30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ihtiyacın gerçekten yoksa olmana gerek yok ama dediğim gibi kompleks yapmışsan, takmışsan ol. burnunda konka büyümesi, et falan varsa plastik cerrah onları da alıyor.
kaç saat ki izmir ankara otobüsle. öğretmenevi herkese açık canım ama yer var mı sorman lazım. başkent öğretmenevi diye geçiyor. sen 1 gün önceden sabah otobüse bin gel ve okulu da gör derim. ben de bilmiyorum orayı. sen zaten yabancısın, sınav günü hemen orayı bulup da sınava yetişemezsin bence. riske atma derim. otobüse bir önceki gece binsen yorucu olur, gündüzden bin ve öğretmenevinde kal bence...

Son düzenleme:
ben de 12.40, sözde saati sabah 9 a kurmuştum, sarhoş gibiyim hala, ne duş alabildim ne kahve

bende akşam duş almıştım. yeni kahvaltı yaptım. çay içtim kendime geldim bven.
balkon kapısı açık azda olsa esiyor bende yere yayılmış bilgisayar kucağımda öleceeeeeeeeeeee oturuyom hala

daha önce gittiğim bi dahiliyeci burun kemiği eğriliğin var demişti devamlı geniz akıntım oluyor ameliyat olmalısın dedi ama bi dahada üstüne düşmedim ... bu aralar bu sitedeki kızların memnuniyet yazılarıyla can kopalla epey yoğunlaştım gerçi bütün burunları tek tip yapıyor gibi eleştirilerde... var napalım güzel olsunda tek tip olsun... çünkü baya kompleks yaptım sanırım kimseye yan dönmek istemiyorum burnumdan dolayı... hatta bi ara burnumun kemeri gitsinde isterse daha çirkin olayım bile diyodum... çok şükür şimdi okadar manyak düşüncelerim yok hatta burnumun karakteristik güzel bile olduğunu düşünüyorum bu seferde acaba çenemmi geride problem ondamı diye düşünüyorum ama yok yok burun kemerimde hafif bir törpüleme ile sorun düzelir işallah
izmir ankara sanırım 6-7 saat falan bir yılbaşı arabayla gelmiştik etlik ti sanırım geldiğimiz yer ama otobüsle 8 saat filan sürer herhalde öğretmen evi kabul ediyorsa en uygun orası olur herhalde taksi ücretlerini hesaplayan bi siteden altındağ havaalanı 60 lira gibi hesapladı ama 45 km ise daha fazla tutar bence

eskisinden güzel olur herhalükarda, çok kavisli olmadıktan sonra da çökme olmaz.
otobüsle 8-9 saat sürüyormuş. sınav sabah mı.
havaalanından 45 dakika 1 saat arası sürüyordu yol. taksiyle pahalı olur. bir de dediğim gibi altındağ büyük bir ilçe.

benim bu dediğim doktor sanırım biraz kavisli yapıyor... bikaç doktor daha araştırmak lazım tabi sonuçta yüzünüzde bi değişim olacak eşimde ya sana alışamazsam falan diyor ay nebiliyim işte evli olmanın kötü tarafları kendiniz ile ilgili bir şeye bile tek başınıza karar veremiyosunuz gerçi sevgiliykende evlenmeden önce yaptırmak istiyodum düğünde filan profilden rahat rahat fotoğraf çektirmek için o zamanlar lafını bile ettirmiyodu şimdi en azından daha yumuşak
sınav saat 10 da başlıyor şimdi eşimle konuşuyodukta uçak biletleri epey pahalıymış 200 gibi yandım bu gidişle otobüse kalıcam işallah sınavı geçerimde bir daha gelmek zorunda kalmam epey maliyetli olucak daha tatile bile çıkamadan bu yıl paralar suyunu çekti

Tv2 yi açın. Not: seni seviyorum filmi var.
Çok güzeldi valla.
Tam Aslının ağlaması için uygun.
Çok romantikkk...

Yaptım kahvaltı canım. Annem kesin dönüş yaptı artık evine.
Durgun. Rahmetli annesini görüyormuş 2 gecedir rüyasında.

çok zor tuğçecim. Allah sabır versin valla çok zor.
işin en kötüsü zaman bir ölüme ilaç olmuyor.
özlem arttıkça daha da kötü oluyor insan

hafif kavisten bir şey olmaz, değişim olumlu yönde olacağı için de alışırsınız, yeni halini daha çok seversiniz merak etme
dayanırım dersen akşam on gibi oradan bin otobüse, sabah altı gibi AŞTİ terminalde olsan, oradan metroyla kızılaya geçerdin 20 dakikada, bir simit cafede kahvaltı yapardın, sonra da dolmuş, otobüs ya da taksiyle geçerdin okula...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…