30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

anladım canım, doğal tabi, akşamları hiç olmazsa biraz yürüyüş yapın, açılırsınız, kafanız dağılır biraz, iyi gelir...

selam kızlarrrrrrrr ammaaaaa yazmışsınız kaç gündür giremedim oku,oku bitmedi.

dün sabah döndüm istanbul'a akşam bizimkıyle tanışma yıl dönümümüzü kutladık ,

sonra eve gelince bana bişeyler oldu ,ayrılalım dedim öglende çıktım gelim kendi evime ,uzun zaman olmuş evimi özlemişim

manevi ablamla dışarı çıktık biraz 1.de eve geldim hiççççççç uykumda yok kımsede yok

gülümsünden ses çıkmamaış pek

yeni gelenlerde hoşgelmişler

canım hoşgeldinn
güzel bir tatil yaptın anlaşılan

insan sevdiklerinden de sıkılır biraz nefes almak, yalnız kalmak ister
bence sende biraz öyle yapmalısın
uzun süreli birlikteliğiniz var anladığım kadarıyla sonuçta
özlemek de güzeldir.
bu duyguyu da yaşamalı insan bazen

tatil dönüşü hepinize iyi haftalar kızlar

Son düzenleme:

Seni bazı şeyler rahatsız ediyor yoksa durup dururken ayrılalım demezsin canım.
İçinde seni rahatsız eden bazı şeyler var demek ki.
İki ara bir derede kalıyorsun biliyorum.
Hayırlısı olsun canım.

iyiyim canım.sen nasılsın. bende çok sıkılıyorum. evdeyim şimdilik. zaman geçsin diye kahve yaptım. içiyorum. :) internete bakıyorum. sen napıyorsun ?

bende aynen bilgisayarn başında zaman geçirmeye çalışıyormmm sende kahveni her zamanki gibi aksatmamışsın sen ne işle meşguldün cnmmmmm bütün gün evdemisn tıpkı benm gibii :85:

bende aynen bilgisayarn başında zaman geçirmeye çalışıyormmm sende kahveni her zamanki gibi aksatmamışsın sen ne işle meşguldün cnmmmmm bütün gün evdemisn tıpkı benm gibii :85:

evet canım sıkıldıkça kahve içiyorum. alışkanlık oldu bende. :26: öğretmenim ben. atama bekliyorum.sen ne iş yapıyorsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…