30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evlilik demek sorumluluk demek,burada özellikle kadın için

biberiye çayı içiyorum.
kendisinden hiç hazzetmesem de faydalı diye içiyorum. sizden özendim. mutfakta durup duruyordu. içeyim bari dedim. ağzıma da bir tane karanfil aldım ki kokusunu bastırsın. gerçi Allah için çok kötü kokmuyor ama benim "bitki çayları"na karşı gıcıklığım var içemiyorum. gıcığın gıcığıyım ben!

hayatm bak benımde migrenım var soguk havada agrıyor ısınıncada geçiyordu .çalışırken son zamanlarda agrılara dayanamadımdı dr.gittim çok iyidir dr.cummm tavsıye ederım dediki muhtemelen magnezyum eksıklıgınden tetıklenıyor dedı suda erıyen magnezyumlar varya onlardan verdı adetıme 5 gün kala başlıyoum ve bıtene kadarda içiyodum geçti biliyomusun dene menı tavsıye ederım tatlım geçmiş olsun bende hastayım şuan çarşamba oldum ben de

iyiyim canım ben de, kilo verme çabalarım devam ediyor... bugün 800 kalori ile kapatıyorum gibi günü... deli gibi elma yiyorum sabahtan bu yana

başım döner düşer bayılırım ya

elmada şeker var dikkatttt :) çok yeme ital elmalar varya ondan ye bence

Hoş geldin Aydebuz!

Canım, kafama göre ilaç kullanmayı sevmem ama sen adını yazar mısın özel mesajla? En azından danışarak kullanırım belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…