- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.661
valla şız bahşetmıssınız dun gece kısısel gelısım fılmı adı altında.yanı kisiyi gelıstıren.eksık yonlerını gıdermesını saglayan vb.
Kisisel gelisim diye ben dememisimdir. Beyza demistir dediyse de:))
ben aramak gbi hata yaptım... sürekli aradım ayrıldıktan sonra her seferinde bitti dedi gene aradım.. şimdi 2 gündür aramıyom sakın arayıp totosunu kaldırma
Su sira cok giremiyorum ondan ayrilik nedeninizi bilmiyorum ama ben sevip dogru insan olduguna inansaydim barismaya cabalardim sanirim kendi adima...
cabaladım söylemiştim ayrılmak istemediğimi ama sonuc yine böyle oldu artık cabalamıcam oluruna bırakıcam.bu arada rüyamda bana yorum yapmıstın ya bı ıyı haber bı kötü gibi :) kötüyü söyleyeyim duştayken sen banyonun ampul sön.bn anne elektrık kesti dedim bide köpüklü kaldım.megersem banyonun lamba patlamıs ısıdan bn 30 dkdır banyodaydım neyse sonra hemen durulanıp cıktım annem cık su carpabilir seni hadi hadi diye diye artık böyle bişey yasadım kötü kısmını buna yorayım bari rüyanın :)
cabaladım söylemiştim ayrılmak istemediğimi ama sonuc yine böyle oldu artık cabalamıcam oluruna bırakıcam.bu arada rüyamda bana yorum yapmıstın ya bı ıyı haber bı kötü gibi :) kötüyü söyleyeyim duştayken sen banyonun ampul sön.bn anne elektrık kesti dedim bide köpüklü kaldım.megersem banyonun lamba patlamıs ısıdan bn 30 dkdır banyodaydım neyse sonra hemen durulanıp cıktım annem cık su carpabilir seni hadi hadi diye diye artık böyle bişey yasadım kötü kısmını buna yorayım bari rüyanın :)
banyoda neler yapıldığı konusunda uzman Aslıdır...
Analiz yaparsak 30. dakkada kafanı yıkıyosan kan 29 dak. ne yaptın.
suyu ayarlaman amma uzun sürmüş
kım ruya yorumluyo?ben de yazıym barı
Şeker, ne demek? Asıl ben teşekkür ederim, davetimi kırmayıp geldiğin için.hepinizi çok öpüyorum, beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim
NE KUSURU KIZ? KOMİKLİK OLSUN DİYE YAZDIM SEN DE GÖRMEMİŞSİN HEPSİ BUGulumsun merhaba gormedim kusura bakma. Su sira telefondan giriyorum internete. Biraz yogunum. Ondan hizla genel olarak bakip cikiyorum. Sen iyisindir umarim. Gorusuruz.
GEÇMİŞ OLSUN TURKUAZ , BEN DE AYNI DURUMDAYIM. BAŞIM AĞRIMIYOR AMA ÇOK ŞÜKÜR... BİR DE ADET OLDUM. KARNIM AĞRIMAYA BAŞLADI.Napim cnm bende bildiğin gibi. Ama çok feci hasta olacağım. Her yerim ağrıyor tutulmış gibiyim. Kırıklık var hemde çok öyle yatıyorum koltukda. Başım ağrıyor çok.
hoş geldin.İzmirden selamlar yaş 28 ama olsun yakın hissettim kendimi 30 a çıktım geldim
yok beyza, tiridine bandır.bu izban ne yahuu izmire bandır mı yoksaam
günaydın kızlar. Gece çok güzel muhabbetler dönmüş yine ama ben tavuk gibi yattığımdan kaçırmışım. Valla banyoyu ben de çok severim ve uzun süre kalırım. Hatta bununla ilgili komik bir anim da vardır. Bir gün yabancı filmlerde kuveti doldurup kadehini de alıp saatlerce banyoda kalan ecnebi gacilara özenip banyo köpüğü aldım ve kuveti doldurdum. önce köpüğü fazla koydugumdan nerdeyse tüm banyo köpükle kaplandı. Sonra onları temizleyeyim derken kadehe çarpıp kuvetin içine döktüm. Küvetin tıpasını açtıktan sonra tıkandı ve sular gitmedi. Tıkanıklığı açayım derken de kırılan kadehin parçalarıyla elimi kestim :) filmlerdeki gibi bir keyif hayaliyle girdiğim banyodaki manzara şu sekildeydi:çırılçıplak bir şekilde bir elim bezle sarılı, diğer elimde lavabo aciciyla kuveti açmaya çalışıyorum bir yandan da kendime soyleniyorum ah be ipekcim sharon stone musun küvet keyfi senin neyine al dusunu çık işte diye :). O günden beridir de dustan vazgeçmem.
​sağ ol. sen ev işini ne yaptın? bir ara taşınma durumun vardı da...selam herkese
gülümsün sanada geçmiş olsun canım.
ben biraz daha iyiyim şimdi şükür.
sıcak sırtıma su torbası koyup uyudum terliyim diye.
zencefilli tarcınlı bal karışımı ve ballı süt içtim.
çok şükür biraz topladı. bide ilaç alıyorum soğuk algınlığı için.
tavsiye ederim sanada.
aslıyla e beyza benım rüyama espirili yorumlar yapmıslardı öyle. :)
Günaydın kızlar. Gece çok güzel muhabbetler dönmüş yine ama ben tavuk gibi yattığımdan kaçırmışım. Valla banyoyu ben de çok severim ve uzun süre kalırım. Hatta bununla ilgili komik bir anim da vardır. bir gün yabancı filmlerde kuveti doldurup kadehini de alıp saatlerce banyoda kalan ecnebi gacilara özenip banyo köpüğü aldım ve kuveti doldurdum. Önce köpüğü fazla koydugumdan nerdeyse tüm banyo köpükle kaplandı. sonra onları temizleyeyim derken kadehe çarpıp kuvetin içine döktüm. küvetin tıpasını açtıktan sonra tıkandı ve sular gitmedi. tıkanıklığı açayım derken de kırılan kadehin parçalarıyla elimi kestim :) Filmlerdeki gibi bir keyif hayaliyle girdiğim banyodaki manzara şu sekildeydi:Çırılçıplak bir şekilde bir elim bezle sarılı, diğer elimde lavabo aciciyla kuveti açmaya çalışıyorum bir yandan da kendime soyleniyorum ah be ipekcim sharon stone musun küvet keyfi senin neyine al dusunu çık işte diye :). O günden beridir de dustan vazgeçmem.
tünaydın. sana da mutlu haftalar nicegirl.Tünaydınnnnnnnnnnnhepiciğinize hayırlı ugurlu güzel mutlu haftalar
Günaydın kızlar. Gece çok güzel muhabbetler dönmüş yine ama ben tavuk gibi yattığımdan kaçırmışım. Valla banyoyu ben de çok severim ve uzun süre kalırım. Hatta bununla ilgili komik bir anim da vardır. bir gün yabancı filmlerde kuveti doldurup kadehini de alıp saatlerce banyoda kalan ecnebi gacilara özenip banyo köpüğü aldım ve kuveti doldurdum. Önce köpüğü fazla koydugumdan nerdeyse tüm banyo köpükle kaplandı. sonra onları temizleyeyim derken kadehe çarpıp kuvetin içine döktüm. küvetin tıpasını açtıktan sonra tıkandı ve sular gitmedi. tıkanıklığı açayım derken de kırılan kadehin parçalarıyla elimi kestim :) Filmlerdeki gibi bir keyif hayaliyle girdiğim banyodaki manzara şu sekildeydi:Çırılçıplak bir şekilde bir elim bezle sarılı, diğer elimde lavabo aciciyla kuveti açmaya çalışıyorum bir yandan da kendime soyleniyorum ah be ipekcim sharon stone musun küvet keyfi senin neyine al dusunu çık işte diye :). O günden beridir de dustan vazgeçmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?