30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sen kafaya çok takmışsın bunu, duanı ediyorsun zaten, sabırla bekleyeceksın artık, bu kadar sorgulama bence, kendini üzersin başka bir şey değil...
takmadım da aklıma geldıkce uzuluyorum elbet,sen de 30unda halen bekar olursan anlarsın,dua etmıyorum pek artık,ne bılıym
diğer hanımlar sana daha net yanıt verebılırler
sen yazsana be ya

kıısss yoksam sen boks güreş kick box falanmı yapıyosun

yok ya espırısıne yazdım

bosverın vurduyu,kırdıyı,dovusu :-D benı ne zaman everıyosunuz onu soyleyın.yalnız yalnız nereye kadar yahu.dua edın de soyle elı yuzu duzgun,egıtımlı,adam gıbı bı adam bulıym

ınsallah bulursun canım

takmadım da aklıma geldıkce uzuluyorum elbet,sen de 30unda halen bekar olursan anlarsın,dua etmıyorum pek artık,ne bılıym

sen yazsana be ya

ben de bu gidişle 30'umda bekarlığı göruyor olacagım hala neyse ne demişti tugce, olumlu olalım, kızla da dalga gectim yaa dogru benım psıkolog da her şey düşüncede başlayıp biter dıyordu, olumlama yapmakta fayda var kızlar

bende merak edıyorum kımle evlenecegımı ne zaman evlenecegımı o deyıl ben yıldırım nıkahıyla evlenmem lazım yoksa cabuk cayıyorum

yurtdısında doktora yapıyor arkadaş
heee,e y.dısında erkek mı yok kııı,cıllop kimin ecnebı erkeklerınden kapsana bıtane
aman ne bılıym bu olumlama,astrak seyahat fılan,bu mistik seyler pek bana gore degıl sankım

oyle demeyın kızlar ya ben 31 yasımdayım bekarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…