30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ya gerçekten çok merak etmeye başladım kendımde de denıyecem ama sımdı bır fotonu cek bır de regl bıtınce cek karsılastır bakalım

Tamam canım yaparım ama daha başlamadı reglim.
Ama duygusallığı başladı.
bu zamanlarda sevgi konusunda aç olurum.
Cuma günü gelicek çekerim resmimi. :)

hayırlı uğurlu ossunnnn :)

Beyza, Tuğçe, Petunya; sağ olun fikir verdiğiniz için.

Petunya, sevmiyorum iş görüşmesine gider gibi gitmeyi. Bir ortam olsa çocuk beni orada görse. Ya da bir arkadaş ortamında (sırf bu amaçla gitmiş olmadan) olsa...

Bilmiyorum. Gideceğim bakalım. Haber gelsin de...

Bu arada Petunya, aslında yumuşacık bir kalbim var, kocam olsa cilveli de olurum.
Ama kaş göz yapamam ben herkese... O yüzden sertim dedim. Sıfırdan birisine göz süzüp de ayarlayan kızlar vardır ya ASLA öyle değilim. ( belki de olsam daha iyi olurdu. :26: )

bir yere gidip onun senı begenmesı mı!!!

ne o oyle mezbahadan koc mu begenıyor

oturur konusursun halıne tavrına bakarsın hayırlı ıse olur ve ya olmaz

bir yere gidip onun senı begenmesı mı!!!

ne o oyle mezbahadan koc mu begenıyor

oturur konusursun halıne tavrına bakarsın hayırlı ıse olur ve ya olmaz

Hayır ya Beyza, anlatamadım.

Mesela beni bir yerde görmüş olsa çocuk, beğense kendisi gelip açılsa...
Böyle hiç görmediğim insanla iş görüşmesine gider gibi ( ay ben evde kaldım, koca arıyorum ) dercesine görüşmek geriyor beni...

uuu 50 lık hatunlar koca buluyor sana ne oluyo

cıddı olmak herzaman ıyıdır ama nısanlandıktan sonra

sende bulusmaya gıderken gomlegın bır ıkı dugmelerını acarak dekolte yaparsın :)

uuu 50 lık hatunlar koca buluyor sana ne oluyo

cıddı olmak herzaman ıyıdır ama nısanlandıktan sonra

sende bulusmaya gıderken gomlegın bır ıkı dugmelerını acarak dekolte yaparsın :)
yapmam canım, tarzım değil. başım hariç her yerim kapalıdır benim. kısa kollu bile giyinmem.

Beni de erkek arkadaşım teyzemin balkonunda görüp teyzeme sormuştu ben de öyle gitmiştim görüşmeye. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…