30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

beyzacım; my name is khan ı diyorum. orjinal izleyin diye ama ben de bulamamıştım orjinali... sadece bir sahne için istedim aslında en çok... aslı gitsin öyle söylerim hangi sahne olduğunu

beyzacım; my name is khan ı diyorum. orjinal izleyin diye ama ben de bulamamıştım orjinali... sadece bir sahne için istedim aslında en çok... aslı gitsin öyle söylerim hangi sahne olduğunu

spoiler lahesis birazdan gidiyorum canım. görüşürüz kızlar.

demek kocan geldi yanına

off ondan bunalımdayım ben herhalde ... sıkıldım artık gidiş gelişlerden beyza ya ( bak tamamen duygusal moddayım,sıkılma sebebim duygusal yani) bu sabaha karşı gitti... sonra da uyuyamadım zaten,öyle salak bir gün geçirdim... özlüyorum ya, bir de gözümde büyüyor düğün hazırlıkları, herşey herşey gözümde büyüyor...

gülümsün yazmış ya bugün dokuz ayın çarşambası bir araya gelmiş diye aynen öyleyim işte

hiç gülesimm yoktu vallla

teknik sorunlaaarr

insanın aklına her sey gelıyooo

nereye çekersen artık, yazarken ben de güldüm valla ne yalan söyliyim

bak aklıma ne geldi şimdi conjunctions konusunda çok başım ağrımıştı ingilizce kursunda... her bağlacı cümle içinde kullandırıyordu hoca,10 saniye süren var şu bağlacı kullan şimdi diye... It was snowing heavily so we cancelled the match...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…