30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

burası supermıs yaa.. kendımı bu kadar rahat hıssetmemısdım hıc:=) herkes gayet relaxx konusabılıyor hosuma gıtti.:==)

30 yaş civarı ve bekar isen ya da evli ama kocanın yanında değilsen ufku daha bir açık oluyor insanın ondandır...

peki sen kimsin,neler yaparsın... (bu misyon konu sahibi tuğçenin dir aslında ama bu gece o yokken ben üstlendim)

OTE=darknesoffun;29818054]burası supermıs yaa.. kendımı bu kadar rahat hıssetmemısdım hıc:=) herkes gayet relaxx konusabılıyor hosuma gıtti.:==)[/QUOTE]

sıkma kendını ,kasma kendini relaxxx :)
biz az çk tanıdık ama birbirimizi, birde art niyet yok aramızda :)

kayısı çayı iç,yada 6.çeşit karışık bitki çaylarından iç

kuru kayısı yiyorum canım. su içiyorum bir de. ama benımkı geçici değil sanırım, çok uzun zamandır var, en az hasarla nasıl geçiririm diye bakıyorum artık...

teşekkürler herkese bu arada,öneriler için.

@aydebuz

jakuzi demeyin geliyorlar bana yavaştan, jakuzili süit takıntısından tatile karar veremiyoruz aylardır... birmingham sarayından çıktı sanki adam...

eniştemiz keyfini biliyor valla
ben kapadokyada gitmiştim o taş evler yokmuu otantik ohhhhh mis gibi ,birde jakuziye giriyosunnn ohhhhhh misss,misssssss

adım seda. 26 yaşındayım. istanbul da ortaköyde oturuyorum. kendı şirketmızde yonetıcı asıstanlıgı yapıyorum..faceden sıkılıp yabancı kısılerle (bayanlarla) konusmak ıcın buraya uye oldum acıkcası.

canım balayı odalarında kocaman kuvet var

ayaklı başlı oturabılırsınızz

L J şeklinde

anammmm beyzoş taktiklere ,şekillere girdiya 00.00 da olmadıya neyseeeeeeeee

kız jakuzide, birde kokulu renkli mumları ve şarabınıda unutmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…