30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

cnm ben konuşmak dinlediğini anlamak istiyorum.
grammer im var biraz zaten
sence bana hangisi uygun olur?
maliyeti filan ne kadar olur?
yani bildiklerini anlatsana beni aydınlatsana

pratiğe yönelik olarak yurtdışı çok iyi zaten ama maliyetini bilmiyorum canım,ülkesine göre değişir sanıyorum,ya ingiltere,ya amerika ya kanadaya gidersin ingilizce için.araştırmak,gidenlerden sormak lazım.gitmediğim için maliyetine ilişkin bir şey söyleyemem ama benim de gidesim geldi şimdi

ingiltere düşündüm ben açıkcası ama işte hiç bilgim yok.
biraz araştırayım ben.

Kızlar merhaba,
Anneme bir tanıdık "birisi var, öğretmen." demiş. benimle de yaşıtmış. bizim memleketli.
Biliyorsunuz tanıştırılma muhabbetini HİÇ sevmiyorum. hem de bu şekilde... yani çocuk beni görmüş olsa ya da ikimizi iyi tanıyan birisi bir ortam yapsa da tanışsak neyse... ama bu şekilde geriliyorum.

annem Allah razı olsun çok ısrar etmez böyle konularda... ama dün bir akraba (yakın akraba) ile otururken yine açıldı konu.
onlar da kesin bir şey demiyorlar ama şu konuşmalar geçti... (konuşmadan notlar)

"sen kendi kendine bulabilecek bir kız değilsin. sertsin dışarıdan gören sana teklif etmez. edemez."

"yaşın geçiyor , 2 - 3 sene sonra bu şekil teklifler de gelmez. 30 - 31 bile insanlara çok geliyor."

"sonra pişman olursun, bak benim görümceler 48 - 50 pişmanlar !!!"

Kızlar, ben de bu laflardan sonra görüşeyim bari dedim. Hiç sevmiyorum görüşmeyi...
Yanlış karar vermekten, acele ile "he" demekten, "herhalde bu son şansım, ne olursa olsun" diye gaza gelip seviyorum zannedip yanlış yapmaktan korkuyorum.

Bir de bu şekilde tanıştırılmak lafı olunca aklıma direkt şu geliyor: çocuk mal mı kendi kendine bulamıyor mu? pısırık mı?

(sen de kendi kendine bulamıyorsun. sen de mi pısırıksın o halde diyebilirsiniz ama ben bayanım, bayanlar böyle olabilir. pısırık değilim ben erkek fatmayım. tamam bir erkeğin yanında kadınlaşıyorum da dışarıdan sertim. )

gülümsün kızcak bize yakınır pzt uykum var zaten bide bu kadar yazışmışsınız diye
...
Turkuaz, çok şekersin canım. Kızmadım. İlgiyle okudum sonuna kadar.

Canım hayırlı uğurlu olsun.
Görüşmen iyi olur bence de.
Kapıları kapatma.
İçine sinmesse tekrar görüşmessin ama belki de beğenirsin ve tanımak istersin.

geçenlerde bi bayan arkadaşımla sohbet ederken bi kaç kez 'onun bunun getirdiği insanla evlenmek istemiyorum' deyişine şahit oldum. kötü niyetle söylemediğini biliyorum ama KISMET! düşündüm gökyüzünden paraşütle atlayack hali yok adamın. böyle düşündüğümüz sürece bizim o önyargılı teyzelerden ne farkımız kalır.. canım bence öyle düşünme, ama kimsenin etkisiyle hareket etme.. kendi istediğin gibi bir görüşme fırsatı yarat, tuğçenin dediği gibi istemezsen bir daha görüşmezsiniz..

bu sertlik olayını da anlamıyorum.. evet sertim, valla öyle insanlar var yolda görsem yolumu çeviresim geliyor, bazılarını da görüyorum gözlerim ışıldıyor, pamuk gibi yumuşuyorum, saatlerce sohbet etsem, hiç bitmese, yanımdan hiç gitmese diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…