- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.701
canım, balıkesir çok güzel diyolar şahsen ben gitmedim ama..
Ayvalık çok güzelmiş. Yine orda cunda adası
burhaniye, akçay ve küçükkuyu diye bir yer varmış denize girmek için.
Ya bide ünlü sarımsaklı plajı var tabii..
Hepsini tavsiye ederim
benin yerime de gez
aslı85 var, biraz hüzünlü film izlemiş geçen akşam ağlamışnaif bir yapısı var.
Tuğçecan konu sahibi sanırım bir ayrılık yaşamış ama gezmiş gelmiş, daha pozitif bir yapısı var
birisi vardı ismini hatırlayamadım, evlenecek sanki düğün hazırlıkları yapıyor
gülsümnn vardı
aydebuz var evli sanırım yemek çamaşır temizlik bulaşık v.s.
Geçenler de okudum topiğinizi baya hoşuma gitti
böyle yazdım belki dikkatinizi çeker
merhaba kızlar, burası sanki bana uygun bir yer gibi geldi belki katılabilirim aranıza :)
kızlarrrrrrrr aranızda erdek'de tatil yapan varmı ??
balıkesirin en güzel yeri neresidir ??
nereleri tavsiye edersiniz ? daha önce hiç gitmedim
aslı85 var, biraz hüzünlü film izlemiş geçen akşam ağlamışnaif bir yapısı var.
tuğçecan konu sahibi sanırım bir ayrılık yaşamış ama gezmiş gelmiş, daha pozitif bir yapısı var
gülsümnn vardı
geçenler de okudum topiğinizi baya hoşuma gitti
analiz güzelmiş
Düğün hazırlıkları evet lahesis var :)) bu ay düğnü var kayıp
Bende evli degilimmm sevgilim o benimya henüz
Boşuycam adamı ya evlenmeden dul kalıcam
AKŞAMA YOLA ÇIKICAM VE HALA ORTADA BİR ÇANTA YOKHERŞEYİ SON DAKKA YAPARIM BEN ZATEN
kızlar ben var çok sıkılmak. Zaman geçmiyor. Neler yapıyorsunuz. Nasılsınız.
iftarı bekliyorum ben. asıl senden ne haber, eski defterleri mi açtın bu arada...
Bende iftarı bekliyorum canım. :) zaman geçmez oldu. Az kaldı. Eski defterleri açmıyorum .Herhangi birşey yapmıyorum ona yönelik. Arada bi sıkıldıkça Fal baktırıyorum.:) senin yabancı ile nasıl gidiyor. Başka ülkelerdesiniz ama iletişimi koparmıyorsunuz. Imrendim doğrusu. :)
hoş geldin canım. Beni unutmuşsun. Çok sık olmasada Arada bi uğruyorum . Ah ah mirkelam dan unutulmaz çalıyor. Içim cız etti.aslı85 var, biraz hüzünlü film izlemiş geçen akşam ağlamışnaif bir yapısı var.
tuğçecan konu sahibi sanırım bir ayrılık yaşamış ama gezmiş gelmiş, daha pozitif bir yapısı var
gülsümnn vardı
geçenler de okudum topiğinizi baya hoşuma gitti
hoş geldin canım. Beni unutmuşsun. Çok sık olmasada Arada bi uğruyorum . Ah ah mirkelam dan unutulmaz çalıyor. Içim cız etti.
Allah kabul etsin canım,sen İstanbuldaydın değil mi... son günlere yaklaştıkça yorgunluğum arttı benim de gözle görülür şekilde...
önceden fal çok baktırırdın bu olaya yönelik, sonra ara vermiştin,şimdi tekrar baktırmaya başlayınca ve karşı tarafı da falında tarif edince merak ettim...
yok canım yaa, benim umudum tükenmek üzere malesef, sanırım kısmet olmayacak bizim... ben de akışına bıraktım, hayırlısı diyorum,elimden bir şey gelmiyor malesef.
kendi evinde çalıyorsa frekans değiştirmeni tavsiye ederim,zira hüzünlü şarkılar hiç çekilmiyor
evde çalıyor canım. Artık önceki kadar üzülmüyorum. Önceden çok etkiliyordu. Çok severim bu şarkıyı . Favorilerimin arasında. :)
sağol canım. Allah seninkinide kabul etsin. Hayırlı iftarlar. Dün ankaraya döndüm . Çok kalmadım. 4 gün kaldım geldim. Artık beyfendiye birşey yapmıyorum. Kendimi boşuna hırpalıyordum. Geri çekildim. Terbiyesiz zaten. Mümkün oldukça gezmeye kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Sizin ilişkinizde zor. Keşke olsa sizin adınıza çok isterim. Benim ki kaçtı sorunlar uyumsuzluklar çıkınca . Senin ki Yabancı ama iletişimi koparmıyor . Yanında duruyor. Erkek dedin mi böyle olacak. Zoru görünce bırakmayacak. Inşallah Allah gönlündekini verir canım. :)
Amin canım. İnşallah...sağolasın canım,Allah kabul etsin.
aaaa canım benım ALLAH KABUL ETSİN TÜM DUALARINI .ALLAH RAZI OLSUN
cigerin tadını bılmem ben bikere yemege kalktım agzıma atmamla geri çıkarmam bir oldu ,kırmızı et de yemem ben b.12 yerlere inince zorluyorum kendımı ....mesela kıyma yıyorum neyı seviyorsam onunla karıştırıp yiyorum,patlıcanla kıy yapıyorum mesela karnıyarık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?