30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sürdüm bir şeyler ya bakalım yarına düzelir en iyi ihtimalle...

sendeki gelişmelere çok sevindim canım ya, çok iyi olur inşallah

eveeeet; sırayla anlatıyorum, resimlerde gördüğünüz beyaz koltukları beğendik, berjerlerini mavili yaptırmayı düşünüyoruz...
salonda eşya kalabalığı istemediğimden yemek masası almayacağım ama yine resimlerdeki yemek odası takımının konsolu ve vitrinini almayı düşünüyoruz.. konsolu tv ünitesi gibi kullanacağım ve tv yi duvara asacağım, o duvarı tuğla görünümlü alçı kaplatırız diye düşündük...

mutfağım normalden geniş, ekteki mutfak masasını mutfağa düşünüyoruz...

beyaz aslan ayak çalışma masasını beğendim, onu yaptıracağız büyük ihtimalle... çalışma odamı mavi beyaz yapacağım... duvarları da canlı mavi boyatıp, beyaz kitaplıklar beyaz masa, mavi zebra perdelerle kombinlemeyi düşündüm... şu an kullandığım mini köşe takımımı mavi beyaz kaplatıp çalışma odama koyacağım(oturma odası gibi)

yatak odası takımı almayacağız çünkü çift duvar gömme dolaplı- biri yatak yorganlık biri elbise dolabı... duvar içinde monteli... pembeli yatağın başka bir rengini almayı düşünüyorum sadece ve ekteki şifoniyerlerden birini( özellikle sürgülü olan çok tarz) yaptırmayı düşünüyorum...

Eklentiler

• $17-1.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 23
  • $17-3.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 21
  • $17-5.webp
    23 KB · Görüntüleme: 27
  • $539728_560535517313270_104819804_n.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $is-dunyasi-6.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 26
  • $İstikbal-mutfak.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $100_5720Custom.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $surgulu-cekmece-tasarimi-550x550.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $troya_sifonyer.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 24
bunu da beğendim. bir ihtimal beyaz olarak düşünebiliriz bunu da

Eklentiler

• $Nukte Koltuk Takımı (400 x 220).webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 23
canım hepsi çok güzel... ama en çok yatağı beğendim hiç öye yatak görmemiştim ben ihihiihihihi Allah güle güle
huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin

Son düzenleme:
Sahici her şeyin asıl rengi kalbime kaç kere sorduysam
Hep bana ismini heceledi bende inanıp ona uyduysam
Eğer bigün farketmeden istemeden seni kırdıysam
Özrün efendisi en yakınım olur diler yoluma devam ederim...

Beni üzen aslında
Üzüldüğüm için değil
Bazen sözle anlatılmaz ya
Kelimeler şikayetlenir
Yıllara meydan savaşı ilan edince
O cesaret, kin koca bir volkan olur
Sonra da önünde eğiliverir

beyzayı ve aslıyı bekliyorum sabırsızlıkla, aydebuz da yok bugün...

kulaklarım çınladı geldımmmmmm lahesiscigimmm çokk begenddım ben deolsam evımı beyaz koltuklarla döşerdim mavı ve pembe hastasıyımdır bende mavılı beyazlı düşüncelerın çok hoş canlandırdımda gözümde şuhhh olur ,bu sene yuvarlak yataklarda çok moda biraz pahalı ama degerr birde güzel akvaryum yaptırdınmı tamamdırrrr:) mutfagının büyük olması çok iyiymiş masa atarsın amerıkan barı koyarsın .ALLAH mutlu şekılde iyi günlerde içinde oturmayı nasip etsin hayatım

amin canım teşekkür ederim...
beğenmene çok sevindim...
yuvarlak yataklar da ilgimi çekiyor,işbir den beğendim gördüğünü de orada yuvarlaklar da var, boyutlarına ve odaya sığmasına göre bakacağız artık...akvaryum iyi fikirmiş ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…