- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.421
Neden kabus görüyorsun kız?
Ruhun mu huzursuz?
Canım sizin ki biraz saplantı halini almış.
Ne onla ne onsuz hesabı...
Gene doktora gidiyorsunuz mesela.
Tamam da nereye kadar böyle gidicek?
Kendimi senin yerine koydum da içim bunaldı.
Ben de yaşadım çünkü bunu.
İnan bu durumda çekip gitmek beni özgürleştirdi.
Ya da biraz ara ver ve hiç arama, onunla hiçbir yere gitme.
De ki isteğim bu, eğer sen istemiyorsan ben artık gidiyorum de ve bir dahada konuşma.
Bu biraz da sende alışkanlık olmuş. Korkuların var canım.
Sağolasın canım. Aminn...
Senin de Allah gönlüne göre versin tez vakitte canımmm.
bilmiyorum canım. Epeydir rüya görmüyordum. Yeni yeni kabuslar görüyorum. En son kız çocuğunun biri tarafından öldürüldüğünü gördüm. Katili polise yakalatıyormuşum. Korkarak uyandım. Kız çocuğu da benim küçüklüğüme benziyordu.
aydebuzcum;
bu durumda net bir karar verebileceğini sanmıyorum
bence biraz zaman verin ikinize..
belli bir zaman dilimi çiz ve bu süre içinde, iyi şeyleri bir tarafa kötü şeyleri bir tarafa biriktir.
ve ne beklediğini anlamasını sağla.. anlamak istemez, üstünü kapatır veya görmezden gelir
ama sen kendi düşüncelerini onun kafasına yerleştir.
sonuç ne olursa bence doğru olacaktır.
seninki uzun süreli bir ilişki tabii, çok büyük sebepler olmadıkça toparlayabilirsiniz inş.
inşallah ikiniz içinde güzel olur
bilmiyorum canım. Epeydir rüya görmüyordum. Yeni yeni kabuslar görüyorum. En son kız çocuğunun biri tarafından öldürüldüğünü gördüm. Katili polise yakalatıyormuşum. Korkarak uyandım. Kız çocuğu da benim küçüklüğüme benziyordu.
İçindeki çocuğu bence koru.
Ona haksızlık ediyorsun.
hayırlısı olsun bakalım inş. güzel gelişmeler olur artık hayatında çok sevindim canım senin adına
teşekkürler canım önerilerin için sağol düşünmüşsün
işte dıyorumda anlamıyorki ayrıldık biz arama beni diyorum merak ediyormuş naptıgımı ,ne ettigimi
biyerde açmak zorunda hissediyorum kendimi ,arkadaşlıgımız bitmesin bari diyor ,şimdi ikimizde burda yanlızız ailemiz yok ,bizz birbirimize tutunmuştuk yada ben ölemi sandım acaba bilemıyorumda,herşeyi hep beraber yaptık 2 senedir hrgün zor bir durumdayım ,sayesinde çevremde bikaç arkadaşım kaldı sadece ,onlarda şuan hasta ve sorunlular oldukça ,eski çevrem olsaydı atlatmam daha kolay olurdu belki
büyük sebeplerimiz yok ortada br engelimizde yok ama sonunu getiremedik bir türlü işte
korumaya çalışıyorum. insanlara bi soru ile yaklaşmayı öğrendim. zorla öğrettiler. insanlar arkamdan kuyumu kaza kaza zorla insnalara güven olmayacağını öğrettiler.
Rüyan dediğim konuyla ilgili canım
Ben biraz kişisel bakımlarımı yapmaya gidiyorum canlarım...
Aslında tek sebep gelecek hakkında farklı bakış açılarınız...
Önünü görememen.
Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU Hocamızın Annesi Hacı Muzaffer Annemiz Vefat Etmiştir. Tüm Sevenlerin Başı Sağolsun. Tüm Dostlarımızın Dualarını Bekliyoruz.
kızlar mailime gelmiş paylaşıyım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?