- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.381
AslıCANIM, nasılsın?günaydın kızlar
AslıCANIM, nasılsın?
Kimseden ses çıkmıyor gene. Ben de bir yandan kahve içip bir yandan çalışıyorum.
* Her zaman olduğu gibi "uykum var"
* İş arkadaşımın nişanı var hafta sonu. Ne giyeceğim konusunda en ufak bir fikrim yok.( Hiç de sevmiyorum böyle şeyleri. )
* Zayıflamam lazım ama nasıl? Hişpoglisemi (ani kan şekeri düşmesi) ve migrenden dolayı ağır diyet yapamam. Aslında bir diyet listem var doktor tarafından verilmiş olan! Fakat uygulayan var mı? TABİİ Kİ YOK! Zaten tek diyet işimi görmez. Bel ve karın bölgesi hantal bölgeler, egzersiz şart! Şu B-FİTler nasıl yerler? Giden var mı? Uygun mu? SIKILAŞMAK için iyiymiş galiba?
gündemimdekiler bunlar benim!...
Allah razı olsun sizden kızlar.
Günaydın bu arada, herkese iyi haftalar dilerim.
günaydın kızlar
daha gelmemişsin ama günaydın gülümsün ve herkesler
bu noktada aydebuz haklı bayanlar,dağılalım
heves edip victoria secret alayım diyorsanız small beden bile büyük geliyor o nasıl bir kalça ise arkadaş...
ölçülere hesaplara takılmadan aynaya baktığında görüntünden hoşnut isen sorun yoktur ve evet fazla kilo hem dış görünüş hem de sağlık açısından sıkıntı yaratır... istediğini giyebilmek de güzel şey tabiki...
ben en çok 20 li yaşlarda olup kilosu 100 civarı olan gençlere üzülüyorum, mutsuz oldukları o kadar belli ama neşeliymiş, takmıyormuş gibi davranıyorlar...
Sağ ol canım. birkaç sene önce belediyenin ücretsiz böyle bir yeri var oraya gittim. fakat şu anda kayıtlar kapandı. gidemem. zaten diksiyon kursuna gidiyorum. ikisine bir almazlar. o yüzden paraya kıyıp gitmem lazım. amcamın kızının düğünü var 2 ay sonra.gündemlerimiz ortak kızlar....
b-fit tarzı bir salona gidiyorum canım ben, hidrolik fitness ile çalıştırıyorlar, yani aletler sadece bayanlara özel ve kendi ağırlığına karşı fitness yapıyorsun... kardiyo eksiğini de aralardaki step tahtasına inip çıkarak kapatıyorsun... öfff ne dağınık anlattım ya, şöyle ki;
arka planda müzik eşliğinde bu aletlerde çalışıyorsun, her zil sesinde alet değiştiriyorsun.... benim gittiğim yerde toplamda 4 turu 9 alet artı yardımcı aletlerle bu şekilde tamamlıyorsun 30-45 dak. civarı sürüyor... ama dediğim gibi koşu bandı ya da ter atabileceğin bir tarzı yok bunun... bu salonlarda belli gün ve saatlerde step-aerobik ve pilates seansları da oluyor... step-aerobik iyi bir kardiyo çalışması- pilates de bunlarla birlikte sıkılaştırıyor...
2 hafta önce 72 yi görünce aklım uçmuştu yerinden ama şişkinlik-adet gecikmesi gibi şeylermiş 68 kusurlara döndüm yeniden... ve bu iki hafta hiç pilates yapmadım sadece hidrolik fitness ve step yaptım...
Sağ ol canım. birkaç sene önce belediyenin ücretsiz böyle bir yeri var oraya gittim. fakat şu anda kayıtlar kapandı. gidemem. zaten diksiyon kursuna gidiyorum. ikisine bir almazlar. o yüzden paraya kıyıp gitmem lazım. amcamın kızının düğünü var 2 ay sonra.kıyafet de almadım daha. ne giyeceğimden ziyade nasıl giyeceğim bu göbekle.
sağ ol canım. Bakacağım işte bir yerlere inşallah. Bu arada başım ağrıyor.2 aya kadar az çok kılo verirsin canım birde göbek bölgesını kapatıcak elbıseler var kotonda vardı gecen sene böyle üstten oturan bele dogru bol gelen uzun yada dizlerde elbiseleri mevcut asla göstermıyorlar göbegi
sağ ol canım. Bakacağım işte bir yerlere inşallah. Bu arada başım ağrıyor.
Merhaba kızlar...
Kafam dağılsın diye geldim.
Dün dayımı kaybettik. 2 gün içinde ne olduysa oldu ve vefat etti.
Yarın kaldırıcaz cenazeyi.
Sizler nasılsınız?
Caanııım
başınız sağolsun.. çok üzüldüm
Allah sabır versin size
teşekkürler canım,şükür diyelim. yoğunum şu sıra. B-FİT tabirini de ilk senden duydum bu aradaAslıCANIM, nasılsın?
Kimseden ses çıkmıyor gene. Ben de bir yandan kahve içip bir yandan çalışıyorum.
* Her zaman olduğu gibi "uykum var"
* İş arkadaşımın nişanı var hafta sonu. Ne giyeceğim konusunda en ufak bir fikrim yok.( Hiç de sevmiyorum böyle şeyleri. )
* Zayıflamam lazım ama nasıl? Hişpoglisemi (ani kan şekeri düşmesi) ve migrenden dolayı ağır diyet yapamam. Aslında bir diyet listem var doktor tarafından verilmiş olan! Fakat uygulayan var mı? TABİİ Kİ YOK! Zaten tek diyet işimi görmez. Bel ve karın bölgesi hantal bölgeler, egzersiz şart! Şu B-FİTler nasıl yerler? Giden var mı? Uygun mu? SIKILAŞMAK için iyiymiş galiba?
gündemimdekiler bunlar benim!...
Merhaba kızlar...
Sizler nasılsınız?
Demek bu yüzden buralarda yoktun canım, çok üzüldüm gercekten. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
Merhaba kızlar...
Sizler nasılsınız?
Allah rahmet eylesin Tuğçecim
merhaba kestanesekeri.var mi bir gelisme
Merhaba kızlar...
Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?