30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yuh yani, ne istediklerini o sayfaya mı yazmışlar bir de
Orta Anadolu başta olmak üzere bu tarz şeyler hala çok yaygın canım... evlenecek adamın maaşı bir bilezik parası belki ama 10 tane isteyen bayanlar biliyorum,ki bu görücü usulü bir nişanlılık da değil,yıllardır birlikteler, sanki o borç kendi borcu olmayacak yarın evlenince...

yazık ki, ben bile ucundan bulaştım bu duruma... "ele güne karşı"- "ne derler" gibi kavramlar yüzünden takmayacağım bileziklerim ve setim var... düğünden sonra bozdurup bozdurup araba alıcam

ah ah ne kadar toysunuzzz bebişlerimm

ne kadar çok altın o kadar iyi

hayır hayatım hemen olmuyo tabiki

ne kadar açık konusabilirimki

kapattıracaksınız beni

belli bir doneme denk gelmek lazım

pozisyonun uygun olması lazımm

falan filan

e canım hamile kalmak öyle kolay değil, biliyorum onu...
işte onun için düzenli bir adet döngüsü şart ki yumurtlama günlerini bilebilelim demi ama...
pozisyon ne alaka kız... heee tamam anlaşıldı, yazamıcam ama ne anladığımı

ii ben söyliyimmi pozisyonun ne olduğunu

koca olsun yeter yanı

yok kımle olacagı benı dusunduruyor ama bıseylerın icerisinde bırıyım annemlede konustum karsı tarafı kendınızden sogutacak bıseyler ıstemıyorum ne oyle falan dıye ,ortada bısı yok atıp tutuyoruz ....araba ne guzel olur

hiç bir şey istemeyin, biz bir şey talep edemeyiz, ne takarsanız sizin şanınızdandır diceksiniz .ok sürdürmemek için fazlasını takacaklar tabi....

beyzaaa; gri jetta arıyoruz biz de, bayılıyorum onlara.... ama kendim için kırmızı bir poloya hayır demem tabi...

pozisyonu; google hazretlerine sorup öğrendim, mantık çerçevesinde tahmin de etmiştim öyle olduğunu...

penetrasyonun en iyi olduğu pozisyonu deneyeceksinnn

vllaha kendılerı bılırler
bende evlendıkten sora hangı arabadan ıstesem

penetrasyonun en iyi olduğu pozisyonu deneyeceksinnn

beyza sen dusunmuyomusun canım ,bılgı sahıbısın ama ???

vllaha kendılerı bılırler
bende evlendıkten sora hangı arabadan ıstesem

olası eş adayının maddi imkanlarına göre karar ver bence
benimki biraz zorunluluk,aksi halde beni hergün işe bırakacaklar bir süre, ya da atamam olmazsa... gidiş-gelişlerde hep otobüs saatlerini kollamak zorunda kalacağız...

eş adayını ıyı secmek lazım rabbım gonlunuze gore versın canım

düşünmekmi benim oğlum var 2,5 yaşında annem ve kaynanam bakıyor

aaaaa hiç konusu mu geçmedi acaba... çok şaşırdım ben de bilmiyordum...
kıyamam ya ömrü uzun olsun, Allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun sizi...

sen kaç yıllık evlisin canım, sen de hemen doğum yapmışsın sanırımm..

vallaha masallahın var beyza

5 yıllık evliyim. biz biraz gezdik canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…