- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.061
evde vardır belkı kimyon işe yarıyo cidden .
birde sulu gidalarla beslen bi süre ve yemekleri yavaş çok çiğneyerek ye
yeşil çayla,ada çayı,rezene çayı hergün bir fincan tüketmeyi alışkanlık haline getir
zaten benımkısı sinirsel ,kötü hava kirliliginden başka şehirlere gittigimde hemen düzeliyorum
eeee ne demişlerrr DEPRESYON KABIZLIK İSHALDE DUYGU BOZUKLUGU YAPARMIŞ
bence gerı donmeyelım yapan var yapamayaın var:=)
çıkmam lazım kızlar,sonra görüşürüz.
oda iyidir ama krnikse kuru kayısıda sökmüyor kendımden biliyorum.
türk kahvesi iç sabah aç karnına bagırsakları uyarır.akşamda içebilirsin ,bol,bol su iç ,salatalıgı kabuguyla ye,sıcak suya bir kaşık kimyon koy iç oda çok faydalıdır içindeki tüm gazı söktürür ,sonrada kabızlıgın daha kolay geçer
canım senın bugünmü üye oldun buraya ee direk bizi nasıl buldun peki merak ettim :)
kahve olmaz... kahve ishale iyi geliyo:)
bide dk 1 gol 1 cinsellikle başlamak ilk günde ilginç olmuş 69 falan...ne bilim...
kızlar ben yatıyom, çok yorgunum günlerdir geç yattım hep. yarın akşam girerim bol bol... hepinizi öpüyom çok çok çok
@darknesoffun; biz bu başlıkta pek çok konuyu konuşuyoruz, zaman zaman ikili sohbetler de olur, herkesin bir kafadan da konuştuğu da... birbirimize şaka yollu sataşırız, zaman zaman müstehcen denebilecek imalarımız da olur... ama asla açık şekilde kullanmayız kelimeleri... zamanla alışırsın, ilk zamanlar daha tanıma ve tanınma amaçlı gider sohbetlerin sonrasında kendiliğinden dahil olursun zaten... yani o kadar da relax sayılmayız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?