- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.161
deli gibi açım şu an aslı, bu nedenledir ki gerginim de
yarın sabah spor salonunda analiz yapılacak, kahve bile içemiyorum şu an, kafein yağ tutulumunu arttırır dedi hoca... vurdum yeşil çayın gözüne
kas oranım artmış olabilirmiş,bakalım göreceğiz...
balon mu alsam bir koli olanından, her akşam 10 tane şişiririm...
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar
Hoş geldin Aydebuz!
Canım, kafama göre ilaç kullanmayı sevmem ama sen adını yazar mısın özel mesajla? En azından danışarak kullanırım belki.
Bekliyorum canım.hoşbulduk tatlım
danış canım megnezyumun zararı olmaz zaten sakıncası yok dıceklerdır ,banada tahlılle vermedılerkı tahmıenn verdıler veeeee yanılmadılarrrrr
yazarım tabıkı
Bu dediğini yaptım şimdi birkaç kez, cidden işe yarıyor gibi!!! acıttı çünkü...anamya gü n gelmedım destan yazmş kızlar oku ,oku bıtmdı yahuuu:)
kızlarrrrr balon şişiren kızlarrrr :)aklınıza geldıgı zaman göbegınızı içeri çekın birkaç sn bekletın bırakın. gün içindede sık,sık yapın
Bekliyorum canım.
Bu dediğini yaptım şimdi birkaç kez, cidden işe yarıyor gibi!!! acıttı çünkü...
Aydebuz, sağ ol canım! Magnezyum ilacının detaylarını aldım. Eczaneye soracağım inşallah!Magnezyum Minerali: Magnezyum, sinir sisteminin aşırı duyarlılığını azaltaraksakinleşmeye yardımcı olduğu için Anti-stresMinerali olarak da bilinir. Enzimlerin hareketegeçirilmesi ve kandaki şekerin enerjiyedönüştürülmesinde rol alır. C vitamini, sodyum, potasyum, kalsiyum ve fosfor gibi vitamin ve minerallerin daha etkili kullanılması için degereklidir. Ayrıca cildi düzgünleştirir, saçıgüzelleştirir, tırnakları kuvvetlendirir. Sinir sistemi sağlığı, vücut ısısının dengede tutulması gibi pek çok fonksiyonda görev alanmagnezyum, kemik ve diş gelişimi ve sağlığı açısından da gereklidir. Astım ve alerjik nezleyi hafiflemesi deMagnezyumun Faydaları arasındadır. Adet dönemi öncesi magnezyum takviyesi adet sancılarını azaltır. Gebelikte görülen kramplara karşı koruyucudur.
Magnezyum Eksikliği: Magnezyum eksikliği kalp, böbrek, beyin ve karaciğer fonksiyonlarında aksaklıklarayol açarak halsizlik, iştahsızlık, huzursuzluk ve uyku bozukluları, dalgınlık, hafıza zayıflığı, öğrenme güçlüğü, böbrek yetmezliği, kalp çarpıntısı, kramp gibi sağlık sorunlarına neden olabilmektedir. Bebeklerde havaletehlikesini arttırır. Stres, gebelik ve emzirme gibi durumlarda vücudun günlük magnezyum ihtiyacı artar.Alkolkullanımı magnezyum eksikliğine yol açtığı için özellikle alkol bağımlılarında ve sık alkollü içki içenlerde magnezyum eksikliği çok görülür.
Aydebuz, sağ ol canım! Magnezyum ilacının detaylarını aldım. Eczaneye soracağım inşallah!
Bu arada bir şey dikkatimi çekti sevgili arkadaşlarım; iyice sohbet etmez olduk.Merhaba ve iyi akşamlardan öte bir sohbetimiz yok.
Neyse ben toparlanıyorum. Size iyi akşamlar ve iyi tatiller...
gülümsün annene çok geçmiş olsun, dua edicem. 30 nisan demişsin haber ver mutlaka
melidia kuzum banada yapıldı endoskopi stres yapma olur mu kötü bişi çıkmasın yeter
aslım duaların için çok teşekkür ederim, pantolonlarını güle güle giy inşallah
lahesis diyetin hayırlı olsun bende başlıcam pazartesi
beyza ah mı ettin kız adama
aydebuz sen daha ne diyeti yapıcan anlamadım ben :44:
gülümsün annene çok geçmiş olsun, dua edicem. 30 nisan demişsin haber ver mutlaka
melidia kuzum banada yapıldı endoskopi stres yapma olur mu kötü bişi çıkmasın yeter
sağol canım,birini giyiyorum şimdilik,yakıştı o da
hımmm size göre gecenın yarısında pantolonla otururmu
paranımı cıkarıyosunnn
2 pantolon aldım,birini giyiyorum şimdilik dedim,şimdi demedim ki
nerden bıleyım ben oyle anladımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?