30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Evet canım baya karıştı ortalık. Durum yurt dışına da yansıdı.
Yarın yurt dışındada protestolar olucakmış.
Hayırlısı olsun ülkemizin hakkında.

evet canlı yayınlıyorlarmış oralarda da, hayırlısı bakalım sonu ne olacak.
ben yatıyorum canım,iyi geceler sana,kartlarında kolay gelsin

kızlar iyi geceler. İstanbul iyice karışmış. görende polis teröristle savaşıyor zanneder. tv de doğru düzgün göstermiyorlar. yabancı kanallar gösteriyor.

ben açtım yavrucum :)
ne olcak kız. onlar 18 yaşında biz 28-30 :)

açamıyorum kaç gündür burayı kızlar bir bakayım dedim

o kızlar geçen 3 + 1 de çıkmışlardı, bir tane güzel vardı içlerınde ve yaş ortalamaları 18 degıldı çogunun canım

86.87 li vardı bir kaç kişi bende şaşırdım, ama eğitim olarak çok iyiydiler. içlerinde sadece birinin boyu 1.87 di sanırım en uzunlarıda

oydu ....içlerinde 2 kız vardı göz rengi bal olan

gerisi hep kahverengiydi gözlerin :)

güzellik için renkli göz şart mı da

göz rengi bal olanlar kimdi ? merak ettim. benim gözlerim de bal rengi.

güzellik için renkli göz şart mı da

şart degıl elbette ama çogunluk kahve rengıydı anlamında demiştim

( bana birde daha güzel gelir mavı yeşil lacivert göz ) daha dogallıktan yana olmuşlardı sankı

mesela ben platın saçlıda göremedım aralarında gözümden kaçmadıysa tabııı:)

kızlar nabersiniz ? haberleri izledıkçe içim kararıyor istanbul,izmir ankarada destek vermişler ne güzel

öyle dediğime bakma, ben de çok severim renkli göz ki

pek kimse olmuyor haftasonları zaten canım, ben tüm gün evdeydim, internet ve TV başındaydım, haberler malum zaten...

havalar ısındı böle oldu mıllet geziyor ohhhh sen nıye çıkmadın bıyerlere ? çık gez ,dolaş eglen ohhhhhhhhh sefan olsun

kız beyzoş geldı aklıma bak gene, sen görüşmüyormuusn onunla mail tv felan nerde acep ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…