- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.741
sağlam birinden alsaydın
ben biliyorum bir şey çıkmayacak inşallah
aldığım duyumlara ve araştırmalarıma göre; sağlam ve agresif bir amcamız kendisi.... derdimi güzelce anlatayım da azar yemiyim diye düşünüyorum şimdi de
sorun şu ki, regl olmadığım için hormon testleri yapamayacak, bakalım ne diyecek...
vallaha ben planlar yaparken bana sen evlılık planı yapma nolcak boyle dıye sozler duyuruyolarRahat rahat gezmeyip ne yapacaksın Allaseversenn
senin değerini bilmeyenler carpılsınnn
benım de bu evlılık olayında kafam duruyorredroseee; söz,nişan,faceyok kafam da çalışmıyor bugün artık... vallahi anlamadım ...
beyza; belirli bir sebebi yok canım, hormonal olsa gerek, belki de kabus gördüm, hatırlamıyorum ki...
vallaha ben planlar yaparken bana sen evlılık planı yapma nolcak boyle dıye sozler duyuruyolar
benım de bu evlılık olayında kafam duruyor
aldığım duyumlara ve araştırmalarıma göre; sağlam ve agresif bir amcamız kendisi.... derdimi güzelce anlatayım da azar yemiyim diye düşünüyorum şimdi de
sorun şu ki, regl olmadığım için hormon testleri yapamayacak, bakalım ne diyecek...
muayene etmez herhalde canım, evli değilim diyince yapmıyorlar ya ( haydi bakalım, evliyim de ben şimdi, adamın kafa karışacak sanki)
ultrasonla bakar...kan testi yapar... bir de ben daha önceki doktor maceralarımı ve kullandığım ilaçları anlatırım... son 6 aylık regl döngünü falan söylerim...
5 ay sonrası için de hamilelik düşündüğümü söylerim,önerileri olabilir...bakalım göreceğiz artık...
bahsettiğim hekim, eski milletvekili 60yaş üzeri biri, gideceğim hastanenin de sahibi aynı zamanda... çekiniyormuş hastaları öyle okudum... buraya falan da yazmış kadınlar...
tüp bebek merkezi aslında bu hastane... memnun kalmazsam daha öncekine gidicem hemen sonuçları da alıp...
muayene etmez herhalde canım, evli değilim diyince yapmıyorlar ya ( haydi bakalım, evliyim de ben şimdi, adamın kafa karışacak sanki)
ultrasonla bakar...kan testi yapar... bir de ben daha önceki doktor maceralarımı ve kullandığım ilaçları anlatırım... son 6 aylık regl döngünü falan söylerim...
5 ay sonrası için de hamilelik düşündüğümü söylerim,önerileri olabilir...bakalım göreceğiz artık...
bahsettiğim hekim, eski milletvekili 60yaş üzeri biri, gideceğim hastanenin de sahibi aynı zamanda... çekiniyormuş hastaları öyle okudum... buraya falan da yazmış kadınlar...
tüp bebek merkezi aslında bu hastane... memnun kalmazsam daha öncekine gidicem hemen sonuçları da alıp...
31 yasıma gırdım,ya ben bıraz tuhafım sanırım,yıldırım nıkahıyla falan evlenmem lazım yoksa evlenemem :) bıde aksı tuhaflara denk gelıyorumevlen artık baskısı yani... ne olacağını bıraksınlar da sen düşün, hani hayat senin olduğundan kime ne oluyormuş...
kaç yaşındasın canım,
31 yasıma gırdım,ya ben bıraz tuhafım sanırım,yıldırım nıkahıyla falan evlenmem lazım yoksa evlenemem :) bıde aksı tuhaflara denk gelıyorum
aksı gıbı tuhaf kısıler denk gelıyor acaba bende bıseylerın takıntısı var dyordumkı burda yazıları gorunce rahatladım ,bu dusuncelerden kurtulmak ıstıyorum ve basladım cok sukur ama ıste kader kısmetaksi tuhaf ne kıssss:44::44::44:
redroseee; neden yıldırım nikahı ya, nişanla,sözle uğraşamam diyorsan vallahi haklısın uğraşma çok gerekli bir süreç değil bence de...
beyza; canım ben deli gibi bebek istiyorum, mahalle baskısından korkmasam ohoooooobirden fazla olsunlar istiyorum, 40 a kadar kapansın bebek faslı yani...
redroseee; neden yıldırım nikahı ya, nişanla,sözle uğraşamam diyorsan vallahi haklısın uğraşma çok gerekli bir süreç değil bence de...
beyza; canım ben deli gibi bebek istiyorum, mahalle baskısından korkmasam ohoooooobirden fazla olsunlar istiyorum, 40 a kadar kapansın bebek faslı yani...
bana kalsa nişan falan yapmambıde uzun surelı ıstemıyorum evleneyım hemen
bendede basladı bu ya bebegım olsun ıstıyorum
ooo 3 tane yani
bana kalsa nişan falan yapmambıde uzun surelı ıstemıyorum evleneyım hemen
bendede basladı bu ya bebegım olsun ıstıyorum
tabiii hemen bebiş olacak zannediyosunuzzz
bir şeylere alışmak lazımmm ...
beyza en deneyımlımız sensın ,hemen bebıs olmuyormu :))tabiii hemen bebiş olacak zannediyosunuzzz
bir şeylere alışmak lazımmm ...
4 bile olabilir(birini doğurayım da yerse devam ederim artık)
hımm mantıklı bu düşüncen garip bir şey yok ki, biz ilişkimiz başladıktan 17 ay sonra nikah yaptık... ki o bile uzun bir süre gibi gelmişti bana...
nişan konusu biraz ailelere bağlı, kıramıyor insan o noktada ailesini...
ya olursa
beyza en deneyımlımız sensın ,hemen bebıs olmuyormu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?