- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.361
Bende severim hamurişini ve tatlıyı canım :)
yani açıklamaya ne gerek vardı diyorsun.haklısın
ben de iyiyim çok şükür, çalışıyorum.
Tuğçeciğim,
Sağ ol iyiyim.
Başım ağrımıyor. Sabah ağrıyordu. Geçti.
Diyet yapıyorum ondan ağrıyor başım, hipoglisemi var ya!
Bir de uykusuzluktan tabii...
Akşam PAPATYA ÇAYI içtim yatmadan önce, içerken aklıma siz geldiniz. Aslı, sen...
hemde ne garippp :))
ben napıyımmm canım akşam 2.3 gibi uyudum yanı geceeee sabah 8 de uyandım artık 4 gecedir nasıl uyumadıyam 5.saat bıle bana yettiibugün dedım biizmkıne güzelll bir kahvaltı hazırlıyım dedım
ugur böceklı ekmekler yaptım, sosislerden kalpler yaptım yumurtalı ,kanepeler vee karışık tost,gittim birde markete ekmekle poğça aldım:))) şşaırdı uyuyordu hiç duymadı dün küstükya dedimki yazıkkkkkkkkkk
sonra temizlige başladım erken kalkmanın faydaları işte.
o bitti nete bakınıyım dedim bende .....bi taraftan dua ouyorum bi taraftan burdayım ,arada tv bakıyorum
sen neler yapıyosun canım ? varmı aşk hayatında bir gelişme
ben kaçıyorum tatlım akşama görüşürüz
İyi vermişsin. Kaç kilosun şuan canım?en çok ben seviyorumdur herhalde, aktif yiyici olarakşu sıra dikkat ediyorum, 2 kilo kadar verdim.
İyi vermişsin. Kaç kilosun şuan canım?
Ama aradada yemeden olmuyor :)
arada yiyorum zaten.66...
Ben de yiyorum valla :)
Bende 63,5 kiloyum
yiyelim güzelleşelim.seninki iyiymiş canım.
Evet canım... Nefsimizi köreltmemiz şart.
yazın sıcaklarda daha az yemek yeriz diye umuyorum ben de
İnşallah canım... Öyle umalım.
yok ben bir şey demedim.bilgeler demişsin bize, kitap topiğinden alışkanlıkla mı yazdın, yoksa bizi bilge mi sandın
Bu gece de içtim PAPATYA ÇAYI.bak başın daha az ağrımış, papatya çayıyla rahatlayıp daha kaliteli uyku uyumuşsundur ondandır belki...
Yanılıyorsun Aslı! Yazın bol bol yoğurtlu, domatesli karışık kızartmalar yiyeceğiz (inşallah) göbüşümüze göbüş ekleyeceğiz sonra.yazın sıcaklarda daha az yemek yeriz diye umuyorum ben de
Siz de bilgesiniz o ayrı da, kitap konusuna yazıyorum sandım zahir!
Bu sabah fark ettim.
Bu gece de içtim PAPATYA ÇAYI.
Yanılıyorsun Aslı! Yazın bol bol yoğurtlu, domatesli karışık kızartmalar yiyeceğiz (inşallah) göbüşümüze göbüş ekleyeceğiz sonra.
Günaydın Kızçeler,
Hayırlı cumalar hepimize...
Rabbim üç aylarda dualarımızı hayırlısıyla, gönlümüze göre kabul buyursun inşallah!
Amiiiiiiiiiiiiiiiiin
Cin gibi olmasan müfettiş gibi bir şey olmazdın!ben senden önce fark ettim. cin gibi kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?