30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sağol tatlım önerilerin için .aslında sarımsaklı geçiyor içimden nedense tarihi yerleri varmış,cunda adasına gittim ben ayvalıkta ama ayvalıkta bişey yok begenmedım denıze girmeye yer bıle yok merkezde :)))

akçayıda duydum güzelmiş.küçük kuyuyada bakıcam netten şimdi ...gerçi daha 15 .20 gün var

olur canım gezerim

analiz güzelmiş

Düğün hazırlıkları evet lahesis var :)) bu ay düğnü var kayıp

Bende evli degilimmm sevgilim o benimya henüz

Boşuycam adamı ya evlenmeden dul kalıcam

AKŞAMA YOLA ÇIKICAM VE HALA ORTADA BİR ÇANTA YOK HERŞEYİ SON DAKKA YAPARIM BEN ZATEN

aramıza hoşgeldin, sınavı geçtin, gerçi sınavsız alıyoruz ama
gülümsün 2 gündür uğramıyor,yoksa sana adettendir kendini tanıt derdi, o demeden ben diyeyim,kaç yaşındasın,ne iş yapıyorsun,sevgilin var mı,nerede yaşıyorsun

analiz güzelmiş

Düğün hazırlıkları evet lahesis var :)) bu ay düğnü var kayıp

Bende evli degilimmm sevgilim o benimya henüz

Boşuycam adamı ya evlenmeden dul kalıcam

kankamstyle da evli sandı seni geçen, bu bir tesadüf olamaz, belki de ilk seni eveririz kız, söyleye söyleye

Son düzenleme:
iftarı bekliyorum ben. asıl senden ne haber, eski defterleri mi açtın bu arada...

Bende iftarı bekliyorum canım. :) zaman geçmez oldu. Az kaldı. Eski defterleri açmıyorum .Herhangi birşey yapmıyorum ona yönelik. Arada bi sıkıldıkça Fal baktırıyorum.:) senin yabancı ile nasıl gidiyor. Başka ülkelerdesiniz ama iletişimi koparmıyorsunuz. Imrendim doğrusu. :)

Allah kabul etsin canım,sen İstanbuldaydın değil mi... son günlere yaklaştıkça yorgunluğum arttı benim de gözle görülür şekilde...
önceden fal çok baktırırdın bu olaya yönelik, sonra ara vermiştin,şimdi tekrar baktırmaya başlayınca ve karşı tarafı da falında tarif edince merak ettim...
yok canım yaa, benim umudum tükenmek üzere malesef, sanırım kısmet olmayacak bizim... ben de akışına bıraktım, hayırlısı diyorum,elimden bir şey gelmiyor malesef.

hoş geldin canım. Beni unutmuşsun. Çok sık olmasada Arada bi uğruyorum . Ah ah mirkelam dan unutulmaz çalıyor. Içim cız etti.

sağol canım. Allah seninkinide kabul etsin. Hayırlı iftarlar. Dün ankaraya döndüm . Çok kalmadım. 4 gün kaldım geldim. Artık beyfendiye birşey yapmıyorum. Kendimi boşuna hırpalıyordum. Geri çekildim. Terbiyesiz zaten. Mümkün oldukça gezmeye kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Sizin ilişkinizde zor. Keşke olsa sizin adınıza çok isterim. Benim ki kaçtı sorunlar uyumsuzluklar çıkınca . Senin ki Yabancı ama iletişimi koparmıyor . Yanında duruyor. Erkek dedin mi böyle olacak. Zoru görünce bırakmayacak. Inşallah Allah gönlündekini verir canım. :)

sağol canım,inşallah. iyi yapıyorsun canım. ağzından bal damlıyor,sağol canım,inşallah hepimiz için.

Amin canımm...
Sanada iyi yolculuklarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…