- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.781
nereye çekersen artık, yazarken ben de güldüm valla ne yalan söyliyim
bak aklıma ne geldi şimdiconjunctions konusunda çok başım ağrımıştı ingilizce kursunda... her bağlacı cümle içinde kullandırıyordu hoca,10 saniye süren var şu bağlacı kullan şimdi diye... It was snowing heavily so we cancelled the match...
tense uyumuna dikkat edecen
bir de ben fantboys diye bir şey ezberlemiştim
for and nor then but or yet so
düğünden kaç gün önce ev hazır olmalıdır? ben mi gerikafalıyım, çok mu panik yapıyorum, bu erkekler mi çok rahat...
17 ağustosta düğün var...
oturacağımız evde şu an kiracı var ve aylardır kiracıyla konuşun onlar da ne yapacaklarını bilsinler diye uyarmama rağmen, daha geçenlerde konuşuldu adamla... o da şöyle ramazan ayında çıkacak şekilde ayarla kendini denilmiş... adam da tamam temmuz da çıkarım demiş...
ramazan ayı diye çıkma planı yaparsa bu insanlar muhtemelen temmuzun ilk haftası ev boşaltılacak...
- 5 yıllık daire ve 5 yıldır evin ne durumda olduğunu gören yok
- yeni banyo yapılacak
-ev rengi değişmek kaydıyla boyanacak
- ankastre takılacak
- çamaşır makinesi,vb için banyo önündeki boşluğa dolap yaptırılacak
- çalışma odasına monte kitaplıklar ve çalışma masası yaptırılacak
-yatak odasına dolap yaptırılacak,yine yatak odasındaki yüklük tabir ettiğimiz diğer dolap elbise dolabına uygun şekilde kaplanacak ya da değiştirilecek
-mutfağa halı kaplanacak
bütün bunlar sadece eve yapılacak tadilat...
bunlar dışında temmuz ayı içinde eşyalar alınacak-salon-yatak odası-perdesi-halısı-masası ne aklınıza gelirse işte
ve yine temmuz ayı içinde gelinlik vb alışverişleri yapılacak...
şu an yaşadığım ev taşınacak,kullanacaklarım yeni evime,diğerleri izmire annemlere gidecek...
izmirden çeyiz ıvır zıvır gelecek ve ev yerleşip son şeklini alacak...
benim istediğim ağustos ayının ilk haftası yani bayram öncesi evin yerleşmiş olması...
ve sevgili eşim bütün bunları 3 haftada yapabileceğimizi iddia ediyor... bu arada kendisi çalışıyor olacak,izne ağustos başı ayrılacak...
ve dolayısıyla az önce bu sebeple kıyameti kopardım... neden benim kaynanam yok neden ya, bu erkeklerin kafa bu kadar çalışıyor işte...
kızlarr nasılsınız? yarın bana temizliğe bi abla gelicek bende bugünden ütülerimi falan yapayım dedim. birazdan totomu kaldırıp başlıcam ütü var yemek yapcam yazlıkları çıkarcam akşama anca biter... aydebuza derken bu saate kadar uyudun mu diye kendim kalktım 12 de ihihihiihhihepinizi kocaman öpüyom
mıgren varsa,ılık suyla duş iyi gelir,ışıkları kapayıp bir mum yakabilirsin banyodakardeşim öyle yapıyor da,iyi geliyormuş
Ehh güzel o zaman. Kimi erkek çocukları çok kudurgan oluyor. Zaptetmek zor oluyor.
Gidiyor beş parmağıyla lcd ekrana yapışıyor.
Arabasını sağa sola fırlatıyor.
herkes pazar sefası yapıyor galiba,bize yine misafir gelecek bu akşam yatılı,ayrıca yarın yine misafirler geliyor.
telefona hatılatma yapsana
ya canım benim çene bölgemde son 2 aydır sivilcelenme var-25 yaşındayım,
eskiden tek sivilcem çıkmazdı şimdi biri bitiyo biri çıkıyo
çok hafif de tüylenme problemim olunca çenemde
doktora gittim bana yazz 24+4 ve aldactone verdi hormonlarım düzelsin diye
neyse regl dönemimi bekliyorum daha kullanmaya başlamadım tabi sivilcelerim de aynen duruyo
nette soğan suyunun sivilceye çok iyi geldiğini duydum, maranki videoda söylüyodu
1 gün yaptım 2. gün unuttum umursamadım derken kaldı öyle
senin sivilce problemin var mı?
iyi geliyo mu?
kaç gündür kür yapıyosun faydasını gördün mü?
kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm... bugün kendimi tutamadm mesaj attım ama iletilmedi sonra aradm telefonu kapalydı heralde numarasını değiştrdi kahroldum sabahtan beri ağlıyorum... artık tamamen bitti
düğünden kaç gün önce ev hazır olmalıdır? ben mi gerikafalıyım, çok mu panik yapıyorum, bu erkekler mi çok rahat...
17 ağustosta düğün var...
oturacağımız evde şu an kiracı var ve aylardır kiracıyla konuşun onlar da ne yapacaklarını bilsinler diye uyarmama rağmen, daha geçenlerde konuşuldu adamla... o da şöyle ramazan ayında çıkacak şekilde ayarla kendini denilmiş... adam da tamam temmuz da çıkarım demiş...
ramazan ayı diye çıkma planı yaparsa bu insanlar muhtemelen temmuzun ilk haftası ev boşaltılacak...
- 5 yıllık daire ve 5 yıldır evin ne durumda olduğunu gören yok
- yeni banyo yapılacak
-ev rengi değişmek kaydıyla boyanacak
- ankastre takılacak
- çamaşır makinesi,vb için banyo önündeki boşluğa dolap yaptırılacak
- çalışma odasına monte kitaplıklar ve çalışma masası yaptırılacak
-yatak odasına dolap yaptırılacak,yine yatak odasındaki yüklük tabir ettiğimiz diğer dolap elbise dolabına uygun şekilde kaplanacak ya da değiştirilecek
-mutfağa halı kaplanacak
bütün bunlar sadece eve yapılacak tadilat...
bunlar dışında temmuz ayı içinde eşyalar alınacak-salon-yatak odası-perdesi-halısı-masası ne aklınıza gelirse işte
ve yine temmuz ayı içinde gelinlik vb alışverişleri yapılacak...
şu an yaşadığım ev taşınacak,kullanacaklarım yeni evime,diğerleri izmire annemlere gidecek...
izmirden çeyiz ıvır zıvır gelecek ve ev yerleşip son şeklini alacak...
benim istediğim ağustos ayının ilk haftası yani bayram öncesi evin yerleşmiş olması...
ve sevgili eşim bütün bunları 3 haftada yapabileceğimizi iddia ediyor... bu arada kendisi çalışıyor olacak,izne ağustos başı ayrılacak...
ve dolayısıyla az önce bu sebeple kıyameti kopardım... neden benim kaynanam yok neden ya, bu erkeklerin kafa bu kadar çalışıyor işte...
Herkese Günaydın!
@Lahesis, okurken içim şişti.
Allah yar ve yardımcın olsun canım!
peki ben neden hâlâ ofisteyim acaba?ben neden hala okuldayım ki acaba, kapı kapandı ve blok değiştirmeye üşeniyorum, aynı zamanda acıktım...
binadan çıkmak için rektörün kırmızı halısından yürümek zorunda kalacağım galiba...
kovuldum
güvenlik geldi hocam çıkacak mısınız,b bloğu kilitliyorum dedi... gideyim bari
kovuldum
güvenlik geldi hocam çıkacak mısınız,b bloğu kilitliyorum dedi... gideyim bari
Ben de böyleyim. İşim olmasa da siflenirim buralarda. ( günümüz Türkçesiyle siftinmek )
Kimi insanlar vardır, mesai saatinin bitimine beş dakika kala hazırdır.On dört sene olacak çalışıyorum. Hiçbir zaman öyle olamadım.
Okullarda, kurslarda da en son ben çıkar(d)ım. Millete bakıyorsun, öğretmen kalemi bıraktığı an hazır, öğretmenin arkasından çıkıyor. Nasıl bir duygu acaba?Zira hiç öyle olamadım da...
aynen ben de kilitledim. yan ofisten arkadaş geldi de açtım.uuu korkarım kısss ben calısırken kapıları kıtlıyodumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?