- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.761
facede bı sayfayı begendım ,mıllet neler ıstıyor 10 bılezık ,yuzuk kolye, vayy anam vayy ben hıc bıse ıstemıyorum masrafsızım
yuh yani, ne istediklerini o sayfaya mı yazmışlar bir de
Orta Anadolu başta olmak üzere bu tarz şeyler hala çok yaygın canım... evlenecek adamın maaşı bir bilezik parası belki ama 10 tane isteyen bayanlar biliyorum,ki bu görücü usulü bir nişanlılık da değil,yıllardır birlikteler, sanki o borç kendi borcu olmayacak yarın evlenince...
yazık ki, ben bile ucundan bulaştım bu duruma... "ele güne karşı"- "ne derler" gibi kavramlar yüzünden takmayacağım bileziklerim ve setim var... düğünden sonra bozdurup bozdurup araba alıcam
hayır hayatım hemen olmuyo tabiki
ne kadar açık konusabilirimki
kapattıracaksınız beni
belli bir doneme denk gelmek lazım
pozisyonun uygun olması lazımm
falan filan
cok işi varmıs
hayır hayatım hemen olmuyo tabiki
ne kadar açık konusabilirimki
kapattıracaksınız beni
belli bir doneme denk gelmek lazım
pozisyonun uygun olması lazımm
falan filan
e canım hamile kalmak öyle kolay değil, biliyorum onu...
işte onun için düzenli bir adet döngüsü şart ki yumurtlama günlerini bilebilelim demi ama...
pozisyon ne alaka kız... heee tamam anlaşıldı, yazamıcam ama ne anladığımı
koca olsun yeter yanı
yuh yani, ne istediklerini o sayfaya mı yazmışlar bir de
Orta Anadolu başta olmak üzere bu tarz şeyler hala çok yaygın canım... evlenecek adamın maaşı bir bilezik parası belki ama 10 tane isteyen bayanlar biliyorum,ki bu görücü usulü bir nişanlılık da değil,yıllardır birlikteler, sanki o borç kendi borcu olmayacak yarın evlenince...
yazık ki, ben bile ucundan bulaştım bu duruma... "ele güne karşı"- "ne derler" gibi kavramlar yüzünden takmayacağım bileziklerim ve setim var... düğünden sonra bozdurup bozdurup araba alıcam
yok kımle olacagı benı dusunduruyorama bıseylerın icerisinde bırıyım annemlede konustum karsı tarafı kendınızden sogutacak bıseyler ıstemıyorum ne oyle falan dıye ,ortada bısı yok atıp tutuyoruz ....araba ne guzel olur
sen bir şey yapmıyacaksın zaten sadece yatacaksınn
kocan yapacakk
yok kımle olacagı benı dusunduruyorama bıseylerın icerisinde bırıyım annemlede konustum karsı tarafı kendınızden sogutacak bıseyler ıstemıyorum ne oyle falan dıye ,ortada bısı yok atıp tutuyoruz ....araba ne guzel olur
hiç bir şey istemeyin, biz bir şey talep edemeyiz, ne takarsanız sizin şanınızdandır diceksiniz.ok sürdürmemek için fazlasını takacaklar tabi....
beyzaaa; gri jetta arıyoruz biz de, bayılıyorum onlara.... ama kendim için kırmızı bir poloya hayır demem tabi...
pozisyonu; google hazretlerine sorup öğrendim, mantık çerçevesinde tahmin de etmiştim öyle olduğunu...
vllaha kendılerı bılırlerhiç bir şey istemeyin, biz bir şey talep edemeyiz, ne takarsanız sizin şanınızdandır diceksiniz.ok sürdürmemek için fazlasını takacaklar tabi....
beyzaaa; gri jetta arıyoruz biz de, bayılıyorum onlara.... ama kendim için kırmızı bir poloya hayır demem tabi...
pozisyonu; google hazretlerine sorup öğrendim, mantık çerçevesinde tahmin de etmiştim öyle olduğunu...
hiç bir şey istemeyin, biz bir şey talep edemeyiz, ne takarsanız sizin şanınızdandır diceksiniz.ok sürdürmemek için fazlasını takacaklar tabi....
penetrasyonun en iyi olduğu pozisyonu deneyeceksinnn
vllaha kendılerı bılırler
bende evlendıkten sora hangı arabadan ıstesem
beyza sen dusunmuyomusun canım ,bılgı sahıbısın ama ???
olası eş adayının maddi imkanlarına göre karar ver bence
benimki biraz zorunluluk,aksi halde beni hergün işe bırakacaklar bir süre, ya da atamam olmazsa... gidiş-gelişlerde hep otobüs saatlerini kollamak zorunda kalacağız...
düşünmekmi benim oğlum var 2,5 yaşında annem ve kaynanam bakıyor
vallaha masallahın var beyzaaaaaa hiç konusu mu geçmedi acaba... çok şaşırdım ben de bilmiyordum...
kıyamam ya ömrü uzun olsun, Allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun sizi...
sen kaç yıllık evlisin canım, sen de hemen doğum yapmışsın sanırımm..
aaaaa hiç konusu mu geçmedi acaba... çok şaşırdım ben de bilmiyordum...
kıyamam ya ömrü uzun olsun, Allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun sizi...
sen kaç yıllık evlisin canım, sen de hemen doğum yapmışsın sanırımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?