- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.441
neredesın sen yıne duja mı gırdın bakalım
yok kız ben balık hafızayımdır, takılıyor o
merhaba kızlar, ben cok yorgunum, ancak giriyorum,işlerim yogundu bugun. ayrıca şu an burada da fırtına kopuyor,hayrolsun...
ben de doktora gittim kızlar,ama soğan kürünü sormayı yine unuttumama yine de başlayacagım soğan kürüne.
miyom nedenıyle ılac vermedı ,kontol verdı 6 ay sonraya. ciddi derecede idrar yolu iltihabım varmış... tuylenme böbreküstü bezlerımden kaynaklanıyormuş, böbreginde tümör olabilir dediMR çekılecek,neye gittim neler cıktı... ona moralım bozuldu,çıkışta alışverıs merkezine gidip alakasız şeylere para verip rahatladım
çok yorgunum yatıyorum sabah işbaşı,iyi geceler kızlar
Cepten gırıyorum,alıntı yapmayı beceremedım,aslıcım gecmıs olsun cok,beyza ne dedıler seda sayanda?
oyh,kıyamam ben,rabbım kavustursun tez vakıtte mınıslerı
İzmirde fırtına kopuyor vallaa...
merhaba kızlar, ben cok yorgunum, ancak giriyorum,işlerim yogundu bugun. ayrıca şu an burada da fırtına kopuyor,hayrolsun...
ben de doktora gittim kızlar,ama soğan kürünü sormayı yine unuttumama yine de başlayacagım soğan kürüne.
miyom nedenıyle ılac vermedı ,kontol verdı 6 ay sonraya. ciddi derecede idrar yolu iltihabım varmış... tuylenme böbreküstü bezlerımden kaynaklanıyormuş, böbreginde tümör olabilir dediMR çekılecek,neye gittim neler cıktı... ona moralım bozuldu,çıkışta alışverıs merkezine gidip alakasız şeylere para verip rahatladım çok yorgunum yatıyorum sabah işbaşı,iyi geceler kızlar
herkeze selamlar olsun hayırlı cumalarrr kızlar
rica ederim aydebuz. :87:anammmmmm GÜLÜMSÜN TŞKLER CANIM çözdüm toplu msj olayını :))
hay Allah ya! Rabbim şifa versin Aslıcığım.merhaba kızlar, ben cok yorgunum, ancak giriyorum,işlerim yogundu bugun. ayrıca şu an burada da fırtına kopuyor,hayrolsun...
miyom nedenıyle ılac vermedı ,kontol verdı 6 ay sonraya. ciddi derecede idrar yolu iltihabım varmış... tuylenme böbreküstü bezlerımden kaynaklanıyormuş, böbreginde tümör olabilir dediMR çekılecek,neye gittim neler cıktı... ona moralım bozuldu,çıkışta alışverıs merkezine gidip alakasız şeylere para verip rahatladım
rica ederim aydebuz. :87:
Merhaba kızlar, hayırlı cumalar herkese. Nasılsınız?
“Ne güzeldir secde; sen yerin dibine fısıldarsın sesi taa gökyüzünden duyulur. ”
Ve işte duyulan ses ;
Sübhane Rabbiyel Âlâ
herkeze selamlar olsun hayırlı cumalarrr kızlar
iyiyim canım , sağ ol! kurs da güzel gidiyor. gitmeyi çok istediğim bir kurstu. mutluyum.biz iyiyiz canım sen nasılsın yoksun ortalıklarda bugünde son iş günün keyfin yerindedir ,kurs nasıl gidiyor?
iyiyim canım , sağ ol! kurs da güzel gidiyor. gitmeyi çok istediğim bir kurstu. mutluyum.
Geçmiş olsun canımm...
Bendede bir ara çok fazla idrar yolları iltihabı oluyordu.
Sürekli iğne vuruluyordum.
Sonra sistoskopi yapılmıştı. Çok acılı bir durumdu.
Fakat birşey çıkmamıştı çok şükür.
İnşallah böbreklerindede birşey çıkmaz canım.
Allah şifa versinn...
Hayırlı Cumalar canımm...
çok geçmiş olsun bunlar hep üşütmeden oluyor
sistoskopi nedir??
Üşütme bakteri v.s canım.
Bilinçaltında sevgiliye, eşe duyulan öfkede sebep oluyor diye okumuştum.
Canım önce idrar yollarının girişine iğne yapıyorlar. Sonra ne olduğunu görmedim ama böbreklerine kadar birşey sokup bakıyorlar kameradan.
Ben kötü olmuştum bittikten sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?