- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.501
kısssım kalbın bıraz carpmassssı ıyıdır
havasızlıktandır
bır de vıtamın haplarından al
neye carpması ıyıdır?kahveye mı? :-Dkısssım kalbın bıraz carpmassssı ıyıdır
ısyerınde gelır de yatakta gelmez.oyle de bı sorun varolur içerim keşke bnmde uykumu kaçrsa bnm çok uykum geliyo hele iş yerinde oyy oyy
verenin bir yüzü kara almayan zenci ossun
one a day maximum vermişti eczacı o kada para verdim ama bi işe yaramadı ay ben bi ara 8de falan uyuyodum akşam ihihihihisenin önerebilcein bi vitamin var mı?
one a day maximum vermişti eczacı o kada para verdim ama bi işe yaramadı ay ben bi ara 8de falan uyuyodum akşam ihihihihisenin önerebilcein bi vitamin var mı?
karnıma sıcak su yapıp gelcem kaçmayın fururum
öyle uyuyanlara hayranım ya ben su yasıma kadar o saatte uyudugumu hatırlamıyorum.hele 3 gecedir sabah ezanıyla uyuyorum.uyuyamıyorum
hayırdır kısss ne yapıyosun o saatte
mesai de yokk
valla tv izliyom 3 e kadar fılan sonra yatıyorum dön dön dön sag sol bı bakıyorum hoca ezana başlamıs
ne izliyon yahuu o saatte
hiiç :) eski türk filmleri kacırdıgım diziler filan işte :) ama bu gece bayaz show var :)
hiiç :) eski türk filmleri kacırdıgım diziler filan işte :) ama bu gece bayaz show var :)
arı sütü bi de omega 3 al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?