30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Az kaldı inşallah, yaz tatili geliyor rahat edersiniz.
Gerçi okullar kapanır kapanmaz tatile girmiyorsunuz siz sanırım?

Ben de iyiyim Allah'a şükür canım sağ ol. Ara sıra geliyorlar, depresifleşiyorum. Burada anlatıyorum içimi döküyorum. Sağ olsunlar arkadaşlar dinliyorlar, anlatıyorlar iyi oluyorum.

Bir de ara ara migrenim tutuyor. Şu anda da uykusuzluktan ağrıyor gibi hafif hafif!

Öyle işte.

kadınıyla bı şekılde anlaşırım aslan ların ama erkegıyle aslaaa aynı yerde barınamam o derece yane

birde akrep kadınıyla anlaşamam daha dogrusu sevmem

sert bir kahve iç uykun açılır türk kahvesi mesela

bende çıkıyım yemek hazırlıyım görüşürüz kızlar sizde paydos edersınız zaten ıyı akşamlar diliyim şimdiden hepinizi

Merhaba kızlar...
Ben yazlığa geldim dün. Buraya net bağlatmadım daha. Cepten giriyorum. Doğaya döndüm :)
Siz nasılsınız?

İnşallah canım. Son zamanlarda yıprandım. Kendimi nadasa aldım.
Sen neler yapıyorsun?

iş guc ıste tatlım.bı degısıklık yok.ozel hayat da nanay.arkadasım bı arkadasıyla tanıstırdı.cocuk aöf mezunu ama olmadı.bı zamanlar muhendıslerı elımızın tersiyle ıterken sımdı daha dusuk nıtelıkte olanlar benı begenmez oldu :-(

Neden seni beğenmedi ki canım? Ne dedi?
Hayırlısı değilmiş canım.
Biz herşeyin en iyisini hakediyoruz bunu unutma.

Neden seni beğenmedi ki canım? Ne dedi?
Hayırlısı değilmiş canım.
Biz herşeyin en iyisini hakediyoruz bunu unutma.

basta gorusmek ıstıyo gıbıydık.2 kere arkadaslarla 1kere de bırebır gorustuk.hatta son gorustugumuzde dun ıcın tekrar goruselım,haberleselim demıstı ama tekrar donmedı,bulusmadık.sebebını sorgulamadım ama hem karıyer eksıklıgım hem de yastan kaybetmem etkılı oldu sanırım.onunla yasıtız ama sımdıkı erkekler çıtırcı :-D

Neden direk kendine yükleniyorsun canım?
Sorun bence onda.
Eğer öyle düşünseydi 3 kez görüşmezdi. Baştan olmaz derdi.

Urlada canım. :)
Bugün at çiftliğinde kahvaltı ettik. Çiçekler, böcekler güzel.
Kendimi yenilemeye çalışıyorum.
Sen neler yapıyorsun canım?

ohhhhh n güzelmiş valla bizim yerımızede temiz hava al canım

kızlar dün nihat hatipoğlunu izledim bunu söledi aynen ve bende biliyorumki hep bişiler engel oluyordu yapamıyordum

beraber okuyalaımmı ne deersiniz?

Recep ayında ihlâs suresi okumanın fazileti

Rivayet edildi ki:

“Beytül-Makdis’de bir kadın Recep ayında her gün ihlâs suresini 12.000 defa okurdu. Ayrıca bu kadın yine Recep ayında kaba yünden

dokunmuş elbise giyerdi. Kadın hastalandı. Oğluna vefat ederse, giyindiği yün elbise ile kendisini defnetmelerini vasiyet etti. Kadın

vefat edince, oğlu kendisini daha değerli bir kumaş ile kefenledi. Geceleyin annesini rüyasında gördü. Annesi kendisine:

-Ben senden razı değilim, çünkü vasiyetimi yerine getirmedin!” dedi.

Kadının oğlu korku içinde uykudan uyandı ve yün elbisesini aldı, onunla defnetmek için kabrini açtı. Fakat annesini kabir içinde

bulamadı ve şaşırıp kaldı. Bu esnada şöyle bir ses işitti:

-Recep ayında bize ibadet edeni tek başına ve yalnız bırakmayacağımızı sen bilmiyor musun?” (İmam-ı Gazali, Kalplerin Keşfi)

Recep ayında istiğfar eden kişinin bedeni, cehenneme haram kılınır
“Recep’in ilk gecesi olduğunda Allah (cc) bir meleğe:
“Dikkat edin! Gerçekten tövbe ayı başlamıştır. Bu ayda Allah’tan (cc) af isteyenlere (çokça istiğfar edenlere) müjdeler olsun.” diye seslenmesini emreder.” (Nüzhetül-Mecalis)
“ Recep ayında istiğfarı çok yapın. Zira onu her bir saatinde, Allah’ın (cc) cehennemden azatlıları vardır.” (Nüzhetül-Mecalis)
“ Her kim Recep ayında sabah-akşam 70 kere istiğfarda bulunursa, şüphesiz ki Allah (cc) onun bedenini cehenneme haram kılar.” (Nüzhetül-Mecalis)
“Her kim Recep ayında bir kere ihlas suresini okusa, Allah (cc) onun 50 senelik günahını bağışlar.” (İmam-ı Gazali, Kalplerin Keşfi)
İstiğfar çeşitleri çok olup, bunların içinde dile en kolay olanı:

“Yüce Allah’tan (cc) istiğfar ederim.” zikridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…