30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Burada link vermek yasak değil mi? :26: Bana uzaklaştırma cezası vermesinler sonra?

sen de bizlerden uzak kalacaksın diye amma korktun haa, o kadar mı seviyorsun bizi kız yalnız gerçek hayatta mesela şu çöpü yola atsam ceza alır mıyım diye hiç düşünmemişsindir

sen de bizlerden uzak kalacaksın diye amma korktun haa, o kadar mı seviyorsun bizi kız yalnız gerçek hayatta mesela şu çöpü yola atsam ceza alır mıyım diye hiç düşünmemişsindir
evet, sizden ayrı kalmaya dayanamam ben!

evet, gerçek hayatta çöpü yola atsam ceza alır mıyım diye düşünmem. çünkü çöpü yola atmam ben. atana da kızarım. cebim çantam neyim varsa ona koyarım bir sakız ambalajı bile olsa...

benden dokuz yaş küçük olan kız kardeşim 5-6 ben de 14-15 yaşında iken ona bile aşılamıştım.
bana söz ver ablacığım, çöpün olursa atmayacaksın yere, ben de atmayacağım sana söz veriyorum.
o gün bugündür o da atmaz! ASLA!

ben küçükken de akıllıymışım vay be! Demek ki ben çocuk yetiştirebilirim.
Bazen benden hiçbir şey olmaz gibi geliyor da...

canım benim çok iyi yetiştirmiş ailen seni
maşallah sana :)
sen de harika çocuklar yetiştireceksin inşallah

al ıste,bır ben mıymısım karamsar ;-) oyle dusunme gulumsuncum,neden senden bısey olmazmıs ki.sendekı manevı degerler yeter

al ıste,bır ben mıymısım karamsar ;-) oyle dusunme gulumsuncum,neden senden bısey olmazmıs ki.sendekı manevı degerler yeter
ne bileyim MASLOW yaaa, ara sıra geliyorlar bana. genelde pozitifim ama!!!
Sağ ol bu arada canım. Hepimiz için aynıları geçerli. İnan bu grubumuzu çok seviyorum ben! Herkesin aklı başında maşallah. Herkes inançlı olgun...

sabah sabah beyza gelmiş

çok yoruldum ben hiç yemek yapasım yok, markete gidesim de yok... koca insanı aç kalsa bir şey olur mu acaba:26:
İyimser Gülümsün: "Aaa! Şimdiden böyle yaparsan adama... Olur mu Lahesis? Hem de misafir o senin evinde..."

Kötümser Gülümsün: "Bir şey olmaz. Hayat müşterek, bugün sen yapamıyorsan o yapıversin. Daha baştan alıştırma hazıra..."

Terazi burcuyum, kararsızım biraz. Yüreğinin götürdüğü yere git Lahesis! Yüreğinle karar ver...

hahahah
yüreğim bim e git diyor,orası yakın...
ama migros a gidip salatalık malzeme al diyor mantığım da...

tabi en güzeli burda böyle oturmak

kötümser gülümsün e not; 3 saatlik yoldan gelen adama hayat müşterek bu akşam yemeği sen yap dersem galiba ayıp olur

işte ben de o yüzden genelde "iyimser gülümsün"üm... hatta direkt iyimser cevap verecektim ama feminist damarlarım kabardı bir anda sanırım. duyan da feministlikten bir şey anlıyorum sanır. haberim yok! :)))

canım güldürdün beni ya...

feminist olunca ne yapılır,amaç nedir? bilmem anlamam,

bildiğin doğaçlama yaşıyoruz işte,daha güzeli..

ben markete gidiyorum ya mecburen,öptüm hepinizi kızlar tek tek ve ayrı ayrı

aynen öyle duygusalız biz feminist olamayız...

öpülmek çok hoşuma gitti. öpülme ve sevilme manyağı bir insan olaraktan.
kız kardeşim bir ara "abla yeter öpme sıkılıyorum." derdi.

Kızlar, Kızçeler, Canlar;
Ben kapatayım bunu! Toparlanıp çıkarım inşallah birazdan...
Herkese iyi akşamlar, mutlu yarınlar...
Her zamanki (artık sizi bayıyor olabilir ama) uyarımı yapayım; "Çok fazla yazışmayın, pazartesi okumak zor oluyor."

Allah'a emanet olun! Sevgiler, Saygılar...

iyi akşamlar
iyi haftasonları canım benim
öptüm seni çok çok :)

kısmetli hatunmuş veya kısmetsiz,bakış açısına bağlı

yok kısmetsiz bence nerde ipsiz sapsız ,manyak varsa gitti evlendi ayrıldı :)

güsellll kıssslar ben aç karnımı doyurmaya gidiyorummmm

afiyet olsun sana canım

Rica ederim. Şimdi de ASLI'ya göndereceğim inşallah. 10 dakika geçmesini bekliyorum. :)

ne gönderiyosunuz yaww merak ettim bize yokmu küztüm :)

yap kız yap yazık günah erkegın kalbine giden yol midesinden geçermiş bencede :) birde o adam boğa burcuysa sen yandın.

feminist diyince eskıden feministtim şimdi feminenim :) rahmetli duygu asena geldi aklma ay bak rahmet istedi nur içinde yatsın .kadın sevgilisine tost bile yaapmazdı gitsin kendı yapsın derdi.aman benım aşkım yesın yeterki ben hergün ona tatlısına varana kadarda yapıyorum valla

görüşürük canım ALLAHA emanet ol ohh ne güsel işya c.tesi,pazarı yok .haftasonu bol,bol dinlen emi çok öptüm seni

ben de aynı şekildeyımdır,takdir ettim seni o zaman neden öyle düşünüyorsun canım, bak maslow da bana çıkışıyor,br ben mi karamsar mısım diye karamsar olmak yok, pozitif olmak,olumlama yapmak var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…