30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bülent ersoydan geceler şarkısını dinliyorum,efkarlandım size de armağan ediyorum kızlar bu şarkıyı ve iyi geceler diliyorum.

anamyaaaaaaaaaa saat 3 olmuş neredeyse ..

bgün kankan geldi saçımı boyamaya . bıızmkının iş yerine gittik kozmatıkçiye .2 markete .derken saat akşam oldu gelmedım buralara :)) menümde ezo gelin çorba ,patlıcan kumpir.pirinç pilavı .göbek salata.ve yanınada tavukla soğan halkası kızarttım

aslıya önerilerrrrrrr aş'ersin birazdaha .ama potansiyeli iyiiiiiiii maşallah bugünlerde

sonra saç boya derken buaşıktı kahveydi saat oldumu 12 kankam gitti .ben çamaşırları at makınaya çıkart as derken ahanda 2 oldu .sagı solu topla 3 hiçççç oturmadım bugün kız bana kızıyor otursana azıcık beeeeeeeeeee

yarın akşamda yola çıkıyprum burda son gecem heyecandan nasıl uyuycam ben bu sabahya ( normaldede sankı uyuyormuşum gibi ))

kımsede yok tuğçede kesın ya uazanıyor ya telefonda .

yemekte hazırlıyor oladabilir

Neden heyecanlısın kız? Aileni görüceksin diye mi?

ciğeri aslında sevmediğim halde canım çekti bugün, ciğer kavuracağım patlıcan kumpir nasıl oluyor...

Neden heyecanlısın kız? Aileni görüceksin diye mi?

evetttttt ve ben uzun zamandır yani 2 yıldır tek başıma biryere gitmiyorum ...gerçi ablam ve yıgenlerımle gidicegım ama ,

sevgılımden ayrı ilk defa böle uzaga gidicegim ,bız heryere onunla giderdik .

Hiçbiri değil kız dua okuyordum.
Hepimiz için de hayırlısını diledim Allahtan.

aaaa canım benım ALLAH KABUL ETSİN TÜM DUALARINI .ALLAH RAZI OLSUN

ciğeri aslında sevmediğim halde canım çekti bugün, ciğer kavuracağım patlıcan kumpir nasıl oluyor...

cigerin tadını bılmem ben bikere yemege kalktım agzıma atmamla geri çıkarmam bir oldu ,kırmızı et de yemem ben b.12 yerlere inince zorluyorum kendımı ....mesela kıyma yıyorum neyı seviyorsam onunla karıştırıp yiyorum,patlıcanla kıy yapıyorum mesela karnıyarık

Malzemeler- 3 Adet Patlıcan
- 1 Su bardağı Rendelenmiş Kaşar Peyniri
- 3 Diş Sarımsak
- Kararında Tuz
HazırlanışıPatlıcanları ocağın üzerinde ya da fırının ızgara telinde közleyin. Patlıcanların ortasında yatay çizgi olacak şekilde kesik açın. Kaşar peyniri, tuz ve rendelenmiş sarımsağı iyice karıştırın. Karışımı, patlıcanların içine doldurun. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında peynir eriyip kızarana kadar pişir

ben dün sarımsak koyamadım kankam sevmıyor diye ...birde arasına azıcık tereyagı koyup kaşarı karıştırdım .fırınada at hem pratik oluyor ,hemde leziz .kaşarlar sünüyor böleeeeeee ,uzunnnnnn ,uzunnnnnn

kızlarrrrrrrr aranızda erdek'de tatil yapan varmı ??

balıkesirin en güzel yeri neresidir ??

nereleri tavsiye edersiniz ? daha önce hiç gitmedim

merhaba kızlar, burası sanki bana uygun bir yer gibi geldi belki katılabilirim aranıza :)

aslı85 var, biraz hüzünlü film izlemiş geçen akşam ağlamış naif bir yapısı var.
tuğçecan konu sahibi sanırım bir ayrılık yaşamış ama gezmiş gelmiş, daha pozitif bir yapısı var
birisi vardı ismini hatırlayamadım, evlenecek sanki düğün hazırlıkları yapıyor
gülsümnn vardı
aydebuz var evli sanırım yemek çamaşır temizlik bulaşık v.s.
geçenler de okudum topiğinizi baya hoşuma gitti
böyle yazdım belki dikkatinizi çeker

kızlarrrrrrrr aranızda erdek'de tatil yapan varmı ??

balıkesirin en güzel yeri neresidir ??

nereleri tavsiye edersiniz ? daha önce hiç gitmedim

canım, balıkesir çok güzel diyolar şahsen ben gitmedim ama..
ayvalık çok güzelmiş. yine orda Cunda adası
burhaniye, akçay ve Küçükkuyu diye bir yer varmış denize girmek için.
ya bide ünlü sarımsaklı plajı var tabii..
hepsini tavsiye ederim
benin yerime de gez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…