30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Neden kabus görüyorsun kız?
Ruhun mu huzursuz?

bilmiyorum canım. Epeydir rüya görmüyordum. Yeni yeni kabuslar görüyorum. En son kız çocuğunun biri tarafından öldürüldüğünü gördüm. Katili polise yakalatıyormuşum. Korkarak uyandım. Kız çocuğu da benim küçüklüğüme benziyordu.

belkıde bılmıyorum , şimdi o kabullenemedı hala eskısı gibi arıyor dün 10 kere aradıysa 2 sini açtım mesela ,

şimdi doktora gidicem çünkü ,o hep yanımda oldu ayrıda olsak doktora geldı benımle ,biz beraberken ben randevu alıcaktım ,ramazan dıye kalıştı bugü aradı almadınmı dedı yok dedım kendısı araştırdı hep

bende dedımkı hastalık bu gelirim dedim ,bilmedımkı ben şimdi mesela akşamları yemek yıyelım dıyor gitmıyorum yok dıyorum,sanırım alışmak zaman alıcak ıkımz içinde ,kavga tartışma olsa bişekılde sindirirsinde ne bılıyım ben

aydebuzcum;

bu durumda net bir karar verebileceğini sanmıyorum

bence biraz zaman verin ikinize..

belli bir zaman dilimi çiz ve bu süre içinde, iyi şeyleri bir tarafa kötü şeyleri bir tarafa biriktir.

ve ne beklediğini anlamasını sağla.. anlamak istemez, üstünü kapatır veya görmezden gelir

ama sen kendi düşüncelerini onun kafasına yerleştir.

sonuç ne olursa bence doğru olacaktır.

seninki uzun süreli bir ilişki tabii, çok büyük sebepler olmadıkça toparlayabilirsiniz inş.

inşallah ikiniz içinde güzel olur

Son düzenleme:

teşekkürler canım önerilerin için sağol düşünmüşsün

işte dıyorumda anlamıyorki ayrıldık biz arama beni diyorum merak ediyormuş naptıgımı ,ne ettigimi

biyerde açmak zorunda hissediyorum kendimi ,arkadaşlıgımız bitmesin bari diyor ,şimdi ikimizde burda yanlızız ailemiz yok ,bizz birbirimize tutunmuştuk yada ben ölemi sandım acaba bilemıyorumda,herşeyi hep beraber yaptık 2 senedir hrgün zor bir durumdayım ,sayesinde çevremde bikaç arkadaşım kaldı sadece ,onlarda şuan hasta ve sorunlular oldukça ,eski çevrem olsaydı atlatmam daha kolay olurdu belki

büyük sebeplerimiz yok ortada br engelimizde yok ama sonunu getiremedik bir türlü işte

İçindeki çocuğu bence koru.
Ona haksızlık ediyorsun.

Aslında tek sebep gelecek hakkında farklı bakış açılarınız...
Önünü görememen.

Aslında tek sebep gelecek hakkında farklı bakış açılarınız...
Önünü görememen.

evet canım aynen

az önce aradı dr.gitmişti saat 10 gibi yatırcaklarmış akşam gidicem hastaneye başında beklıycem mecbur ,

benden başka kımsesı yok gelıcek

Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU Hocamızın Annesi Hacı Muzaffer Annemiz Vefat Etmiştir. Tüm Sevenlerin Başı Sağolsun. Tüm Dostlarımızın Dualarını Bekliyoruz.

kızlar mailime gelmiş paylaşıyım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…