30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

uuu sende az değilmişsin krema pasta çikolata
heöv,sen de bambaska bıyerden baglama cektın ben oyle dusunmedıydım ama tabe gormus gecırmıs ınsanın halı bı baska olur ;-)
neyse beyza fantaziye başladı, kaçın kızlar,saat de 00.00' ı geçmiş zaten
beyzosa her dakıka 00.00 gıbı geldı bana ama neyseee

Bugün baya konuşulmuş ancak bitirdim.
Bugün dolaştım kafamı dağıttım. görüştüğüm biri vardı 2 aydır. Görüşmeyi kestim. Hayırlısı bakalım.

Gülümsün naber?

Bu arada herkese selam.
Hip, Jade çok mutlu oldum. Siz nasılsınız? Kalp kalbe karşıymış, belki inanmayacaksınız ama bugün "kitap" konusuna baktım. sizleri online göremeyince çıktım. Orada görsem sizi sohbet etmek istiyordum.

Bu arada herkese günaydın arkadaşlar.

izmirliyim, istanbulda yaşıyorum, editörüm, 24 yaşındayım, 3 yıllık sevgilimden ayrıldığım için sürekli ağlıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
tekrardan hoş geldin kestane şekeri, üzülme her şey olacağına varıyor. 10 sene önce ben de senin durumundaydım. kime ne oldu? hiç kimseye hiçbir şey! bana yazık oldu. ağlayarak harcadığım yıllara oldu olan.
Gulumsunn geçmiş olsun canım dikkat et kendine
brc, teşekkür ederim. dikkat etmeye çalışıyorum. sabah sabah greyfurt yedim mesela.
onca işimin arasında stres ve can sıkıntısından elime kına yakasım var,ne alakaysa,yakacak bir yer bulamayınca
mis kokunu içine çekecek birini de en kısa zamanda yanına nasıp etsın

sırtını keselesın
aşk bir mesele gel sırtımı kesele
bosverın vurduyu,kırdıyı,dovusu :-D benı ne zaman everıyosunuz onu soyleyın.yalnız yalnız nereye kadar yahu.dua edın de soyle elı yuzu duzgun,egıtımlı,adam gıbı bı adam bulıym
amin maslow, Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlı eşler nasip etsin. eskilerden derken? yaş olarak diyorsan burada birçok arkadaşımız ve ben sizinle yaşıtız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…