30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bende tartıldım aç 53.8 tok 54 gelıyorum gittim markete 70 tl lık form müsli,mavi yeşil ürünlerınden aldım ne kadar bitki çayı

vrasada topladım zencefıllı limonluyuda yenı gördüm :)))biizmkı dıyokı iyice abarttın sen bu işi korkuyo zavallı hergün poğça,börek

görmeye alıştı evde bidaha göremıycem sanıyor zavallı kıyamadım gene pizza yaptım :) valla ben herşeyden yiyorum tatlım az az

ne kadar yıyosam yarısına düşürdüm mide ufalıcak önce bendede göbek var bana göre, kımse yok desede var işte varrr:)ama canan

karatay hoca kahve veriyor ama nesface degıl türk kahvesi veriyor hem bı fincan türk kahvesi beynı korur mutlaka içerim hergün

nesface selülüt yaparmış öle dıyorlar bende asla olmadı selülüt emmeeeee öleymiş.ablam çok içer onda var mesela.

ekmek olarakta( doygunun olucak kepeklı bugdaylı) metobolizmayı acayıp çalıştırıyor sıf o ekmekle kılo verdım 3 günde hemde

Hoş geldin Aydebuz!

Canım, kafama göre ilaç kullanmayı sevmem ama sen adını yazar mısın özel mesajla? En azından danışarak kullanırım belki.

hoşbulduk tatlım

danış canım megnezyumun zararı olmaz zaten sakıncası yok dıceklerdır ,banada tahlılle vermedılerkı tahmıenn verdıler veeeee yanılmadılarrrrr

yazarım tabıkı

anamya gü n gelmedım destan yazmş kızlar oku ,oku bıtmdı yahuuu:)

kızlarrrrr balon şişiren kızlarrrr :)aklınıza geldıgı zaman göbegınızı içeri çekın birkaç sn bekletın bırakın. gün içindede sık,sık yapın

hoşbulduk tatlım

danış canım megnezyumun zararı olmaz zaten sakıncası yok dıceklerdır ,banada tahlılle vermedılerkı tahmıenn verdıler veeeee yanılmadılarrrrr

yazarım tabıkı
Bekliyorum canım.

Bu dediğini yaptım şimdi birkaç kez, cidden işe yarıyor gibi!!! acıttı çünkü...

Bekliyorum canım.

Bu dediğini yaptım şimdi birkaç kez, cidden işe yarıyor gibi!!! acıttı çünkü...

Magnezyum Minerali: Magnezyum, sinir sisteminin aşırı duyarlılığını azaltaraksakinleşmeye yardımcı olduğu için ” Anti-stresMinerali ” olarak da bilinir. Enzimlerin hareketegeçirilmesi ve kandaki şekerin enerjiyedönüştürülmesinde rol alır. C vitamini, sodyum, potasyum, kalsiyum ve fosfor gibi vitamin ve minerallerin daha etkili kullanılması için degereklidir. Ayrıca cildi düzgünleştirir, saçıgüzelleştirir, tırnakları kuvvetlendirir. Sinir sistemi sağlığı, vücut ısısının dengede tutulması gibi pek çok fonksiyonda görev alanmagnezyum, kemik ve diş gelişimi ve sağlığı açısından da gereklidir. Astım ve alerjik nezleyi hafiflemesi deMagnezyumun Faydaları arasındadır. Adet dönemi öncesi magnezyum takviyesi adet sancılarını azaltır. Gebelikte görülen kramplara karşı koruyucudur.
Magnezyum Eksikliği: Magnezyum eksikliği kalp, böbrek, beyin ve karaciğer fonksiyonlarında aksaklıklarayol açarak halsizlik, iştahsızlık, huzursuzluk ve uyku bozukluları, dalgınlık, hafıza zayıflığı, öğrenme güçlüğü, böbrek yetmezliği, kalp çarpıntısı, kramp gibi sağlık sorunlarına neden olabilmektedir. Bebeklerde havaletehlikesini arttırır. Stres, gebelik ve emzirme gibi durumlarda vücudun günlük magnezyum ihtiyacı artar.Alkolkullanımı magnezyum eksikliğine yol açtığı için özellikle “alkol bağımlılarında” ve sık alkollü içki içenlerde magnezyum eksikliği çok görülür.

Aydebuz, sağ ol canım! Magnezyum ilacının detaylarını aldım. Eczaneye soracağım inşallah!

Bu arada bir şey dikkatimi çekti sevgili arkadaşlarım; iyice sohbet etmez olduk. Merhaba ve iyi akşamlardan öte bir sohbetimiz yok.

Neyse ben toparlanıyorum. Size iyi akşamlar ve iyi tatiller...

evet canım öyle oldu biraz, herkes kendi hayat telaşında, biraz da ruhsal durumlarla alakalı

gülümsün annene çok geçmiş olsun, dua edicem. 30 nisan demişsin haber ver mutlaka
melidia kuzum banada yapıldı endoskopi stres yapma olur mu kötü bişi çıkmasın yeter
aslım duaların için çok teşekkür ederim, pantolonlarını güle güle giy inşallah
lahesis diyetin hayırlı olsun bende başlıcam pazartesi
beyza ah mı ettin kız adama
aydebuz sen daha ne diyeti yapıcan anlamadım ben :44:

ettim valla

sağol canım,birini giyiyorum şimdilik,yakıştı o da

yavru 52.yada 50 olmam lazım aslında baktıgın zaman baya bır zayıf duruyorum zatende göbüş çıkıyor azıcıkya erıyınce heryerımdende erısın istemıyourm aslında ama napıyım erirsede erisin yaffff kıyafetlerım olmuyr bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…