- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.181
tünaydın kızlardün yatmam 3ü buldu, öğleden sonra ancak kalkabildim, başım ağrıyor
Tünaydın canım. Ben de gece 4 te yattım. Yarım saat önce kalktım. KAhvaltı etmem lazım.
kendimi çirkin hissetmiyorum ama burnumunda problemli olduğu kesin çok büyük değil ama kemerli çevremdeki herkezde ne gereği var burnun kötü görünmüyor diyor ama profilden görünüşü bence hiç güzel durmuyor buda bende takıntı oldu galba korkum burnumun şimdikinden daha kötü olması önden eğrilir yamulur sağlık sorunları çıkar diye zaten şuandada sol burun deliğim tıkalı gibi çok az nefes alabiliyorum ama plastik cerrahlar sanırım sağlık problemlerine dokunmuyor bende kulak burun boğazcıya olmak istemiyorum izmirde bi doktara yoğunlaştım can kopal siteyi pek kullanamadığımdan sadece bir kişinin(erika84)fotolarına bakabildim sanırım o açık teknikle olmuş ama resimlerde pek fazla morluğu yoktu bence benim 1 haftada işe dönmem gerektiğinden çabuk iyleşmek istiyorum .epey cesaretimi topladım gibi bakalım artık kısmet
sınava pek çalışamadım ama benim için önemli okulum Tandoğan ortaokulu daha önce sınava gelen arkadaşlarım otellerin çok dolu olduğunu söyledi öğretmen evleri nasıl olur bilmem bide kabul ediyorlarmı tabi hava alanıda epey uzakmış taksiye binsem çok yazar otobüsle gelsem garaj yakınmı acaba otobüs yolculuğuda epey uzun olur ama....
Tünaydın canım. Ben de gece 4 te yattım. Yarım saat önce kalktım. KAhvaltı etmem lazım.
afiyet olsun tuğçemmmmmm
bende daha yeni yedim ama yeni kalkmadım :))
12 de kalktım çok erken dimi ama
ben de 12.40, sözde saati sabah 9 a kurmuştum, sarhoş gibiyim hala, ne duş alabildim ne kahve
ihtiyacın gerçekten yoksa olmana gerek yok ama dediğim gibi kompleks yapmışsan, takmışsan ol. burnunda konka büyümesi, et falan varsa plastik cerrah onları da alıyor.
kaç saat ki izmir ankara otobüsle. öğretmenevi herkese açık canım ama yer var mı sorman lazım. başkent öğretmenevi diye geçiyor. sen 1 gün önceden sabah otobüse bin gel ve okulu da gör derim. ben de bilmiyorum orayı. sen zaten yabancısın, sınav günü hemen orayı bulup da sınava yetişemezsin bence. riske atma derim. otobüse bir önceki gece binsen yorucu olur, gündüzden bin ve öğretmenevinde kal bence...
daha önce gittiğim bi dahiliyeci burun kemiği eğriliğin var demişti devamlı geniz akıntım oluyor ameliyat olmalısın dedi ama bi dahada üstüne düşmedim ... bu aralar bu sitedeki kızların memnuniyet yazılarıyla can kopalla epey yoğunlaştım gerçi bütün burunları tek tip yapıyor gibi eleştirilerde... var napalım güzel olsunda tek tip olsun... çünkü baya kompleks yaptım sanırım kimseye yan dönmek istemiyorum burnumdan dolayı... hatta bi ara burnumun kemeri gitsinde isterse daha çirkin olayım bile diyodum... çok şükür şimdi okadar manyak düşüncelerim yok hatta burnumun karakteristik güzel bile olduğunu düşünüyorum bu seferde acaba çenemmi geride problem ondamı diye düşünüyorum ama yok yok burun kemerimde hafif bir törpüleme ile sorun düzelir işallah
izmir ankara sanırım 6-7 saat falan bir yılbaşı arabayla gelmiştik etlik ti sanırım geldiğimiz yer ama otobüsle 8 saat filan sürer herhalde öğretmen evi kabul ediyorsa en uygun orası olur herhalde taksi ücretlerini hesaplayan bi siteden altındağ havaalanı 60 lira gibi hesapladı ama 45 km ise daha fazla tutar bence
bende akşam duş almıştım. yeni kahvaltı yaptım. çay içtim kendime geldim bven.
balkon kapısı açık azda olsa esiyor bende yere yayılmış bilgisayar kucağımda öleceeeeeeeeeeee oturuyom hala
eskisinden güzel olur herhalükarda, çok kavisli olmadıktan sonra da çökme olmaz.
otobüsle 8-9 saat sürüyormuş. sınav sabah mı.
havaalanından 45 dakika 1 saat arası sürüyordu yol. taksiyle pahalı olur. bir de dediğim gibi altındağ büyük bir ilçe.
afiyet olsun tuğçemmmmmm
bende daha yeni yedim ama yeni kalkmadım :))
12 de kalktım çok erken dimi ama
ben 11 de kalktım önce sonra tekrar uyumuşum.
Teşekkürler canım. :)
Biraz toz aldım geldim.
kahvaltı yapmadın mı?
anneciğin geldimi?
Yaptım kahvaltı canım. Annem kesin dönüş yaptı artık evine.
Durgun. Rahmetli annesini görüyormuş 2 gecedir rüyasında.
çok zor tuğçecim. Allah sabır versin valla çok zor.
işin en kötüsü zaman bir ölüme ilaç olmuyor.
özlem arttıkça daha da kötü oluyor insan
ben 11 de kalktım önce sonra tekrar uyumuşum.
Teşekkürler canım. :)
Biraz toz aldım geldim.
benim bu dediğim doktor sanırım biraz kavisli yapıyor... bikaç doktor daha araştırmak lazım tabi sonuçta yüzünüzde bi değişim olacak eşimde ya sana alışamazsam falan diyor ay nebiliyim işte evli olmanın kötü tarafları kendiniz ile ilgili bir şeye bile tek başınıza karar veremiyosunuz gerçi sevgiliykende evlenmeden önce yaptırmak istiyodum düğünde filan profilden rahat rahat fotoğraf çektirmek için o zamanlar lafını bile ettirmiyodu şimdi en azından daha yumuşak
sınav saat 10 da başlıyor şimdi eşimle konuşuyodukta uçak biletleri epey pahalıymış 200 gibi yandım bu gidişle otobüse kalıcam işallah sınavı geçerimde bir daha gelmek zorunda kalmam epey maliyetli olucak daha tatile bile çıkamadan bu yıl paralar suyunu çekti
Ne yapıyorsunuz canlarım?
Hastayım diye sıcak basıyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?