- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.641
teşekkür ederim kızlar...
Ankara'ya yakınım, burada çözüme ulaşamazsam ya da tedaviden tatmin olmazsam 3 saatlik yol, gelebilirim tabiki...
salı günü gideceğim bakalım, salıya kadar gelse de hormon testleri de sağlıklı bir şekilde yapılabilse çok iyi olur tabi...
bu arada sıcak su torbası beni rahatlatır mı yoksa fazla sıcak tutmakta sancıyı arttırır mı acaba
yok be canım, stres desen evet bak onun etkisi kesin vardır... ama tez stresim öyle yoğun ki, düğün heyecanı yaşayamıyorum inan şu an...
teşekkür ederim kızlar...
Ankara'ya yakınım, burada çözüme ulaşamazsam ya da tedaviden tatmin olmazsam 3 saatlik yol, gelebilirim tabiki...
salı günü gideceğim bakalım, salıya kadar gelse de hormon testleri de sağlıklı bir şekilde yapılabilse çok iyi olur tabi...
bu arada sıcak su torbası beni rahatlatır mı yoksa fazla sıcak tutmakta sancıyı arttırır mı acaba
teşekkür ederim canım...
beyzacım neden sıkı şeyler giyme dedin, sancıyı arttırabilir mi, tayt var üzerimde gidip teyze pijamamı giyeyim o zaman
teşekkür ederim canım...
beyzacım neden sıkı şeyler giyme dedin, sancıyı arttırabilir mi, tayt var üzerimde gidip teyze pijamamı giyeyim o zaman
kızım taytı ne yapıyosun
kocanmı var yanında sanki
hatta günlük ped koy
yada bir bezi kızgın ütü ile ısıt kasıklarına koy
kendime güzel görünüyorum belkigelip gidip pilates etkilerini gözlemliyorum belki aynada taytımla...
ütüyle uğraşmıyım da duştan sonra sıcak su torbası koyayım en iyisi...
iyi aklıma getirdin alayım leoparlı bir tane
siyah penye tayt işte bildiğin, ağıda uzun ki 90 ların modasını yaşatıyorum evde, koltuk altıma kadar çekip...
öyle wallakalın bacaklısından ama
ben duşa gidiyorum canım, sıcak su torbamı da alır,dönerim buralara...
öyle wallakalın bacaklısından ama
ben duşa gidiyorum canım, sıcak su torbamı da alır,dönerim buralara...
sagol canim gun gectikce iyilesiyor. birkac gun icinde taburcu olacak zaten.aslı kardesin nasıl oldu
sagol canim gun gectikce iyilesiyor. birkac gun icinde taburcu olacak zaten.
telefondan giriyorum bu arada:)
sporcusun kkııssıım senınkıler kaslıdır
benımkıler ıncede noluyo
ben ince bacak seviyorum:) benimkiler biraz kalinlasti ama iyi inceligi yine de:)
ben ince bacak seviyorum:) benimkiler biraz kalinlasti ama iyi inceligi yine de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?