30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sağlam birinden alsaydın

ben biliyorum bir şey çıkmayacak inşallah

aldığım duyumlara ve araştırmalarıma göre; sağlam ve agresif bir amcamız kendisi.... derdimi güzelce anlatayım da azar yemiyim diye düşünüyorum şimdi de
sorun şu ki, regl olmadığım için hormon testleri yapamayacak, bakalım ne diyecek...

ne demek agresifff

erkekler daha hassastır kadın doktorlara göre

kan testi kesin yapar, belki alttanda muayene eder

Rahat rahat gezmeyip ne yapacaksın Allaseversenn

senin değerini bilmeyenler carpılsınnn
vallaha ben planlar yaparken bana sen evlılık planı yapma nolcak boyle dıye sozler duyuruyolar

redroseee; söz,nişan,face yok kafam da çalışmıyor bugün artık... vallahi anlamadım ...

beyza; belirli bir sebebi yok canım, hormonal olsa gerek, belki de kabus gördüm, hatırlamıyorum ki...
benım de bu evlılık olayında kafam duruyor

muayene etmez herhalde canım, evli değilim diyince yapmıyorlar ya ( haydi bakalım, evliyim de ben şimdi, adamın kafa karışacak sanki)

ultrasonla bakar...kan testi yapar... bir de ben daha önceki doktor maceralarımı ve kullandığım ilaçları anlatırım... son 6 aylık regl döngünü falan söylerim...
5 ay sonrası için de hamilelik düşündüğümü söylerim,önerileri olabilir...bakalım göreceğiz artık...

bahsettiğim hekim, eski milletvekili 60yaş üzeri biri, gideceğim hastanenin de sahibi aynı zamanda... çekiniyormuş hastaları öyle okudum... buraya falan da yazmış kadınlar...
tüp bebek merkezi aslında bu hastane... memnun kalmazsam daha öncekine gidicem hemen sonuçları da alıp...

vallaha ben planlar yaparken bana sen evlılık planı yapma nolcak boyle dıye sozler duyuruyolar

benım de bu evlılık olayında kafam duruyor

evlen artık baskısı yani... ne olacağını bıraksınlar da sen düşün, hani hayat senin olduğundan kime ne oluyormuş...
kaç yaşındasın canım,

cok gecmıs olsun canım

önce eliyle karnından muayene yapar sonra ultrasyonla

ya kim olusa olsun kızmak ne demek

kıssssım delimisin hemen bebek ne demek

biraz evliliğin tadını çıkarın gezin tozunn

evlen artık baskısı yani... ne olacağını bıraksınlar da sen düşün, hani hayat senin olduğundan kime ne oluyormuş...
kaç yaşındasın canım,
31 yasıma gırdım,ya ben bıraz tuhafım sanırım,yıldırım nıkahıyla falan evlenmem lazım yoksa evlenemem :) bıde aksı tuhaflara denk gelıyorum

redroseee; neden yıldırım nikahı ya, nişanla,sözle uğraşamam diyorsan vallahi haklısın uğraşma çok gerekli bir süreç değil bence de...

beyza; canım ben deli gibi bebek istiyorum, mahalle baskısından korkmasam ohoooooo birden fazla olsunlar istiyorum, 40 a kadar kapansın bebek faslı yani...

aksi tuhaf ne kıssss:44::44::44:
aksı gıbı tuhaf kısıler denk gelıyor acaba bende bıseylerın takıntısı var dyordumkı burda yazıları gorunce rahatladım ,bu dusuncelerden kurtulmak ıstıyorum ve basladım cok sukur ama ıste kader kısmet

ooo 3 tane yani

bana kalsa nişan falan yapmam bıde uzun surelı ıstemıyorum evleneyım hemen

bendede basladı bu ya bebegım olsun ıstıyorum

4 bile olabilir (birini doğurayım da yerse devam ederim artık)

bana kalsa nişan falan yapmam bıde uzun surelı ıstemıyorum evleneyım hemen

bendede basladı bu ya bebegım olsun ıstıyorum

hımm mantıklı bu düşüncen garip bir şey yok ki, biz ilişkimiz başladıktan 17 ay sonra nikah yaptık... ki o bile uzun bir süre gibi gelmişti bana...
nişan konusu biraz ailelere bağlı, kıramıyor insan o noktada ailesini...

tabiii hemen bebiş olacak zannediyosunuzzz

bir şeylere alışmak lazımmm ...

ya olursa

facede bı sayfayı begendım ,mıllet neler ıstıyor 10 bılezık ,yuzuk kolye, vayy anam vayy ben hıc bıse ıstemıyorum masrafsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…