30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kulaklarım çınladı geldimmmmmm napıyosunuz hanımlar ? ben valla burdakı oyunlara bir takıldım sormayınnn

aslım kendı diyetini kendın hazırla canım çok basit

hahahah hostes olabiliyorum yaşasınnnnn 31 yaşında 68 kg hostes heee 28 kg kasım var havamı da atayım...

ya şaka bir yana ideale ulaşmak lazım kızlar önce sağlık için...

şimdi 68 normal belki ama hamilelik,doğum falan 0.1 tona kadar gider bu iş,önünü almak lazım...

68 normal yahuuu

50 kilomu olacan

canım yaz gelıyor tiril,tiril giyiin işte :) şimdi benım ablamda 70 kılo benı her gördügünde karnını gösterir bakkkk bacım zayıflamışmıyım, hayır ablaaa aynısınnn

e bacım ben 2 çocuk dogurdum ama

çocukların arkasına sıgınma abla kuzenımde dogurdu 2. çocugu 64 kılo sıkı diyete girdi zavallı günde 2 saat yürüyoo :)

şimdi lahesis tiril tiril giyinemiyecekmi

burada kimler nasıl tiril tiril giyiyolar

o yağ kas ölçümünü nerede yaptırdın canım?
düğünden önce illa ki zayıflarsın sen zaten

kulaklarım çınladı geldimmmmmm napıyosunuz hanımlar ? ben valla burdakı oyunlara bir takıldım sormayınnn

aslım kendı diyetini kendın hazırla canım çok basit

tehlike çanları ilk kez çalmaya başladıgı için, profesyonel bir destek alayım diyorum.

kızlar altınbaşak 'ın bisküvileri varya hani işte onlar çok tok tutuyo söliyim dedim . zaten paketi açınca yiyemıyosunuz hepsini bile tıkıyor

akşam 7 'den sonra bişeyler yemek yasak

karatay'da dietlerinde ekmegi yasaklıyor tamamen meyveyide 7den sonra yasak ( elma ) bile şekerli oldugu için

bazı diyetisyenler de günde 6 dilime kadar veriyorlar.

karatay sabahları ekmek yerine çay bardagı kadar cevizi tavsiye ediyor aç karnına limonlu suda çok işe yarıyor

canınız tatlı çektiginde 2 kayısı arasına bir cevizi koy ye :)

valla ben hergün hamur işi yapıyorum yiyorumda ALLAH ne verdiyse ,geneldede yumuşak tatlıları sevıyorum ama

lahesis yyazdım canım 3beyzdan uzak durun ( bunu herke bılır ) sebzeleri fazla haşlamayın bol,bol lahana yıyın mesela

yedıgın şeylerın kolırısını araştırın mesela bır tabak salatada 10 kalorı var çok az bir tatlı kaşıgı mayonozde 150 kalorı var

ivana sert ve tuğba altıntopta ılık lımonlu suyla zayıflamışlar

ben bisküvileri tavsiye ederım tok tutuyor.

birde kuruyemişli ,tam tahıllı,yada keten tohumlu ekmek yerım ben

ve dans edin bol,bol birde yagsız yogurt yerım tok tutar acayıp

ve bitki çayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…