- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.461
Burada link vermek yasak değil mi? :26: Bana uzaklaştırma cezası vermesinler sonra?
Burada link vermek yasak değil mi? :26: Bana uzaklaştırma cezası vermesinler sonra?
evet, sizden ayrı kalmaya dayanamam ben!sen de bizlerden uzak kalacaksın diye amma korktun haa, o kadar mı seviyorsun bizi kızyalnız gerçek hayatta mesela şu çöpü yola atsam ceza alır mıyım diye hiç düşünmemişsindir
evet, sizden ayrı kalmaya dayanamam ben!
evet, gerçek hayatta çöpü yola atsam ceza alır mıyım diye düşünmem. çünkü çöpü yola atmam ben. atana da kızarım.cebim çantam neyim varsa ona koyarım bir sakız ambalajı bile olsa...
benden dokuz yaş küçük olan kız kardeşim 5-6 ben de 14-15 yaşında iken ona bile aşılamıştım.
bana söz ver ablacığım, çöpün olursa atmayacaksın yere, ben de atmayacağım sana söz veriyorum.
o gün bugündür o da atmaz! ASLA!
ben küçükken de akıllıymışım vay be! Demek ki ben çocuk yetiştirebilirim.
Bazen benden hiçbir şey olmaz gibi geliyor da...
şımaracağım.canım benim çok iyi yetiştirmiş ailen seni
maşallah sana :)
sen de harika çocuklar yetiştireceksin inşallah
şımaracağım.
evet, gerçek hayatta çöpü yola atsam ceza alır mıyım diye düşünmem. çünkü çöpü yola atmam ben. atana da kızarım.cebim çantam neyim varsa ona koyarım bir sakız ambalajı bile olsa...
benden dokuz yaş küçük olan kız kardeşim 5-6 ben de 14-15 yaşında iken ona bile aşılamıştım.
bana söz ver ablacığım, çöpün olursa atmayacaksın yere, ben de atmayacağım sana söz veriyorum.
güsellll kıssslar ben aç karnımı doyurmaya gidiyorummmm
ne bileyim MASLOW yaaa, ara sıra geliyorlar bana.al ıste,bır ben mıymısım karamsar ;-) oyle dusunme gulumsuncum,neden senden bısey olmazmıs ki.sendekı manevı degerler yeter
İyimser Gülümsün: "Aaa! Şimdiden böyle yaparsan adama... Olur mu Lahesis? Hem de misafir o senin evinde..."sabah sabah beyza gelmiş
çok yoruldum ben hiç yemek yapasım yok, markete gidesim de yok... koca insanı aç kalsa bir şey olur mu acaba:26:
işte ben de o yüzden genelde "iyimser gülümsün"üm... hatta direkt iyimser cevap verecektim ama feminist damarlarım kabardı bir anda sanırım.hahahah
yüreğim bim e git diyor,orası yakın...
ama migros a gidip salatalık malzeme al diyor mantığım da...
tabi en güzeli burda böyle oturmak
kötümser gülümsün e not; 3 saatlik yoldan gelen adama hayat müşterek bu akşam yemeği sen yap dersem galiba ayıp olur
7Allah herkesin hakkında hayırllısını versin.
Allah ne yazdıysa o olur.
Nikah tarihiyle, ölüm tarihi şaşmazmış..
aynen öyle duygusalız biz feminist olamayız...canım güldürdün beni ya...
feminist olunca ne yapılır,amaç nedir? bilmem anlamam,
bildiğin doğaçlama yaşıyoruz işte,daha güzeli..
ben markete gidiyorum ya mecburen,öptüm hepinizi kızlar tek tek ve ayrı ayrı
Kızlar, Kızçeler, Canlar;
Ben kapatayım bunu! Toparlanıp çıkarım inşallah birazdan...
Herkese iyi akşamlar, mutlu yarınlar...
Her zamanki (artık sizi bayıyor olabilir ama) uyarımı yapayım; "Çok fazla yazışmayın, pazartesi okumak zor oluyor."
Allah'a emanet olun! Sevgiler, Saygılar...
kısmetli hatunmuş veya kısmetsiz,bakış açısına bağlı
güsellll kıssslar ben aç karnımı doyurmaya gidiyorummmm
Rica ederim. Şimdi de ASLI'ya göndereceğim inşallah. 10 dakika geçmesini bekliyorum. :)
hahahah
yüreğim bim e git diyor,orası yakın...
ama migros a gidip salatalık malzeme al diyor mantığım da...
tabi en güzeli burda böyle oturmak
kötümser gülümsün e not; 3 saatlik yoldan gelen adama hayat müşterek bu akşam yemeği sen yap dersem galiba ayıp olur
canım güldürdün beni ya...
feminist olunca ne yapılır,amaç nedir? bilmem anlamam,
bildiğin doğaçlama yaşıyoruz işte,daha güzeli..
ben markete gidiyorum ya mecburen,öptüm hepinizi kızlar tek tek ve ayrı ayrı
Kızlar, Kızçeler, Canlar;
Ben kapatayım bunu! Toparlanıp çıkarım inşallah birazdan...
Herkese iyi akşamlar, mutlu yarınlar...
Her zamanki (artık sizi bayıyor olabilir ama) uyarımı yapayım; "Çok fazla yazışmayın, pazartesi okumak zor oluyor."
Allah'a emanet olun! Sevgiler, Saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?