30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

maldivler iyimişşşşş

aynalımı

evet izlersin kendini ne yaptığını ne yapman gerektiğine karar verirsin

maldivler iyi olmasına iyi de, bu adam nasıl kandırılır hadi bana onu da söyleyin

en az 4000 euro- bu balayı bize 10bin tl ye patlar... bizimki de banyosuna jakuzi yaptıramaz o zaman bir de benim istediğim mutfak için yaz çizer,biliyorum malımı...

müthiş bir özveriyle hem yazıyorum hem maşa yapıyorum,şu an saçım yanmış olabilir

boşver sen yurtiçinde bir yere git

nasılsa denize giremeyeceksin

giremedikten sonra dunyanın en guzel yerı olsa hıc bırsey farketmezz

sen renklı renklı seyler al onun yerıneee

balıkların izlemesindense aynalarda kendimi izlemeyi tercih ederim demi ama... boşuna mı yaptık onca pilatesi....hem balıklar unutacak nasılsa gördüklerini (beyza hep senin yüzünden böyle oldum ben)

balıkların izlemesindense aynalarda kendimi izlemeyi tercih ederim demi ama... boşuna mı yaptık onca pilatesi....hem balıklar unutacak nasılsa gördüklerini (beyza hep senin yüzünden böyle oldum ben)

ooo herke beni suçluyor yahuuu

benmi dedim tayt giyim de veya nü şekilde totoma bakayım

aynalarda totonu izlersin

kizlar cok tesekkurler hepinize ayri ayri. merak etmeyin diye girdim telefondan. daha iyiyim, ailemleyim. iyi geceler...

evliler giremez yazarlar konu başlığına görürüz günümüzü o zaman

bu gün ne öğrendik ;

pilates iyi bir şeydir.. toto kaldırır...
balayı oteli değil, otelin odası önemlidir...(beyza dedi)
forum okuyacağım diye kaptırıp tel tel maşa yaparsanız, kuaförden çıkmış düğün görümcesi gibi olursunuz...
akşam yemeğinde acı biberle pırasayı bir arada yemeyin, banyodan forum takibi yaparsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…