- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.021
otelde kalmak çok konforlu olmaz, o yüzden evde kalmış olabilirsin.hakkaten nıye evde kaldım bılemıyorum ,cokta marıfetlıyımdır :d
hoş geldiniz! adettendir biz bahsettik kendimizden, siz de bahsetseniz? kaç yaşındasınız? neler yapar, nelerden hoşlanırsınız?ben bu topiki sevdim, hoşuma gitti ne güzelllll
Günaydın kızlar. Bugün hava çok güzel, güneşli ve pırıl pırıl bir gökyüzü var. umarım sizin de gününüz gökyüzü kadar güzel olur.
sağ ol İpeknurcuğum, senin de günün şahane geçsin.
Eee, nasılsın bakalım?:80:
Günaydın kızlar. Bugün hava çok güzel, güneşli ve pırıl pırıl bir gökyüzü var. umarım sizin de gününüz gökyüzü kadar güzel olur.
ne mutlu sanateşekkür ederim canım. ıyiyim iş güç kosturmaca işte... Ama baharın gelişinden midir nedir çok pozitifim bu günlerde :) millet baharda aşık olur, ben de gezmek, kendimi deniz kenarlarına atmak istiyorum :) baharda çiçeklerin, çimlerin, ağaçların kokusuyla denizin kokusunun karışımı var ya sırf onun için bile bahar hiç geçmesin istiyorum.
melidia'm iyiyim çok şükür, sancı mancı idare ediyoruz işte.herkese günaydın
gülümsüncüm canım benim ben iyiyim sen nasılsın
kaçma lahesis, sohbetin şahane... Bizi mahrum bırakma...ben öyle bakıp kaçıyorum... öpüyorum sizi güzel bayanlar....
yok yok ipeknur, fethiye'deydi sanırım.günaydın canım
ben istanbulda mısın
bizim burda hava pek bi kapalı
melidia'm iyiyim çok şükür, sancı mancı idare ediyoruz işte.
Yalnız merak etmiştim seni , iyi ki geldin.
yok yok ipeknur, fethiye'deydi sanırım.
sağ ol canım bir iyi bir sancılıyım işte... üşüttüm sanırım... Yoksa bende bu kadar sancı olmazdı. Birkaç aydır hep böyle...canım benimmm sağolasın
benim sancım hafifledi şükür, sen nasıl oldun
kaçma lahesis, sohbetin şahane... Bizi mahrum bırakma...
( işin bitince gel.)
aynen yaaa.canım benim, asıl sizin sohbetiniz şahane, bir başlayınca akşamı edebiliyorum burada... Bak dayanamadım girdim işte yine
çalışırken ara ara laf atarım size
aynen yaaa.
Işlerim var, ben sohbetteyim. Olacak iş mi?
günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?