30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

burdayım ben kocamgille konuşuyorum

neyin inatlaşması aydebuz, evlen gari artık

(denizlili olma çabalarım sonuç veriyor şiveyi kaptım artık)

ne biliyim tatlımya ilk başlarda bu istiyordu ,ben istemıyodum .sonra ailem istedi bu yenıyız dıye hemen tırstı yaklaşamadı, aşlen istiyor diye sen istiyorsun dedi yoksa ben istemezmışım onunla evlenmeyı...bıraktım sonra ,tekrar barıştık,sonra ben dedimki istemıyorum evlenmek felan dedim böyle sürsün böyle iyi dedim inat ettım ,oda daha teklıf etmedı sonradan
evet ,evet bencide kapmışsın şiveyi şimdiden kocişine söle evi tadılata başlasın himennnn

bu erkek cinsi korkuyor evlilikten canım, hiç ses etme evlilik falan deme...
ama sensiz bir hayatın çekilmez olacağını hissettir, aydebuz olmadan bir gelecek düşünemez hale gelsin adam...
sonra yeri zamanı gelince uygun koşullarda beynine beynine işle evlilik konusunu...

starda 20 dakıka vardı bitti maç başladı 80 ler var :)

bu aksam sızın oralarda TV de ne var

ınsanlar onlara mı takıldı yoksa

salı geceleri tv izlemiyorum ben canım... pazartesileri leyla ile mecnun um var ama onuda hafta sonu internetten izlerim genelde... bir de çarşambaları çalışırken muhteşem yüzyıl arka fonda devam eder, gerisini bilmiyorum...

aynen öyle kendısı bana aşıktı sevıyodu şuan hala sevıyorda bizde ailem yanı evlenın felan dıye acele ettıler ( burda yanlız kalıyorumya kışın gelıyorlar sadece ) gözümüz arkda kalmasın nişan bikaç ay sonrada dügün yaparız dedıler .buda hemen öyle dıyınce korktumu ne anlamadım oysa kendısı sölemişti ailene söyle diye .
ben evlılık meraklısı gibi olmak istemıyorum bende dedımkı barışsakta arkdaş gibi kalıcaz evlenmek yok dedım uyuz oldumya :)
ölede kaldı evet korkuyor arkasında ailesi yok yanlız başına bu , zaten hergün beraberiz az çok biliyorsunuz ,evınde yemegını yapan ben,temızlıgını yapan ben,hergünü benle geçiyor bazen kaçıyorum hafta sonları evden
yanı evlı gibiyiz aslında bir imzamız yok ,birde yakınlaşmamız ( ilşkimiz yok) geri kalanlar hepsi aynı
ozaten bana çok alıştı düzeninin ben kurdum bunun
ama teklif yok.
bu bılıyor ben çıktıgım kişilerde en fala 1 ay içinde teklıf alırım onamı gıcık oldu nedir :)

kısaca evleniver artık diyor, yaş kaç diyor

lahesis taktik veriyor şu an kulak ver aydebuz;

sonra sen de anlat beyza merak ediyorum zira

1 yıllık bir arkadaşlık sonrası ( arkadaşlık dediysem bildiğin finans danışmanlığımı yaptı adam) fi tarihinde kalmış bir tekila sözüme kanıp çıkıp geldi adam, yuh dedim ne tekilası hem çok pahalı hem ben alkol almam seninle gittik kuzu kuzu yemeğimizi yedik misafir ettim o hafta sonu falan... sonra baktım her hafta sonu geliyor geliyor durduramıyoruz... işin kötüsü yaşadığı kötü tecrübeler ve olaylar evlilik konusundan soğutmuş bizimkini... ilişkimiz başladı lakin iki lafın biri "ben evlenmeyeceğim"... içim acıyarak hatırlarım " gelecek planlarını bensiz yap" dedi bir defasında... bir yılda bir gün bile biz ne olacağız kaç yaşındayız hep böyle mi olacak demedim... ama hep hissettirdim, yemek yaptım mesela, özlem duyduğu aile sıcaklığını yaşamasını sağladım, aylar önce yemek istediğini söylediği şeyi yaptım, sadece içimden geldiği için ama benimle evlensin diye bir hesap içinde olmadım hiç,çok sevdiğim içimden geldiği için yaptım, kapris yapmadım rahat davrandım,oluruna bıraktım, aramadıysa arayıp hesap sormadım, kıskançlık yapmadım yoktan yere... ve hep sohbet ettik çok konuştuk, çok dertleştik... bir kadının ya da erkeğin sevgilisine anlatmaya çekineceği şeyleri dost misali paylaştık... ve sanırım böyle böyle vazgeçilmez olduk birbirimiz için...

buna rağmen her pazar o gittikten sonra oturup ağlardım olmayacak diye... sonra temmuz ortalarında durup dururken " nerde oturalım" dedi, ve öyle başladı süreç,şimdi 2 aylık evliyim,ben inanamıyorum ya o hiç inanamıyor...

diyeceğim o ki, öyle bir anda oluyor ki kontrolü kaybediyorsun... sadece içinden geldiği gibi davran o anlıyor hayatını onunla geçirmek istediğini ve yaradan çiziyor yolunuzu...

kardeşim balık burcu,ondan romantiktir evet. kardeşim amelıyat oldugundan geçmiş olsuna gelen oluyor çok.

iyi akşamlar herkese. oku oku zor bitirdim yazdıklarınızı.
bugün iş çıkışı arkadaşlarımla görüştüm,iyi vakit gecirdim.
duşumu alıp geldim.

benim saçlarım cansız ve az,dökülüyor da,ne yapmalıyım

ya ben de tavsiyelere açığım...
aslıcım ben aloe vera içerikli bir şampuan kullanıyorum 2 yıldır burdan yazarsam sorun olur mu bilmiyorum ama çok memnunum ...

bu arada filmi beğendiğini okudum... artık yazabilirim benim en çok etkilendiğim sahne kadının oğlunun öldüğü sahnede, adamın tavrıydı.... türkçe dublajda geçmiyordu ama orjinalinde adam dalak ameliyatından bahsederken, çocuğun öldüğünü aslında anlamıştı ve bir yandan da fısıltıyla "inna lillahi ve inna ileyhi raciun" diyordu... "her canlı ölümü tadacaktır"

benim saçlarım cansız ve az,dökülüyor da,ne yapmalıyım

tatlım saç en çokta çinko eksikliginden dökülür .sana özelden yazarım istersen ilaç adını .alırsın tek telın bile dökülmez
sitresten ve mevsimlerdende dökülür .saçını kuru kuru tarama duştayken kremlıyken tara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…