30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yok kız ben balık hafızayımdır, takılıyor o

hosgeldııın,nerelerdesın gecekusu?kulaklarını cınlattık arada.bısey sorucam,yanlıs anlama sakın,topıgın demırbasısın bellı ki zaten de,sonradan geldıgım ıcın kacırmıs olabılırım,senın yas 28,20-30 yas topıgı varken bu topıgı tercıh etmenın sebebı nedır?

doktorlar ilk olarak en kotusunnu soylerler

herseyı kontrol etmeyı severler

olsun bir check up yaptırmış olursun

yalnız iltihap için iğne olman gerekebilir

totoyu deldırebılırsın bıraz

onun harıcınde ınsallah hıc bır seyın cıkmaz

Cok kullanmayın mı dıyolar suyu?valla ben hep tasarruf yaparım,doga dostuyum kardısımmm :-D ufaktan gıderoglu ben,ıyı geceler

oyh,kıyamam ben,rabbım kavustursun tez vakıtte mınıslerı

amin canımya görsen biri bir odada digeri bir odada karantınaya aldık nasıl birbirlerine bagrıyolar çok tatlılar çokkkkk

İzmirde fırtına kopuyor vallaa...

anam istanbulda bişeycikler yok lodos varsa hava sıcaktır .önemli olan senın yüreginde fırtınalar kopmasın yavru:)

aslı geçmiş olsun tatlım çok .ama maleseffffff öyle dr.bir gitmeye başladımmı arkası gelir.ben burda karnım şişiyo diye gittim tam 2 aydan fazla başka,başka hastanelere yölendırdıler .bir dr.un istedigi tahlili başka hastane kabul bile etmıyor halbukı aynı tahlıller.idrar yolu iltihabı çabuk geçer önemli degıldır .sogan kürüde çok etkılı 10.15 gün içinde adtein düzene girer,iltihap varsa gider miyomlarada ii gelir .hastalıgını kafana takma içini ferah tutki iyi sonuçlar versin.bak doğal şeyler herzaman etkılıdır iide sonuçlar verir babam dr.gitti kum var demişler yok taşada çevirebilirmiş miş ,miş ,de miş,mişler .ben burda ona baharçıdan gilaburu su aldım bir koli onu içti düzenli iyileşti dr.lar inanamadılar nasıl bukadar kısa zamanda geçer dediler şok oldular

herkeze selamlar olsun hayırlı cumalarrr kızlar

anammmmmm GÜLÜMSÜN TŞKLER CANIM çözdüm toplu msj olayını :))
rica ederim aydebuz. :87:
Merhaba kızlar, hayırlı cumalar herkese. Nasılsınız?

“Ne güzeldir secde; sen yerin dibine fısıldarsın sesi taa gökyüzünden duyulur. ”

Ve işte duyulan ses ;

Sübhane Rabbiyel Âlâ

hay Allah ya! Rabbim şifa versin Aslıcığım.

biz iyiyiz canım sen nasılsın yoksun ortalıklarda bugünde son iş günün keyfin yerindedir ,kurs nasıl gidiyor?

Geçmiş olsun canımm...
Bendede bir ara çok fazla idrar yolları iltihabı oluyordu.
Sürekli iğne vuruluyordum.
Sonra sistoskopi yapılmıştı. Çok acılı bir durumdu.
Fakat birşey çıkmamıştı çok şükür.
İnşallah böbreklerindede birşey çıkmaz canım.
Allah şifa versinn...

iyiyim canım , sağ ol! kurs da güzel gidiyor. gitmeyi çok istediğim bir kurstu. mutluyum.

ii valla sevindim senin adına kurslar hep güzeldir zaten :) bende almıştım zamanında çok önemli bir haber sipikirinden
gülgün feymandan .mutlulugun daim olsun canımcımm

çok geçmiş olsun bunlar hep üşütmeden oluyor

sistoskopi nedir??

çok geçmiş olsun bunlar hep üşütmeden oluyor

sistoskopi nedir??

Üşütme bakteri v.s canım.
Bilinçaltında sevgiliye, eşe duyulan öfkede sebep oluyor diye okumuştum.
Canım önce idrar yollarının girişine iğne yapıyorlar. Sonra ne olduğunu görmedim ama böbreklerine kadar birşey sokup bakıyorlar kameradan.
Ben kötü olmuştum bittikten sonra.

uuu ne o öyle çin işkencesi gibi

valla diyorum kimse için kendini üzmeye değmezzz

Allah bir daha göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…