30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

anladım canım, bu erkekler de ne meraklıymış ev işlerinin yapılmasına, kendileri yapsa ya, madem çok önemli, öncelikli onlar için

valla ben bu erkekleri anlayamıyorumya.güzel giyin saçını başına bakım yap makyaj yap süslen .zannediyorlarki aaa bu kız yemek yapamaz,ev işi yapmaz çamaşır bulaşık bilmez derler,bende çok yaşıyorum bunları herşeyı hakkıyla yapıyorum mesela .arkadaşlarım çıkalım gezmeye dedıklerınde yemek yapıyorum dedigimde aa sen yemekdemi yapıyosun temizlıktemi yapıyosun dıyınce şaşırıyorlar .ben bu insanlara deli oluyorum dış görünüşüne göre yargılar işliyo oysa bir kadın hem kendıne bakabılır hem evine bu çok zor gelıyor erkeklere.hatta biizmkı bile dedi bir ara eglenmeye culube gittik, sonrada evde sarma sarıyodum birgün bunun yanında bana o bile dedi senı dedi clubte dans ederken düşünemiyorum şuan dedi nıye dedım onun yerı ayrı bunun yeri ayrı valla diyoki bana biri deseydı bu kız hamur açar sarma sarar hayatta inanmazdım dıyor.işte sıg kafalar canım degişmiyorlar bak gene sinirlendım onlar senı kaybediyor bence

Hahaha güldürdün beni. :)
Herkes birileriyle tanıştırıyor canım.
Ben olumlama yapıyordum ya hep.
Ben talep edilirim, kısmetim çoktur diye. :)
Herhalde ondan oluyor.
Ama şimdi iyi ve samimi insanlar beni buluyor diyerek olumlama yapmam lazım sanırım.
dediğin gibi insan hayal kırıklığı yaşıyor.

anladım canım, bu erkekler de ne meraklıymış ev işlerinin yapılmasına, kendileri yapsa ya, madem çok önemli, öncelikli onlar için

hAKLISIN Aslıcım.
Ben yapmam elimi sürmem ev işine demişti bana.
Evde benim arkamı annem topluyor demişti.

Evet canım dış görünüşe göre sanırım ön yargılı davranıyorlar.
Yaa hayır kimseye bir zararım yok.
Beğenilen sevilen biriyim.
Sorun ne anlıyamıyorum.

Kız sert maço da değil.
Tip desen hani baya kilolu.
İlgi zaten sıfır.
Ben karakter için yanaştım ama havamı aldım. :)
Güldüm sıradakiii...

Hodukkkkk

Gelenlerin bir filtreden gecmesi lazim. Sende iyi kalpli guzelsin ama askta sanssizsin sanirim. Neyse onune bak, bundan sonrasi guzel olsun.

Ayyy ağzına sağlık bende mi sorun var dedimm.
Dikkat çeken bir kızım dışarıda.
Bir anda kendimden şüphe ettim yaa.
Bende bir sorun mu var falan demeye başlamıştım en son.

sorun onlarda sende degıl tatlı sorun çoklu düşünememelerinde

Ayy sağol canım rahatlattın beni.
İnan sinir olmuştum.
Evet önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
Evet Allahtan çok uzatmadan anlıyorum. Allah gösteriyor.

evetya ne o öle kız gibi ALLAHIN EVILEN KULUSUN ŞEKERİM BAK AHANDA GÖRÜYOSUN :)

Hodukkkkk

Gelenlerin bir filtreden gecmesi lazim. Sende iyi kalpli guzelsin ama askta sanssizsin sanirim. Neyse onune bak, bundan sonrasi guzel olsun.

Şansızım demek istemiyorum açıkçası canım.
Belki de erken anlıyorum bazı şeyleri ve uzatmıyorum.
Kimisi bile bile kabul eder bazı şeyleri ben etmiyorum. ve bitiriyorum hemen.
Evet bundan sonrası güzel olsun.
Hepimiz için.

hAKLISIN Aslıcım.
Ben yapmam elimi sürmem ev işine demişti bana.
Evde benim arkamı annem topluyor demişti.

beni buradaki erkeklerden sogutan bir neden de o aslında, yok güzel yemek yapar mısın, temizlik yapar mısın, aileme hizmet eder misin...

sorun onlarda sende degıl tatlı sorun çoklu düşünememelerinde

evetya ne o öle kız gibi ALLAHIN EVILEN KULUSUN ŞEKERİM BAK AHANDA GÖRÜYOSUN :)

Sağolasın canımm...
Facebookta siliverdim.
Daha farketmemiştir.
Bu arada bana ben hastayım beni aramadın diye dün tafra yaptı.
Bugün bira masalarında resim çekiliyor.

beni buradaki erkeklerden sogutan bir neden de o aslında, yok güzel yemek yapar mısın, temizlik yapar mısın, aileme hizmet eder misin...

Bu yine iyi . Bana da hep bel alti dusunenler denk geliyor. Cinsel cazibem super demek , nasil cekiyorsam .

Sağolasın canımm...
Facebookta siliverdim.
Daha farketmemiştir.
Bu arada bana ben hastayım beni aramadın diye dün tafra yaptı.
Bugün bira masalarında resim çekiliyor.

sende sağol tatlım anam bu hem şişko,hem yalancı iykıde ayrıldın ben vermezdım ona senı ıııııııı

bende aranıza katılabilirmiym bende boşanmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…