- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.681
Dönem dönem tabiki hepimizin enerjisi düşer Aslım...
Ama uzatmamalıyız bu durumumuzu.
Sen bana takıl hayatını yaşa.
bülent ersoydan geceler şarkısını dinliyorum,efkarlandımsize de armağan ediyorum kızlar bu şarkıyı ve iyi geceler diliyorum.
Valla makarna bende severim çok :)
Ben yoğurt sos bir de salçalı terryağı kızdırcam. Mantı usulü.
hayat zor be tuğçee,insanlar hep yalnız ve mutsuz
anamyaaaaaaaaaa saat 3 olmuş neredeyse ..
bgün kankan geldi saçımı boyamaya . bıızmkının iş yerine gittik kozmatıkçiye .2 markete .derken saat akşam oldu gelmedım buralara :)) menümde ezo gelin çorba ,patlıcan kumpir.pirinç pilavı .göbek salata.ve yanınada tavukla soğan halkası kızarttım
aslıya önerilerrrrrrraş'ersin birazdaha .ama potansiyeli iyiiiiiiii maşallah bugünlerde
sonra saç boya derken buaşıktı kahveydi saat oldumu 12 kankam gitti .ben çamaşırları at makınaya çıkart as derken ahanda 2 oldu .sagı solu topla 3hiçççç oturmadım bugün kız bana kızıyor otursana azıcık beeeeeeeeeee
yarın akşamda yola çıkıyprum burda son gecem heyecandan nasıl uyuycam ben bu sabahya ( normaldede sankı uyuyormuşum gibi ))
kımsede yok tuğçede kesın ya uazanıyor ya telefonda .
yemekte hazırlıyor oladabilir
Hiçbiri değil kız dua okuyordum.
Hepimiz için de hayırlısını diledim Allahtan.
anamyaaaaaaaaaa saat 3 olmuş neredeyse ..
bgün kankan geldi saçımı boyamaya . bıızmkının iş yerine gittik kozmatıkçiye .2 markete .derken saat akşam oldu gelmedım buralara :)) menümde ezo gelin çorba ,patlıcan kumpir.pirinç pilavı .göbek salata.ve yanınada tavukla soğan halkası kızarttım
aslıya önerilerrrrrrraş'ersin birazdaha .ama potansiyeli iyiiiiiiii maşallah bugünlerde
sonra saç boya derken buaşıktı kahveydi saat oldumu 12 kankam gitti .ben çamaşırları at makınaya çıkart as derken ahanda 2 oldu .sagı solu topla 3hiçççç oturmadım bugün kız bana kızıyor otursana azıcık beeeeeeeeeee
yarın akşamda yola çıkıyprum burda son gecem heyecandan nasıl uyuycam ben bu sabahya ( normaldede sankı uyuyormuşum gibi ))
Neden heyecanlısın kız? Aileni görüceksin diye mi?
Hiçbiri değil kız dua okuyordum.
Hepimiz için de hayırlısını diledim Allahtan.
ciğeri aslında sevmediğim halde canım çekti bugün, ciğer kavuracağımpatlıcan kumpir nasıl oluyor...
kızlarrrrrrrr aranızda erdek'de tatil yapan varmı ??
balıkesirin en güzel yeri neresidir ??
nereleri tavsiye edersiniz ? daha önce hiç gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?