- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.881
beyzaaatanıdık biri geldi, gel gel hoşgeldin
antonyomla ayrıldıkkk bittiii
ya ben de tavsiyelere açığım...
aslıcım ben aloe vera içerikli bir şampuan kullanıyorum 2 yıldır burdan yazarsam sorun olur mu bilmiyorum ama çok memnunum ...
bu arada filmi beğendiğini okudum... artık yazabilirim benim en çok etkilendiğim sahne kadının oğlunun öldüğü sahnede, adamın tavrıydı.... türkçe dublajda geçmiyordu ama orjinalinde adam dalak ameliyatından bahsederken, çocuğun öldüğünü aslında anlamıştı ve bir yandan da fısıltıyla "inna lillahi ve inna ileyhi raciun" diyordu... "her canlı ölümü tadacaktır"
beni mi bekliodun
rakip topiktenim ben ama 20-30 yaswalla bu konuda yeni birini görmek hoş oldu...
aaaaaaaa ama siz ayrılmazsınız ki
bir şekilde barışırsınızzz
sorun olmaz diye biliyorum canım.
hadi ya üzüldüm, evet Türkçe dublajda yoktu...
canım forever living diye bir firmanın şampuan ve saç kremini alıyorum, milletten medet ummamak için kendim üye oldum 3-4 aylık alıyorum... network marketing çalışıyor bunlar,piyasada yok yani... vardır belki çevrende bu işle uğraşan
hiç duymamıştım,arastırırım tamam sagol canım.
tatlım saç en çokta çinko eksikliginden dökülür .sana özelden yazarım istersen ilaç adını .alırsın tek telın bile dökülmez
sitresten ve mevsimlerdende dökülür .saçını kuru kuru tarama duştayken kremlıyken tara
Rüyanda tek taş kırıldı demiştin canım.
Açıkçası ben böyle bir değişim yaşıyacağını söyliyecektim ama üzülürsün diye söylemedim ve aşk hayatında korkuların mı var dedim diğer sayfada.
Çünkü ben de ayrılmadan önce nişanlımdan iki kez nişan yüzüğünü attığımı görmüştüm.Genede herşeyin hayırlısı canım hakkında.
bazı rüyalar çıkıyor gercekten, temiz kalpli olanlarda...
Evet Aslıcım gerçekten çıkıyor. Önceden olucakları haber verebiliyor rüyalar.
evet benim de bazı rüyalarım çıkar, kalbim de temiz sayılır...
Ne güzel canım. Maşallahh...
Sen nasılsın? Hayatından memnunmusun?
şu sıra olumlu olmaya, pozitif düşünmeye çalışıyorum ve dua ediyorum canım, o yüzden daha iyiyim şükür, sen de iyisindir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?