- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.821
takmadım da aklıma geldıkce uzuluyorum elbet,sen de 30unda halen bekar olursan anlarsın,dua etmıyorum pek artık,ne bılıymsen kafaya çok takmışsın bunu, duanı ediyorsun zaten, sabırla bekleyeceksın artık, bu kadar sorgulama bence, kendini üzersin başka bir şey değil...
sen yazsana be yadiğer hanımlar sana daha net yanıt verebılırler
kıısss yoksam sen boks güreş kick box falanmı yapıyosun
bosverın vurduyu,kırdıyı,dovusu :-D benı ne zaman everıyosunuz onu soyleyın.yalnız yalnız nereye kadar yahu.dua edın de soyle elı yuzu duzgun,egıtımlı,adam gıbı bı adam bulıym
evet zaman zaman
takmadım da aklıma geldıkce uzuluyorum elbet,sen de 30unda halen bekar olursan anlarsın,dua etmıyorum pek artık,ne bılıym
sen yazsana be ya
takmadım da aklıma geldıkce uzuluyorum elbet,sen de 30unda halen bekar olursan anlarsın,dua etmıyorum pek artık,ne bılıym
sen yazsana be ya
hiçte bile
senin değerini bilmeyenler ... olsun
heee,e y.dısında erkek mı yok kııı,cıllop kimin ecnebı erkeklerınden kapsana bıtaneyurtdısında doktora yapıyor arkadaş
aman ne bılıym bu olumlama,astrak seyahat fılan,bu mistik seyler pek bana gore degıl sankımben de bu gidişle 30'umda bekarlığı göruyor olacagım halaneyse ne demişti tugce, olumlu olalım, kızla da dalga gectim yaa dogru benım psıkolog da her şey düşüncede başlayıp biter dıyordu, olumlama yapmakta fayda var kızlar
ne dedim ki, evet zaman zaman bir alemim dedim, kötü bir şey degil ki bu
oyle demeyın kızlar ya ben 31 yasımdayımben de bu gidişle 30'umda bekarlığı göruyor olacagım halaneyse ne demişti tugce, olumlu olalım, kızla da dalga gectim yaa dogru benım psıkolog da her şey düşüncede başlayıp biter dıyordu, olumlama yapmakta fayda var kızlar
heee,e y.dısında erkek mı yok kııı,cıllop kimin ecnebı erkeklerınden kapsana bıtane
aman ne bılıym bu olumlama,astrak seyahat fılan,bu mistik seyler pek bana gore degıl sankım
oyle demeyın kızlar ya ben 31 yasımdayımbekarım
5 yıldır kırmızı tapuma sahip bir tane kocam var benım
evet maslow da bir ögrenemedi gitti senin evli oldugunu
yaşda önemli bir rakammış
5 yıldır kırmızı tapuma sahip bir tane kocam var benım
kızım senin tuzun kuru dıye öyle söyleme yaa, bir gün tuzu su basarsa ortada bir şey kalmaz mazallah senden başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?