır bence

senınkı de baya ılerı boyuttaymıs ama eskıden boyle degılsen yogunluktandır bence

ozamanlar bende öyle oldugunu düşünmüştüm işi bırakmıştım 1 sene ara verdim kendıme sonra baktım gene devam ediyor :) işim öyle zorki çok utanıyorum bazen arkadaşlarımın adını bile unutuyorum aradan zaman geçince konuşmadıkça .bilen biliyorda genede alınıyorlar işte bazen öyle birşey oluyoki 10 sene öncesine kadar hatırlıyorum sevgılım bazen diyokı sen numaramı yapıyosunya kavga ettıgımızı unutmayıp bazen kın güdüyosun dıyo .dr gittim hemde kaç tane dediki bu zeki insan hastalıgı :) beyın yıkama olayını zamanında çok yıkamışsın dedi beyın bazı şeyleri unutmak isterken unutmaması gereken şeyleride silmiş dedi :) sen benı kışın görsen şemsiye,atkı,bere günlük kaybederim herşeyı bıraktıgım yerde unuturum yemek yaparken bile çok sık yapmadıgın şeylerın sürekli tarıflerine bakarım ( öyleki acemiler gibi çocuk benı yemek yapmayı bilmıyorum sanmış defterlere bakınca sürekli )

kızlar iyi geceler hepinize yarın görüşmek üzere hoşçakalın ben evıme gidiyim artık:)

Vayy sen de az değilsin. :)

yani öleyim demi... :)aklım kalmasın o zaten kötü yerlere girmezde sevmez öle şeyleri benımkısı türün son örnegi biliyosun :)adamcagız facebook bil kullanmıyor ben kzıyorum diye:)

yani öleyim demi... :)aklım kalmasın o zaten kötü yerlere girmezde sevmez öle şeyleri benımkısı türün son örnegi biliyosun :)adamcagız facebook bil kullanmıyor ben kzıyorum diye:)

birini kandırmanın en iyi yolu onun güvenini kazanmaktır

ammada şeytanın avukatı oldum

birini kandırmanın en iyi yolu onun güvenini kazanmaktır

ammada şeytanın avukatı oldum

kesinlikle zaten olmassa olmazlarımın arasında güven ilk başta gelir.gerçi tipim hiçte güven vermiyo emmeeeeeeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…