30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tense uyumuna dikkat edecen

bir de ben fantboys diye bir şey ezberlemiştim

for and nor then but or yet so

düğünden kaç gün önce ev hazır olmalıdır? ben mi gerikafalıyım, çok mu panik yapıyorum, bu erkekler mi çok rahat...

17 ağustosta düğün var...
oturacağımız evde şu an kiracı var ve aylardır kiracıyla konuşun onlar da ne yapacaklarını bilsinler diye uyarmama rağmen, daha geçenlerde konuşuldu adamla... o da şöyle ramazan ayında çıkacak şekilde ayarla kendini denilmiş... adam da tamam temmuz da çıkarım demiş...

ramazan ayı diye çıkma planı yaparsa bu insanlar muhtemelen temmuzun ilk haftası ev boşaltılacak...
- 5 yıllık daire ve 5 yıldır evin ne durumda olduğunu gören yok
- yeni banyo yapılacak
-ev rengi değişmek kaydıyla boyanacak
- ankastre takılacak
- çamaşır makinesi,vb için banyo önündeki boşluğa dolap yaptırılacak
- çalışma odasına monte kitaplıklar ve çalışma masası yaptırılacak
-yatak odasına dolap yaptırılacak,yine yatak odasındaki yüklük tabir ettiğimiz diğer dolap elbise dolabına uygun şekilde kaplanacak ya da değiştirilecek
-mutfağa halı kaplanacak

bütün bunlar sadece eve yapılacak tadilat...

bunlar dışında temmuz ayı içinde eşyalar alınacak-salon-yatak odası-perdesi-halısı-masası ne aklınıza gelirse işte
ve yine temmuz ayı içinde gelinlik vb alışverişleri yapılacak...

şu an yaşadığım ev taşınacak,kullanacaklarım yeni evime,diğerleri izmire annemlere gidecek...

izmirden çeyiz ıvır zıvır gelecek ve ev yerleşip son şeklini alacak...

benim istediğim ağustos ayının ilk haftası yani bayram öncesi evin yerleşmiş olması...

ve sevgili eşim bütün bunları 3 haftada yapabileceğimizi iddia ediyor... bu arada kendisi çalışıyor olacak,izne ağustos başı ayrılacak...

ve dolayısıyla az önce bu sebeple kıyameti kopardım... neden benim kaynanam yok neden ya, bu erkeklerin kafa bu kadar çalışıyor işte...

filmi izledim güzeldi gercekten,ağladım da... bu sayede senin Atlanta Georgia yı da görmüş olduk beyza

Evin badana edilmesi de lazım bence... Kiracı sözunde duran biri mi, taahhüt ettiği tarihte tahliye edebilecek mi... Allah kolaylık versin canım...

Herkese Günaydın!

@Lahesis, okurken içim şişti.
Sen paniklemiyorsun, erkekler aşırı rahatlar.
Bu işlerin olması için evin MAYIS'ta ( şu anda diyecektim de haydi mayıs olsun ) boşaltılması lazım, en geç!

Bi' dünya iş var. Üstelik kendisi de başında duramayacak? Nasıl olacak bu iş?
Kaynana olsa sorun olmasa sorun! Allah rahmet eylesin kayınvalideciğine...

Bunlar yetmezmiş gibi bir de TEZ var, bir de kardeşinin düğünü var...

Geçecek, geçecek elbet ama bu dönem biraz sıkıntılı olacak tabii ki! Bir de el ermez göz görmez yerde olması sorun! Aynı şehirde olsa en azından sen ilgilenirdin ya da senin annen, baban ilgilenirdi.

Allah yar ve yardımcın olsun canım!

kız bir başınasın evini temizleyemıymusun ? ne kadar kırlenicekki birde kadın tutmuş ba ba ba ba baaaa yaaaa bana dirsin bide demi c.tesi ben 3de yatıp 6ta karın sanıcıyla uyandım 8.30 da geri yattım 10.30 ta kankam aradı kaldırdı moreli fena bozuktu dedım gel en son cuma girdim nete :)

mıgren varsa,ılık suyla duş iyi gelir,ışıkları kapayıp bir mum yakabilirsin banyoda kardeşim öyle yapıyor da,iyi geliyormuş

vışşşşş ne romantikmiş yahu bu kız kardeşte :)

Ehh güzel o zaman. Kimi erkek çocukları çok kudurgan oluyor. Zaptetmek zor oluyor.
Gidiyor beş parmağıyla lcd ekrana yapışıyor.
Arabasını sağa sola fırlatıyor.

benım 4 yigen var 2 kız 2 si erkek onlar bize geldıgı zaman ben çıldırıyorum .ama tekde benden çekinirler,en çokta beni severler dengeyi buldumda sesimi çıkarmadıgımda sanırsınki Amerika Irak bizim evde benı görünce ip gibi diziliyorlar güya yaramazlık yapmıyorlarmış :)

herkes pazar sefası yapıyor galiba,bize yine misafir gelecek bu akşam yatılı,ayrıca yarın yine misafirler geliyor.

aslım buneya pera palas gibisiniz maşallahh :)

telefona hatılatma yapsana

sivilceler için kil maskesi yapın geçicektr

valla anam senın sitres olman çok doğal tabii haklısın biz sadece mutfaga ve banyoya 20 gün harcadık ,oda banyo dolabı degişti sadece ,başka bişey yok senın mayısta başlanması lazım en az 2 ay ,dügünden bir ay önce evın hazır olsun daha iyi benım kuzen evlenıcek aynı senın gibi agustosta onunda evınde kıracı var hazıranda çıkıcak mesala geç bile diyor .ALLAH kolaylık versin tatlım

herkeze selamlar 3 gündür p.c açmadım oku,oku bitmedi yaff:)
şeker alıntı yapmıştım ammaa yukarda kaldı .senınkıyle ilgili tatlım belkıde hayatının erkegiyle karşılaşıcaksın, bu degıldi o adam belkıde.....hep sanırızki birinden ayrıldıgımızda birdaha kimseyi sevmıycem ,aşık olamıycam ,valla sevıyoruzda ,aşıkta oluyoruz ama bunun için zaman lasım asıcık..umursamamak lasım... ,erkekler önemsendıklerınde kaçıyorlar...hayatının merkezine koymuycaksın ... ( koysanda dıle getirip şımartmıycaksın )...alışkanlık oluyor elbette, zorda oluyor ama geçiyor inan bana . o diyoki şeker nasılsa benı arıycak sevıyo vazgeçmıyor.... haa bu çantada keklık diye düşünüyor ....böyle düşünmesine fırsat vermıyceksın .

içten ,içten sevıceksın :) sanki ben içten sevebiliyorumda:) ( adamın yanagından bir öperim bir kafasına fururumm )

ben sevdıgımı dıle getiriirm, fakat ona asla sensız yaşayamam gibi belırtıler vermem ,tam tersi senı sevıyorum ama sensızde hayat olurkı eskiden senmi vardın, senlemi dogdum senlede ölmüycem , bak diyorum senden ayrılırsam hayatıma zımba gibi başlarım gezerim tozarım bakımlarımıda yaparım valla ohhh misss gibi... önümdeki maçlara bakarım ,sen üzül beni kaybedersen neşenide kaybedersin ( kiiii bunu bilir ) hee bunlara ragmen kaybetmekten korkmuyorsa benı buyursun gitsin. ben onu bıkaç kez bıratıgımdaa benı arıyodu üzülmüştü bende o aradıgında yabancı hareketlı şıkır,şıkır müzik açıyodum ohhh oynuyosun bıde üzülmüyomusun dyodu yasmı tutayım hep çıldırıyodu :)ona biz ayrılırsak senın hayatın dahada zorlaşır, ama ben hayatıma devam ederım biliyosun diyorum .bilmezmıyım hemen gezzmelere başlarsın umursuz diyor . ( ama öyle degılım azda olsa biliyo ama korkuyor işte ) bunları yaptıgım sürecede degerli oluyrum, ne zaman yürekten sevdım ölede gösterdım ,öylede davrandım.hep aldatıldım kandırıldım valla.

bu arada saç ve cılt bakımıyla ılgılı merak ettıgınız şeyleri sorabilirsiniz bana
elımden geldıgı kadar yardımcı olucigim sizlere kızlar

ben neden hala okuldayım ki acaba, kapı kapandı ve blok değiştirmeye üşeniyorum, aynı zamanda acıktım...
binadan çıkmak için rektörün kırmızı halısından yürümek zorunda kalacağım galiba...

peki ben neden hâlâ ofisteyim acaba?
- masam evrak yığını olduğu için. çooook çalışmam lazım, çooook!

kovuldum
güvenlik geldi hocam çıkacak mısınız,b bloğu kilitliyorum dedi... gideyim bari

Ben de böyleyim. İşim olmasa da siflenirim buralarda. ( günümüz Türkçesiyle siftinmek )
Kimi insanlar vardır, mesai saatinin bitimine beş dakika kala hazırdır. On dört sene olacak çalışıyorum. Hiçbir zaman öyle olamadım.

Okullarda, kurslarda da en son ben çıkar(d)ım. Millete bakıyorsun, öğretmen kalemi bıraktığı an hazır, öğretmenin arkasından çıkıyor. Nasıl bir duygu acaba? Zira hiç öyle olamadım da...

bende bilmem

erken çıkanların işleri vardır galibaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…