- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #16.181
ya gerçekten çok merak etmeye başladım kendımde de denıyecem ama sımdı bır fotonu cek bır de regl bıtınce cek karsılastır bakalım
ya gerçekten çok merak etmeye başladım kendımde de denıyecem ama sımdı bır fotonu cek bır de regl bıtınce cek karsılastır bakalım
hadi bakalım tuğçe, kısmetse yoğun günler seni bekliyor.
pazartesi ya bugün hala uykum var benim... yarına uyanırım kısmetse
turnusol kağıdına batırın tarzında bşy okumuştum nette çok gülmüştüm nedir bu yaa
Kızlar merhaba,
Anneme bir tanıdık "birisi var, öğretmen." demiş. benimle de yaşıtmış. bizim memleketli.
Biliyorsunuz tanıştırılma muhabbetini HİÇ sevmiyorum. hem de bu şekilde... yani çocuk beni görmüş olsa ya da ikimizi iyi tanıyan birisi bir ortam yapsa da tanışsak neyse... ama bu şekilde geriliyorum.
annem Allah razı olsun çok ısrar etmez böyle konularda... ama dün bir akraba (yakın akraba) ile otururken yine açıldı konu.
onlar da kesin bir şey demiyorlar ama şu konuşmalar geçti... (konuşmadan notlar)
"sen kendi kendine bulabilecek bir kız değilsin. sertsin dışarıdan gören sana teklif etmez. edemez."
"yaşın geçiyor , 2 - 3 sene sonra bu şekil teklifler de gelmez. 30 - 31 bile insanlara çok geliyor."
"sonra pişman olursun, bak benim görümceler 48 - 50 pişmanlar !!!"
Kızlar, ben de bu laflardan sonra görüşeyim bari dedim. Hiç sevmiyorum görüşmeyi...
Yanlış karar vermekten, acele ile "he" demekten, "herhalde bu son şansım, ne olursa olsun" diye gaza gelip seviyorum zannedip yanlış yapmaktan korkuyorum.
Bir de bu şekilde tanıştırılmak lafı olunca aklıma direkt şu geliyor: çocuk mal mı kendi kendine bulamıyor mu? pısırık mı?
(sen de kendi kendine bulamıyorsun. sen de mi pısırıksın o halde diyebilirsiniz ama ben bayanım, bayanlar böyle olabilir. pısırık değilim ben erkek fatmayım. tamam bir erkeğin yanında kadınlaşıyorum da dışarıdan sertim.)
Turkuaz, çok şekersin canım. Kızmadım. İlgiyle okudum sonuna kadar.
Evet canım hareketli günler beni bekliyor kısmetse.
Benim de uykum vardı bugün. İki saat kestirdim yeni uyandım sayılır.
neyi turnusala baturuyoruz anlamadım :)
çok önceden okuduğum için bende hatırlamıyorum canım..
Beyza, Tuğçe, Petunya; sağ olun fikir verdiğiniz için.
Petunya, sevmiyorum iş görüşmesine gider gibi gitmeyi. Bir ortam olsa çocuk beni orada görse. Ya da bir arkadaş ortamında (sırf bu amaçla gitmiş olmadan) olsa...
Bilmiyorum. Gideceğim bakalım. Haber gelsin de...
Bu arada Petunya, aslında yumuşacık bir kalbim var, kocam olsa cilveli de olurum.
Ama kaş göz yapamam ben herkese... O yüzden sertim dedim. Sıfırdan birisine göz süzüp de ayarlayan kızlar vardır ya ASLA öyle değilim.( belki de olsam daha iyi olurdu. :26: )
bir yere gidip onun senı begenmesı mı!!!
ne o oyle mezbahadan koc mu begenıyor
oturur konusursun halıne tavrına bakarsın hayırlı ıse olur ve ya olmaz
kısssım bu saate kadar uyunurmu valla hareketsızlıkten oran buran sarkar
Hayır ya Beyza, anlatamadım.
Mesela beni bir yerde görmüş olsa çocuk, beğense kendisi gelip açılsa...
Böyle hiç görmediğim insanla iş görüşmesine gider gibi ( ay ben evde kaldım, koca arıyorum ) dercesine görüşmek geriyor beni...
Öğle uykusuna yattım canım. :)
yapmam canım, tarzım değil. başım hariç her yerim kapalıdır benim. kısa kollu bile giyinmem.uuu 50 lık hatunlar koca buluyor sana ne oluyo
cıddı olmak herzaman ıyıdır ama nısanlandıktan sonra
sende bulusmaya gıderken gomlegın bır ıkı dugmelerını acarak dekolte yaparsın :)
yapmam canım, tarzım değil. başım hariç her yerim kapalıdır benim. kısa kollu bile giyinmem.
hımm guzellık uykusuna yanı :)
yoğurt maskesı yapsaydın barı
Beni de erkek arkadaşım teyzemin balkonunda görüp teyzeme sormuştu ben de öyle gitmiştim görüşmeye. :)
kastettiğim buydu.Beni de erkek arkadaşım teyzemin balkonunda görüp teyzeme sormuştu ben de öyle gitmiştim görüşmeye. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?