- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.861
Allah razı olsun Aslıcığım; rabbim tüm dualarımızı kabul buyursun inşallah!!!hepimiz için hayırlısını diliyorum kızlar,dün dua ettim hepimiz için türbede,Allah kabul etsin...
iyi akşamlar kızlarbugün duygusal modumdayım, hüzünlü şarkı dinleyip efkarlanıyorum
sen agggglamaaaaaa dayanamammmmm ALLAH DERT VERİPTE AGLATMASIN mutluluktanda aglarsın umarım
evet ağlamayı severim ben
lahesis ben de beyazı çok severim, ama salona veya odaya bir yemek masası lazım bence bazı misafirler için, bazı misafirler için ayıp olur, mutfakta herkesle yemek yenmiyor...vitrin yerine masa alın bence. güle güle kullanın canım. ne güzel...
Lahesis sen evlenince nerde oturcan? Bu soruyu bi arkadaşıma sormuştumda koltukta demişti
aynı espriyi yapmıcam o zamandenizlide oturcaz canım...
kızlaaaar, dün gece 12 de kapı çaldı, yanlış herhalde diye yerimden bile kalkmadım... ısrarla çalınca kalktım dürbünden bir baktım ki kocam gelmişşşşşşbana süpriz yapmışşşş şoka girdim bir süre kurtulamadım etkisinden....
sen agggglamaaaaaa dayanamammmmm ALLAH DERT VERİPTE AGLATMASIN mutluluktanda aglarsın umarım
Allah razı olsun Aslıcığım; rabbim tüm dualarımızı kabul buyursun inşallah!!!
senin avatarını o kadar çok seviyorumki... hep çocukluğuma gidiyorum, şeker kız candy ve tabiki terry
aydebuz şarjım bitti bugün eve gelince de rahatsız etmim diye aramadım unuttum sanma diye burdan yazayım dedim
kızlaaaar, dün gece 12 de kapı çaldı, yanlış herhalde diye yerimden bile kalkmadım... ısrarla çalınca kalktım dürbünden bir baktım ki kocam gelmişşşşşşbana süpriz yapmışşşş şoka girdim bir süre kurtulamadım etkisinden....
beyzacım nasılsın görüşemiyoruz sanki artık..
kocam geldi benimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?