- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.621
dersten derse gırerek :/Bir ilkbahar sabahı güneşle uyandın mı hiç
Çılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hiç
Bir his dolup içine uçuyorum sandın mı hiç
Geçen günlere yazık yazık etmişsin gönül sen
Öyle ise hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül sen........................
30 yaş üstü bekar bayanlar havanın harika olduğu bu pazar gününü nasıl geçiriyorsunuz merak ettim....
günaydın hanımlar,günümüz güzel geçsin inş.
dersten derse gırerek :/
selam kızlar iyi pazarlar geldım ama kimse yokdün gecede dr.muhabbeti dönmüş ahhh,ahhh 2 sene çıktık onunla ilk görüşte aşktı biizmkisi böylee yıldırım olanından hayatımda en güzel zamanları onunla yaşadım ysa bitttiii
İyi vakit geçiyordur anlamadan ne güzel. Ben kös kös evdeyim bu havada.
Her yere tek başıma gitmekten bıktım.
Arkadaşım da yok ya, off.
Bir ilkbahar sabahı güneşle uyandın mı hiç
Çılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hiç
Bir his dolup içine uçuyorum sandın mı hiç
Geçen günlere yazık yazık etmişsin gönül sen
Öyle ise hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül sen........................
30 yaş üstü bekar bayanlar havanın harika olduğu bu pazar gününü nasıl geçiriyorsunuz merak ettim....
yok artık Aslı
kardeşinin iyi demi? çok geçmiş olsun tekrar...
hava çok güzeldi bugün ve ben neredeyse yataktan çıkmadım diyebilirim... ayaklarımın ağrısından dolayı uzatmadan duramıyorum...
zaten ileri saat kurbanı olarak 1 saat kayıpla başladık güne... kahvaltımı yapıp yattım, kalkıp yürüdüm,döndüm yine yattım... şimdi oturmaya karar verdim bakalım başarabilecek miyim:44:
bugün 40 gün oldu,regl olmadım... ve 2 gündür ağrıdan sancıdan delirmek üzereyim,gelen giden yok...
civanperçemi otu karışımı aldım, yanlış bir şey yapmamışımdır umarım... onu tüketmeye başlayınca sancım daha da arttı... napıcam ben yamidem kötü, halsizim,dağıldım resmen..
duş almaya üşeniyorum şu an düşün artık...
Niye bitti kiiiii?
benim bu konudaki doktor maceralarım çoktur... şimdi evlilik gündemde olunca endişeliyim açıkçası... salı günü için randevu alıp bu defa burdaki özel bir kadın-doğum hastanesine gideceğim... sahibi olan bey için ülkenin en iyi kadın-doğum uzmanlarından biri diyorlar... inşallah kesin çözüm olur artık...
öncesinde ise; üni.yıllarında 2000 yılında falan gittim ilk kez... kist,vb bir sorun yok yapısal adet düzensizliği dedi... çeşitli testler ve ölçümler yaptı ilaç önermedi...
yılın 4 ayı 30 gün şeklinde düzene girer,sonra bildiğini okur,50 güne çıkmışlığı vardır gecikme süresinin...
2011 ekimde 50 gün geçipte gelmeyince panik oldum, tekrar gittim... bu defa alakasız bir şekilde, kanın hızlı pıhtılaşması gibi bir açıklama yapıldı... iğne yapıldı,öyle geldi...
geçen kış boyu aynı hastanenin 3 hekimine de gittim, ilki duphaston verdi, 3 ay 28 gün düzenine girdi... 4.aydan itibaren 15 güne düştü...haydi bakalım bir daha doktora, bu defaki hekim rahim duvarını inceltmiş ilacınız ondan durmuyor kanama diyip orgametril diye bir ilaç verdi... bu kesecek 7 güne dedi, 15 gün sonra kendi kesildi... yani 1 ay sürekli regldim o ay... sonra diğerine gittim ve adam delirdi bana verilen ilaçları görünce, ne saçmalık bu hiç bir sorunun yok senin,ilaç kullanmak yok 1 yıl boyunca kesinlikle dedi...o dönem evlilik olayları gündemde değildi tabi...
şimdiki durum da bu, ve ben ağustos ayı itibariyle hemen hamile kalmak istiyorum Allah izin verirse... biliyorum ki yumurtlama günlerini denk getirmek için düzenli bir adet döngüsü gerekiyor, aksi halde süreç çok uzayabiliyor... o yüzden endişeliyim... doktora gidicem ama düzene sokmak için doğum kontrol hapı verirse kullanamam çünkü 5 ay sonra gebelik düşünüyorum... bu şekilde anlatıcam doktora da, belki başka bir yöntem önerebilir düzenlemek ve bedeni gebeliğe hazırlayabilmek için...
ne dertliymişim ya,çenem düştü...
benim bu konudaki doktor maceralarım çoktur... şimdi evlilik gündemde olunca endişeliyim açıkçası... salı günü için randevu alıp bu defa burdaki özel bir kadın-doğum hastanesine gideceğim... sahibi olan bey için ülkenin en iyi kadın-doğum uzmanlarından biri diyorlar... inşallah kesin çözüm olur artık...
öncesinde ise; üni.yıllarında 2000 yılında falan gittim ilk kez... kist,vb bir sorun yok yapısal adet düzensizliği dedi... çeşitli testler ve ölçümler yaptı ilaç önermedi...
yılın 4 ayı 30 gün şeklinde düzene girer,sonra bildiğini okur,50 güne çıkmışlığı vardır gecikme süresinin...
2011 ekimde 50 gün geçipte gelmeyince panik oldum, tekrar gittim... bu defa alakasız bir şekilde, kanın hızlı pıhtılaşması gibi bir açıklama yapıldı... iğne yapıldı,öyle geldi...
geçen kış boyu aynı hastanenin 3 hekimine de gittim, ilki duphaston verdi, 3 ay 28 gün düzenine girdi... 4.aydan itibaren 15 güne düştü...haydi bakalım bir daha doktora, bu defaki hekim rahim duvarını inceltmiş ilacınız ondan durmuyor kanama diyip orgametril diye bir ilaç verdi... bu kesecek 7 güne dedi, 15 gün sonra kendi kesildi... yani 1 ay sürekli regldim o ay... sonra diğerine gittim ve adam delirdi bana verilen ilaçları görünce, ne saçmalık bu hiç bir sorunun yok senin,ilaç kullanmak yok 1 yıl boyunca kesinlikle dedi...o dönem evlilik olayları gündemde değildi tabi...
şimdiki durum da bu, ve ben ağustos ayı itibariyle hemen hamile kalmak istiyorum Allah izin verirse... biliyorum ki yumurtlama günlerini denk getirmek için düzenli bir adet döngüsü gerekiyor, aksi halde süreç çok uzayabiliyor... o yüzden endişeliyim... doktora gidicem ama düzene sokmak için doğum kontrol hapı verirse kullanamam çünkü 5 ay sonra gebelik düşünüyorum... bu şekilde anlatıcam doktora da, belki başka bir yöntem önerebilir düzenlemek ve bedeni gebeliğe hazırlayabilmek için...
ne dertliymişim ya,çenem düştü...
o çok çalışıyordu bende fazla ilgi isterim haftanın 4.5 günü hastanede h.sonlarıda semınerleri oluyordu ,özelde nöbetleri oluyordu napıyım anacıgımya onunla nöbet tutmaktan sıkıldımdı :) zaman kavramından dolayı bitti aslında bitmedi öyleeeceee kaldı .şimdi arada arar ama görüşemem başkası var hayatımda
gercekten gördum ama
daha iyi canım sağol,gün geçtikçe iyileşiyor.
hastane odasında klima da yoktu,patladık sıcaktan.
geçmiş olsun ayagına ne oldu?
teşekkür ederim kızlar...
Ankara'ya yakınım, burada çözüme ulaşamazsam ya da tedaviden tatmin olmazsam 3 saatlik yol, gelebilirim tabiki...
salı günü gideceğim bakalım, salıya kadar gelse de hormon testleri de sağlıklı bir şekilde yapılabilse çok iyi olur tabi...
bu arada sıcak su torbası beni rahatlatır mı yoksa fazla sıcak tutmakta sancıyı arttırır mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?