- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.861
ben de anlamadım cankızlar.ev ısı yapar mısın?yemek yapmayı bılır mısın?bıdı bıdı vs.bakıyorum,92li 93luler evlenıyo.lıseyı yenı bıtırmıs bu kızlar bızden daha mı ıyı yemek yapıcaklar sankı!!!adam 32yasında,kız 18.cıtırı bulunca dusunmuyolar herhalde yemek yapar mı?tencereyı mı yakar yoksa dıye...bıze gelınce de kuru sıkı sallıyolar bıseyler,herkes kendı mesrebınce bırılerını keklemeye calısıyo ısteanladım canım, bu erkekler de ne meraklıymış ev işlerinin yapılmasına, kendileri yapsa ya, madem çok önemli, öncelikli onlar için
olumlama mı?hep yaptım ama hıc olmadı bekledıklerım.umut edıp umdugunu bulamayınca daha kotu oluyo ınsan
Hahaha güldürdün beni. :)
Herkes birileriyle tanıştırıyor canım.
Ben olumlama yapıyordum ya hep.
Ben talep edilirim, kısmetim çoktur diye. :)
Herhalde ondan oluyor.
Ama şimdi iyi ve samimi insanlar beni buluyor diyerek olumlama yapmam lazım sanırım.
dediğin gibi insan hayal kırıklığı yaşıyor.
kızlar merabalar kendini 30 yaş üstü hissedenler de yazabiliyo mu buraya?
ben de anlamadım cankızlar.ev ısı yapar mısın?yemek yapmayı bılır mısın?bıdı bıdı vs.bakıyorum,92li 93luler evlenıyo.lıseyı yenı bıtırmıs bu kızlar bızden daha mı ıyı yemek yapıcaklar sankı!!!adam 32yasında,kız 18.cıtırı bulunca dusunmuyolar herhalde yemek yapar mı?tencereyı mı yakar yoksa dıye...bıze gelınce de kuru sıkı sallıyolar bıseyler,herkes kendı mesrebınce bırılerını keklemeye calısıyo ıste
olumlama mı?hep yaptım ama hıc olmadı bekledıklerım.umut edıp umdugunu bulamayınca daha kotu oluyo ınsan
Farklı bir konu açıyım bugün.
Erkeklerin yarıdan fazlası neden ilgisizdir?
İlişkiler samimi mi yaşanmalı yoksa mesafeli mi?
Ne düşünüyorsunuz kızlar?
kızlar merabalar kendini 30 yaş üstü hissedenler de yazabiliyo mu buraya?
kankacım beni buraya hannah rüzgarı sürükledi fekaat bu ne büyük tesadüf ki sen de burdasın
yAZABİLİRsin tabi canımm...
ah tuğçe ahhh
ağlattın beni
burada evli, bekar , 30 yaş altı- üstü herkes mevcut
hoşgeldin canım, hayırlısı olsun...
Bu yine iyi .Bana da hep bel alti dusunenler denk geliyor. Cinsel cazibem super demek , nasil cekiyorsam .
yapma lütfen..ben sorun halloldu sanıyordum
sende sağol tatlım anam bu hem şişko,hem yalancı iykıde ayrıldın ben vermezdım ona senı ıııııııı
Hayir o evli inanmayin, cok seven bir kocasi var. Hosgeldin.
yaralarımı depreştirdi
ah tuğçe ahhh
ağlattın beni
2.5 yaşında oglun varmış,çok şaşırdım ben de,Allah bağışlasın canım,aileni özlemişsindir sen dogru
aaa melek destesi ne tılsımlı bi başlık
aşk var mı bu akşam bana tuçecim??
Canım yeni gelişmeler gözüküyor hayatında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?