- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.441
normal yeşil çaydan daha yüksek galiba kafein oranı, aktivite halinde değilken içince hafifi çarpıntı yapıyor gibi geldi bana... o yüzden spora giderken su şişeme bir kaç çay kaşığı atıp içiyorum...
ozaman şöle yazıyım m.......larda var anladını siz nu ( doygunun ) kepekli bugdaylısı ...,tam tahıllısı,....çok tahıllısı üstüne kuruyemişlerde var 2.3 dılım yeterli oluyor 3.5 günde anca bitiriyorum zatn
evet su içmek gibisi yokben de hep zayıftım üniversiteden mezun olana kadar, mezun olduktan sonra stresten aldım, mıyom da var, umudumu kesmiştim kilo alınca veremem sanmıştım,ama yürüyüş çok iyi geldi. su ve bitki çayıyla desteklersem daha güzel olacak
ben almayı unutmusum yeşil çay,bir de çok sık içilmesi tavsiye edilmıyor canım bitki çaylarının,ondan da olabilir carpıntı belkı.
kesınlıkle onları kendıne bir görevmi gibi görmen lazım mesela mecburum gibi yapmalısın öle oluncada istiyipte zayıflayaman olamaz
sanırımya birde bu altın....b..... büskivileri varya acayıp tok tutuyolar bir paketını yıyemıyorum mesela
formlarda mavı yeişllerde iyiii bırde yogurt çok tok tutuyor
yoğurt severim zaten,dediğin bisküviye de bakayım ben.
bakma alll :))) 5.limi 6 tılımı ne satıyorlar zaten gidiyor baya bana ohhh yogurt sevıyosun suda içiyosun sen daha kolay zayıflarsın
iş yerınde olsaydım her sabah ballı su yada limonlu suyumu içerdim canım ablamya yapardı bana :) bu arada yatıcamda ondan hızlı yazıyorum :)
açlık krizlerini savmak için yoğurt yerim ben de, belki içine salatalık doğrarım minik minik, hem lezzetli de oluyor...
su içmiyorum da içmeye çalışacagım işteben de yatıyorum. iyi geceler.
kahve yanında çikolata yemeyi severim,ama kahvenin içine atıldığını senden duydum
:))) bugün nohut, pilav ayran canım ama akşama yenı bir kahve keşfetmişimmm ımmmhhhhh türk kahvesi çikolatada atıyorum içine fındıklı miss,misss hep sert içerdım ben kahveyı
Ben de bir kez denedim bunu Aslıcığım, kahve pişince kapatacağına yakın (yani köpük falan aldıktan sonra) katıyorsun çikolatasını. Yalnız benim çikolatayla pek işim olmadığı için bir daha da denemedim.
Günaydın herkese bu arada, hayırlı cumalar...
Ben bugün şehir dışına çıkıyorum inşallah. Kız kardeşimin yanına... Okuyor da!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?