30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Bende geldim kızlarr...
Bugün annemin günü vardı yorulmuşum valla.
Yarın da kuzenimin nikahı var.
Bir koşuşturmada yarın olcak bakalım. :)
Siz neler yapıyorsunuz?

çinkolusunu alayım bari,saçlarıma da iyi gelir.

Bende geldim kızlarr...
Bugün annemin günü vardı yorulmuşum valla.
Yarın da kuzenimin nikahı var.
Bir koşuşturmada yarın olcak bakalım. :)
Siz neler yapıyorsunuz?

Ooo bayağı yoğunsun desene. Kolay gelsin canım. ben aynı bildiğin gibiyim canım.
bir arkadasımın eski erkek arkadası sürekli beni arıyordu, mesaj atıyordu, ben onlar ayrıldıktan sonra tanışmıştım ikisiyle de bir şekilde. çocuk benle görüşmek istiyordu,ben hep bahane buluyordum görüşmemek için. birkaç kez görüşmüştüm ayıp olmasın diye. bugün açıldı bana mesajlarla. hayır, uygun olmaz dedim, sen bilirsin diyip gitti. çocuk uzun boylu yakışıklı özgüveni yüksek iyi bir işi var ama eski kız arkadasının arkadasına da sarkıyor yani, olacak iş değil. dış görünüş de önemli benim için, o kadar yakışıklısı da çıkmaz bir daha karşıma ama karakter de çok önemli.

Son düzenleme:

Tabiki önce karakter önemli canım...
Yakışıklılık çok karın doyurmuyor.
Uygun düşmezdi haklısın.
Yani o kızlar hala görüşüyorsan olmaz.

hiiiiiii aslıcım ne zor ve sinir bir durum ya... uzak dur canım sen o adamdan....

bende kırmızı ojemi elime yüzüme bulaştırmadan sürebilirsem katılıcam size az sonra...

Pek uygun düşmez gibi canım...

yok canım, öyle şeyleri sevmem ben zaten, büyük konuşmayayım ama aynı şeyin bana yapılmasını istemezdim o yüzden aynısını da başkasına yapmam. zaten çocugun eski kız arkadasının arkadasına olan cesareti bile ondan itmeye yetti beni. sadece paylaşmak için anlattım ben zaten.

hiiiiiii aslıcım ne zor ve sinir bir durum ya... uzak dur canım sen o adamdan....

bende kırmızı ojemi elime yüzüme bulaştırmadan sürebilirsem katılıcam size az sonra...

ben uzak durdukça o sırnaşıyordu canım,neyseki sonunda açıldı da rahatladı, ben olmaz diyince de sen bilirsin diyip bir daha sesi çıkmadı zaten,aramaz artık.

evet canım yapmıcağını biliyorum zaten.
Allah iyi insanarla karşılaştırsın seni.

diğer taraftan hayır olmaz cevabını alınca peki diyip susacak olgunluktaymış en azından, ısrarcı olup canını sıkmamış iyice... inşallah konu böylece kapanır... Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi ve mevcut olanları da şaşırtmasın

ben de kıskançlık krizine girdim kızlar.... gerginim, kendime sardım maşa yapıyorum,oje sürüyorum sakinleşmek için

olgun mu diyelim, yoksa bu olmazsa başkası mı olur dedi diyelim evet sebep ne olursa olsun bir daha sırnaşmaz en azından.
hayırdır kimden kıskandın eşini?

iki farklı konu aslında üst üste geldi;

birincisi; benden önce tanıdığı bir iş arkadaşı vardı... başka bir şehirde ama eğitimdi,seminerdi görüşüyorlardı, eşimin hoşlanacağı,ilgi duyacağı biri değil biliyorum,bizim ilişkimiz başladıktan sonra da görüştüler tabi ki, iyi bir arkadaş gibi görünüyordu,doğum günlerinde, yeni yıllarda şubeye pasta-kurabiye-çiçek göndermeler, pahalı markalardan hediyeler göndermeler... eşim hediye konusunda bozulmuş, teşekkür için aradığında bunu da net bir şekilde söylemişti o dönem... iş sebebiyle her gün en az bir kez konuşuyorlardı ve kız buna rağmen cumartesi günleri de arıyordu... benim saf kocam hala konduramıyordu, destek olmam lazım,zor günler geçiriyor falan diyordu... çok anlatmaya çalıştım yine konduramadı... biz nişanlandık, nikah yaptık... kızın sesi soluğu kesildi,iş için bile başkasına yönlendirmeye başladı... kanka modunda hergün arayan kız bildiğin tepki koydu, tebrik bile etmedi... konu gündeme geldi dün sosyal paylaşım sitesinde adını görünce ben, silsene dedim ne gerek var her şey ortada sonuçta... ne önemi var ki çocuk gibi mi davranıcam dedi silmedi

neyse ki kız umudunu yitirip vazgeçmiş canım, sırnaşmamış sonra hiç, sen de çok gündeme getirip çocuğun aklına sokma zorla bence. silse iyiymiş ama silmeyince de yapacak bir şey yok. düğün fotograflarınızı koydugunuzda kız kendiliğinden siler belki face ten eşinin face ini...

ikincisi; yine eski çalıştığı şehirden bir bayan yine o malum sitede eşimin tek olduğu bir fotoğrafın altına "......ım sen ne zaman evlendin be ya" diye yazmış... isimlerimizin sonuna iyelik ekini koyarak biz birbirimize hitap ederiz ve telefonumda bile öyle kayıtlıdır eşim... bizim ki altına cevap yazmış "100 yıl oldu senin haberin yok" diye, yine tebrik ya da hayırlı olsun demek yok... geyik yapmış kız 100 yıl msjı üzerine, bizimki yazmamış başka msj kapanmış konu... ben görünce delirdim, iyelik ekini biz kendi aramızda kullanırken ve bu konuda hassasiyetimi bilirken neden o msjı ben görmeden yok etmedin diye resmen saldırdım adama... ben öküzlük ettim, düşünemedim demiyorda, "o bölgenin hitap tarzı bu,herkes herkese böyle hitap eder" diye savunuyor hala... şaşkın şebelek ben de göçmenim kime kime anlatıyorsun ki iyice delirdim tabi... tuttu fotoğrafı sildi, ben bu defa yorumu silecektin neden fotoğrafı sildin arkadaşına ayıp mı olurdu diye uzattıkça uzattım işte... bir de yüz buldum ya sonra iyice astarını istedim... kaç gündür öyle garip gerginiz bu nedenlerle...

bence gereksiz kıskançlık yapmışsın canım. bunda da bir şey yok. bazıları sen arana mesafe koysan bile canım cicimli vs. konuşabiliyor. seninki de yüz vermemiş yine işte. sen düğün yaklaştıkça stres yaptın,çocuga sardın gibi geldi bana...

asıl kızdığım çifte standart...
ben 13 yıllık üni. arkadaşıma (ki kız arkadaşlarım kadar samimidir,ailemle de görüşür bu arkadaşım,kız arkadaşıyla gelir bizim köyde kalır falan) telefonda lafın gelişi "tamam canım" dedim diye olay çıkarmıştı yakın bir zamanda da...

sen de bu olaydan yola çıkıp kızsaydın çocuğa o zaman,sen bana en basit şey için kızmıstın ama bak kendın daha fazlasını yapıyorsun dıye. sen de kıyametı kopardıysan ödeşmişsiniz işte

yok Allah için kız düzgün biri zaten, sırnaşacak bir tip değil... düğün fotoğrafı iyi fikirmiş ama

bana çok ters geliyor karşı cinse canım cicim demek, hani lafın gelişi olur ya " tamam canım,oldu canım" gibi ben de yaparım çok yakın bir kaç arkadaşıma... ama ulu orta evli ve eşi beni tanımayan birine de yazmam asla... bana yazılırsa da silerim geçerim, sayfa benim keyif benim kim alınırsa alınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…