30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

günaydın kızlar
AslıCANIM, nasılsın?
Kimseden ses çıkmıyor gene. Ben de bir yandan kahve içip bir yandan çalışıyorum.
* Her zaman olduğu gibi "uykum var"

* İş arkadaşımın nişanı var hafta sonu. Ne giyeceğim konusunda en ufak bir fikrim yok. ( Hiç de sevmiyorum böyle şeyleri. )

* Zayıflamam lazım ama nasıl? Hişpoglisemi (ani kan şekeri düşmesi) ve migrenden dolayı ağır diyet yapamam. Aslında bir diyet listem var doktor tarafından verilmiş olan! Fakat uygulayan var mı? TABİİ Kİ YOK! Zaten tek diyet işimi görmez. Bel ve karın bölgesi hantal bölgeler, egzersiz şart! Şu B-FİTler nasıl yerler? Giden var mı? Uygun mu? SIKILAŞMAK için iyiymiş galiba?

gündemimdekiler bunlar benim!...

gündemlerimiz ortak kızlar....
b-fit tarzı bir salona gidiyorum canım ben, hidrolik fitness ile çalıştırıyorlar, yani aletler sadece bayanlara özel ve kendi ağırlığına karşı fitness yapıyorsun... kardiyo eksiğini de aralardaki step tahtasına inip çıkarak kapatıyorsun... öfff ne dağınık anlattım ya, şöyle ki;

arka planda müzik eşliğinde bu aletlerde çalışıyorsun, her zil sesinde alet değiştiriyorsun.... benim gittiğim yerde toplamda 4 turu 9 alet artı yardımcı aletlerle bu şekilde tamamlıyorsun 30-45 dak. civarı sürüyor... ama dediğim gibi koşu bandı ya da ter atabileceğin bir tarzı yok bunun... bu salonlarda belli gün ve saatlerde step-aerobik ve pilates seansları da oluyor... step-aerobik iyi bir kardiyo çalışması- pilates de bunlarla birlikte sıkılaştırıyor...

2 hafta önce 72 yi görünce aklım uçmuştu yerinden ama şişkinlik-adet gecikmesi gibi şeylermiş 68 kusurlara döndüm yeniden... ve bu iki hafta hiç pilates yapmadım sadece hidrolik fitness ve step yaptım...

Eklentiler

• $bfit2.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 35

sorma ablamın kızı 15 yaşında 70 kılo gerçi uzunnn sırık gibi ,yanyana gelınce teyzem dıyo benım için hadı canım kardeşinmi diyorlar .
ne kızıyorumm ne kızıyorum sormayın ama süreklıde yiyor yatıyor yiyor,yatıyor.yeme dıyıncede kavga edıyor benımle sonradan gidincede üzülüyorum ,çok yedrmedıgım için benden gizli yiyor bu seferde,neysekı kuzenleri diyetetisyene gidiyorlar 15.günde 3 kılo vermışler buda özendı onlara gıdıcek dur bakalım hayırlısı inşallah zayıflar

Sağ ol canım. birkaç sene önce belediyenin ücretsiz böyle bir yeri var oraya gittim. fakat şu anda kayıtlar kapandı. gidemem. zaten diksiyon kursuna gidiyorum. ikisine bir almazlar. o yüzden paraya kıyıp gitmem lazım. amcamın kızının düğünü var 2 ay sonra. kıyafet de almadım daha. ne giyeceğimden ziyade nasıl giyeceğim bu göbekle.

2 aya kadar az çok kılo verirsin canım birde göbek bölgesını kapatıcak elbıseler var kotonda vardı gecen sene böyle üstten oturan bele dogru bol gelen uzun yada dizlerde elbiseleri mevcut asla göstermıyorlar göbegi

sağ ol canım. Bakacağım işte bir yerlere inşallah. Bu arada başım ağrıyor.

sağ ol canım. Bakacağım işte bir yerlere inşallah. Bu arada başım ağrıyor.

kaynanana söyle derler :) havaladandır çok soguk mıgrenınde vardı senın ilaç al eve gıdınce yat dınlen hemen canım geçmiş olsun çok

Merhaba kızlar...
Kafam dağılsın diye geldim.
Dün dayımı kaybettik. 2 gün içinde ne olduysa oldu ve vefat etti.
Yarın kaldırıcaz cenazeyi.
Sizler nasılsınız?

teşekkürler canım,şükür diyelim. yoğunum şu sıra. B-FİT tabirini de ilk senden duydum bu arada

Merhaba kızlar...
Kafam dağılsın diye geldim.
Dün dayımı kaybettik. 2 gün içinde ne olduysa oldu ve vefat etti.
Yarın kaldırıcaz cenazeyi.
Sizler nasılsınız?

Demek bu yüzden buralarda yoktun canım, çok üzüldüm gercekten. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…