30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

burç muhabbeti mi
duş muhabbeti mi
kaçırdım yine ucunu

toparlarsak eğer, koç burcuyum,şimdi duştan çıktım

Ben de koc burcuyum.dus sevıyorum valla ates grubu oldugum halde.aslı merak etme yalnız degılsın bu fanı dunyada.beyzoş valla duşa gırınce dus yapıyorum.malum tıkım yok dogdum dogalı

Ben de koc burcuyum.dus sevıyorum valla ates grubu oldugum halde.aslı merak etme yalnız degılsın bu fanı dunyada.beyzoş valla duşa gırınce dus yapıyorum.malum tıkım yok dogdum dogalı

koçlar da sevıyor duşu demek ki,lahesıs ve sen:) gercı bır koç burcu tanıdıgım var,ter koktugu halde duş almaya zor yanaşır...

koçlar da sevıyor duşu demek ki,lahesıs ve sen:) gercı bır koç burcu tanıdıgım var,ter koktugu halde duş almaya zor yanaşır...

koctan koca fark edıyo demek.beyzacım ıste dus oncesınde de herhangı bı aksiyon olmuyo malum ;-( demek kı hıcbı erkegın yuregını hop ettıremıyorum halen bekar kaldıgıma gore.en son bı kısmetım cıktı.ben ortaboyluyum adam benden kısa,tıp desen nanay,bı o pesımden kostu,pehhh

demek ki
tek kişilik eylemden bahsedıyor zaten beyza,çift değil

herşeyin bir ilki vardır

daha sonra daha iyileri denk gelir

oltayı suya bırakacan

balıklardan biri vurmazsa biri mutlaka vurur

sende afiyetle yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…