- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.161
int bakınıyom öle napim
duş alcamda üşeniyom yaawwww
sen int. den mi film indirip izliyorsun?
Sıcak çok sıcak sıcak dahada sıcak olacak
bugün çok müzik dinliyorsun herhalde
evet canım tüm gün müzik dinledim.
bir de durumla uyan şarkılar buluyorum.
evet ilerlettin bayağı bu işi
çıkıyorum ben canım,iyi geceler, güle güle yavrum güle güle şarkısını armağan ediyorum kendime
ben duş aldım geldim sahalara aslı gidiyor hiç olmadı
aslı ben sana gel gel gel güzelim şarkısını armağan ediyorum
tamam canım.
İyi gecelerr...
Güle güle yavrum güle gülee...
Güle güle sana güle gülee...
evet ilerlettin bayağı bu işi
çıkıyorum ben canım,iyi geceler, güle güle yavrum güle güle şarkısını armağan ediyorum kendime
Düşündüm de oldum da :)
merhaba bu siteye burun estediği doktor araştırması yaparken üye oldum bir fotoğraf yorumunda sizde estetik olduğunuzu yazmışsınız sanırım siz ankarada oturuyosunuz ben izmirdeyim ama en azından pişmanmısınız ne gerek vardımı yoksa iyiki yaptırdımmı diyorsunuz sanırım ameliyat sonrası epey sıkıntılı geçiyor morluklar şişlikler filan ...bukadar sıkıntıyı çekmeye değmezmi? gerçi bu sitede gördüğüm fotolarda fazlada bir morluk yoktu ama ..
birde bi sorum daha olucak haftaya pazar ankarada sınavım var sınava gireceğim okul altındağda hava alanına yakınmı acaba hava alanından oraya ulaşım nasıl sağlayabilirim ankarayı hiç bilmiyorumda ulaşım kolaysa sınav günü geliyim diyorum bi gün öncesi gelip otellerde sürünmiyim
bu arada bu siteye yeni üye olduğumdan pek kullanmayı bilmiyorum sana ulaşabilmek için alakasız bi yerden alıntı yaptım
gitmemiş yakaladım aslıyı kandırıyor bizi.
başka yerde fink atıyor
aslı sana birde yakalarsam ... şarkısını armağan ediyorum
hadi ya bende üye olmak istiyorum ama biraz korkuyorum açıkcası :26:
tünaydın kızlardün yatmam 3ü buldu, öğleden sonra ancak kalkabildim, başım ağrıyor
evet ben memnunum canım, önceki burnuma göre çok iyi, daha da iyi olabilir miydi evet olabilirdi belki ama yine de memnunum, senin burnunu bilemiyorum, sen mi takıyorsun yoksa gerçekten sorunlu mu ama psikolojik olarak çok taktıysan kendine güveninin gelmesi için olman yararına olur, ben kapalı teknikle oldum Ankara'da, açık tekniğe göre daha çabuk iyileşme oluyor, 2 hafta sonra döndüm işe, morluk şişlik bünyeye göre değişir, morluk çok olmadı bende, 10 günde tamamen kayboldu, şişlikler de zamanla indi...
Altındağ çok geniş bir ilçe, Ulus ve Mamak'ı da kapsayan yerleri var. Havaalanına yakın değildir, havaalanı merkeze 45 dakika falan zaten otobüsle, saatli belediye otobüsleri kalkıyor havaalanından, özel HAVAŞ otobüsleri de var. çalıştığın bir sınavsa bence yolculuk yorucu olacağından bir gün önce gel ve sınav yerini de gör derim, çünkü ara sokaklarda da okullar var. öğretmenevi ya da özel kız yurtları kabul ederse oralarda da kalabilirsin...
hadi ya bende üye olmak istiyorum ama biraz korkuyorum açıkcası :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?