- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.281
Merhaba Lahesis,ben de bizim topic aşağılara kaçmış diye arıyordum
aaaa ne güzel rüya görmüşsün canım ya Allah hayra çıkarsın, bana süpriz mi yapacaksınız acaba
Merhaba Lahesis,
Şimdilik öyle bir imkanım yok ama keşke olsa!
Bu arada diğer konuya yazmışsın ama buradan devam etmek istiyorum.
Geçen seneye kadar : "Evel ezel TARİH dersinden nefret ederim. Sevmem, anlamam!!!" derdim. Geçen sene KPSS'ye çalışırken sevdim. Elimdeki kitaplardan fırsat bulursam TARİH kitapları okuyacağım hatta!!!
Seninle beraber de daha bir sevmeye başladım sanki!
Evet, onu yazmamış mıyım?beni sevdiğin için olabilir mi acaba
tarihi romanlar okusana canım, sen seviyorsun kitap okumayı, Ahmet Ümit okudun mu hiç...
Günaydın Herkese; iyi haftalar...
Yaz geliyor ondan mı nedir bilinmez. Gece uyuyamıyorum. Dalamıyorum. Sabah da kalkamıyorum.
Sizler nasılsınız?
Aaa! Sahi, ben rüya gördüm.
Lahesis'in düğününe gitmiştik.
Aslı bizden önce gitmiş onunla karşılaşamadık. Uğramış dönmüş herhalde. Ama Tuğçecan ve ben oradaydık. Hatta oynadık falan düğünde... Düğünü beraber kapattık yani, son ana kadar kaldık.:118:
Hu huu bayanlar:) il disindaydim islerim vardi. Burayi cok ozledim.
gulumsun ruyanda ilk ben dugune gidip donmusum ya dugunden, yoksa ilk ben mi evlenecegim icinizde:)) maslow hem cocuk AOF mezunu, sen 2 universite bitirmissin, hem de senin kariyer eksikliginden dolayi olmadigindan bahsetmissin nasil oluyor anlamadim! Tugcecan iyi tatiller. aydebuz ins. gonlunce bir is olur.
hoşgeldin aslıcım...
pek sakinmiş topiğimiz haftasonu
ben de kardeşimin kına gecesi için şehir dışındaydım yarın da İzmir'e gidiyorum düğün için
Gülümsün;
tarihi roman çok okumam ama Ahmet Ümit'in okuduğum kitaplarını sevdim ve zevkle okudum... İstanbul Hatırası ile başlayabilirsin istersen...
Mrblar topiğiniz hayırlı olsun... Güzel bir başlık olmuş. Ben de katılmak isterim. Benim yaşım 26 mezun olalı 3 yıl oluyor. Bu pazartesi tayinim olacak kısmet olursa. Farklı bir gerginlik ve endişe var üzerimde. İş ve her anlamda sürekli isteğimin dışında kötü diye tabir edebileceğim deneyimler yaşamamdan kaynaklanan bir şey. Olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama ne heycan kalmış bende ne sevinç. İçimi karartmaya öyle alıştım ki iyi bir şey olsa da sevinemiyorum artık : )
Teşekkür ederiz canım.
Gelebilrisin sen de aramızda. 30 un altında olan arkadaşlarımız da var.
Öğretmenmisin?
Teşekkürler kabul edildiğim için çok mutlu oldum : )
Yok canım avukatım kurumda deniyorum sansımı...
Hoşgeldin canım aramıza.
Anladım canım.
Hayırlısı olsun inşallah.
Özel hayatın ne durumda? :)
Sağol canım inşallah hepimizin hakkında Rabbim hayırlısını versin. Özel hayat yok
Al benden de o kadar.
Gel gitli bir özel hayatım oldu son zamanlarda o nedenle kendimi nadasa almış durumdayım.
Hayırlı uğurlu olsun canım.
Ne zaman düğün?
Dinlenmek iyidir canım... En yakın zamanda hayırlı ve pozitif bir gelişme olur inşallah canım hayatında buralarda keyifle paylaşırız :)
Hoş geldin aramıza...Mrblar topiğiniz hayırlı olsun... Güzel bir başlık olmuş. Ben de katılmak isterim. Benim yaşım 26 mezun olalı 3 yıl oluyor. Bu pazartesi tayinim olacak kısmet olursa. Farklı bir gerginlik ve endişe var üzerimde. İş ve her anlamda sürekli isteğimin dışında kötü diye tabir edebileceğim deneyimler yaşamamdan kaynaklanan bir şey. Olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama ne heycan kalmış bende ne sevinç. İçimi karartmaya öyle alıştım ki iyi bir şey olsa da sevinemiyorum artık : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?