30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hakkaten nıye evde kaldım bılemıyorum ,cokta marıfetlıyımdır :d
otelde kalmak çok konforlu olmaz, o yüzden evde kalmış olabilirsin. :86::120: (tamam iğrençti kabul ediyorum. :) )
ben bu topiki sevdim, hoşuma gitti ne güzelllll
hoş geldiniz! adettendir biz bahsettik kendimizden, siz de bahsetseniz? kaç yaşındasınız? neler yapar, nelerden hoşlanırsınız?

Günaydın kızlar. Bugün hava çok güzel, güneşli ve pırıl pırıl bir gökyüzü var. umarım sizin de gününüz gökyüzü kadar güzel olur.

sağ ol İpeknurcuğum, senin de günün şahane geçsin.
Eee, nasılsın bakalım?:80:

teşekkür ederim canım. Iyiyim iş güç kosturmaca işte... Ama baharın gelişinden midir nedir çok pozitifim bu günlerde :) Millet baharda aşık olur, ben de gezmek, kendimi deniz kenarlarına atmak istiyorum :) Baharda çiçeklerin, çimlerin, ağaçların kokusuyla denizin kokusunun karışımı var ya sırf onun için bile bahar hiç geçmesin istiyorum.

ne mutlu sana

Evet canım fethiye'deyim. hava çok güzel şu sıralar ama yazın çok sicak oluyor. tatile gelen için güzel ama çalışanlar icin tam bir işkence oluyor sıcaklarda.
ben de hem çalışıp hem laf yetistirenlerdenim bu arada. hem de birkaç kere patronun kötü bakışlarına maruz kalmama rağmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…